2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Öldürülen savcı ile ilgili bir durum olduğu yazıyor..Görüntülerinin kullanılmaması için yapılmış. ttnet, superonlıne, turcell internet sağlayıcısını kullananlar giremiyormuş...Eğer sadece görüntünün kalkması için yapıldıysa isabetli olmuş..

Şimdi ben de okudum. Ailesine yazık insanlar sözde duyarlı olacak diye o fotoğrafı paylaştı durdu. İyice yayıldı. Ama onları kapatmak da engellemez işte bu durumu. Başka sosyal medya araçları da var sonuçta. Ben başka sebeplerden olduğunu düşünüyorum niyeyse..

Haha ben de aynısını yaptım

Off sorma kuzu sormaa.
Bizde düğüne 2 ay kala falan nakit para gerekecek şeyler için biarz kredi alıp düğün sornası topluca kapamayı düşünüyoruz. Başka yol yok
Bizim yıllar yıllar sürecek olan bir borç malesef, düğünden sonra yapılandırma yaparız inşallah

O fotoğraf benim beynime kazındıysa , ailesinin, çocuğunun durumunu düşünemiyorum..Başta engelleyeceklerdi..ama burası Türkiye, neyi en doğru zamanda yaptık ki?
Elbette çok geç kalınmış bir karar..Diğer sebepler aklıma gelmedi benim..Fazla iyi niyetli düşündüm sanırım..

birirnin ölümü ardından bile siyaset yapılıyor Allah ailesine yardım etsin bir can gitti hala siyaset peşindeler

Ben artık hiçbir şeyin göründüğü gibi olduğunu düşünmüyorum bu ülkede zaten. Hep altından bir şeyler çıkıyor, o olay da normal değil bence. Elini kolunu sallaya sallaya nasıl savcının odasına girilir aklım almıyor. Yazık gerçekten insanın insana saygısı değeri kalmamış. Güç uğruna neler çekiyoruz.

Zaten kimsenin inancı kalmadı ne yargıya , ne devlete.. operasyonu bile yönetemeyip yok yere öldürdüler adamı..Yazık çok yazık..Allah sonumuzu hayır etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…