2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

birirnin ölümü ardından bile siyaset yapılıyor Allah ailesine yardım etsin bir can gitti hala siyaset peşindeler
Ya mesela şuna da sinirlendim. Orada yas var, hala daha parti liderleri ve partiyle alakası kalmamasına rağmen öyleymiş gibi davrananlar birbirlerine laf atma derdindeler. Hepsi birbirini kötülüyor ama birbirlerinden farkı yok hiçbirinin.

Kızlar duygularınıza okadar katılıyorumki.. ve daha söylemek istediğim onca şey var ama forumdanda olmayalım derim ben.

tam olarak kızdığım bu maleseff

çok zarif ya bende hep böyle isterdim. ama hep kandırdılar beni gelinlik dediğin kabarık olacak diye
Yaa işte ben de beğeniyorum bunları ama bir yandan da diyorum kabarık elbise bir daha ne zaman giyerim ki ? Bir de bunu giymek için bi daha diyet yapmak lazım ya Ben saldım gidiyorum 55i de geçtim hayırlısıyla
hakikatten alemsin öncehaber başlığını okudum gülmeye başladım cok fenasın
Ama ölen giden yok ki. Ne güzel durumu da iyiymiş görmüş torununun mürüvetini. Ne güzel de gelin olmuş
he ya bende diyorum artık kardeşimin düğününde giyerim valla böyle bir elbise
Sonra kız görümceye gıcık olmasın değil mi Kızın tahtını elinden alıcan illa

hakikatten ya düğünde beyaz giyenlere gıcık oluyorum demeden gecemiycem farklı renk seçer demi ama curlygirl

hakikatten ya düğünde beyaz giyenlere gıcık oluyorum demeden gecemiycem farklı renk seçer demi ama curlygirl

Bu elbiseyle gelini her türlü geçer derim ben. Siyah bile olsa
hahaha kötü görümceyim kız ben şimdiden diyorum çokta kötü olmam ya rengi başka seçerim hatta görümcemin düğününde giyim böyle bir elbise ahahhaa ne süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…