2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk 20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım

Ya smyrna gardenı biliyorsundur ozaman bizim düğün orda olacak müstakbel nişanlım bornovada oturduğu için oraya başvurup sonra bayraklıya sevk isteyeceğiz. Yani bizim ki de 20 tl fark olur ozaman dimii

Bizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk 20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım
Ben de izmirde evlenmek istiyorumm çok seviyorum yaa. 2 ay sonra oradayım kısmetse
Tabakalrım çok güzel yeaa

Ayy yarınmııı çok heyecanlıııı :)

Ooo az kalmışş heyecan doruktadır :)
Ya smyrna gardenı biliyorsundur ozaman bizim düğün orda olacak müstakbel nişanlım bornovada oturduğu için oraya başvurup sonra bayraklıya sevk isteyeceğiz. Yani bizim ki de 20 tl fark olur ozaman dimii
Ben biliyorum galiba orayıı. Hatta yazın bir kere gitmiştik de ay demiştim burada evlensem ne güzel olurdu. Tabi tahmin ettiğim yerse
Yaa ne şirin şeymiş bu böyleeee
Bunu istesem benimki uçar bana heralde
İzmiremi gelin geliyorssun
Ah keşkeee. Kuzenim doğum yapacak da mevlütü olacak kısmetse ona gelicem :)

Sahil tarafında canım bayraklı yolunda..

Hmm bende gelin geleceksin sandım bakarsın ileride tasınırsınız buraya

ikimizden birinin o belediyeye bağlı olma şartı vardı ama :) neyseki ben oraya bağlıydım

Güzel saatler varmış :) hediye alacağın saat nerde
hahaha ona kendisi karar versin canım aaa birde onumu düşünüm
Bunlarda bi ilginç anacım
Ben de arada sana saat takıcaz ya gel şurdan bakalım diyorum. Ne gerek var ya ucuz bişey bakarız görünsün yeter diyo .
Tok gözlü şeyler
o saatin geri dönüşünü düşündüklerinden olabilirmi acaba bak şimdi aklıma bu geldi
Hahah curlygirl hakkaten kuzum hep kendine çalışmışsın. Nerde bu nişanlının saati Allasen

bir süre sonra mecbur kalıyorsun canım.bana son zamanlarda o harçlık veriyor mesela :) ben maaşımdan harcamamaya çalışıyorum öyle karar aldık. o veriyor para. ve bu benimde onunda çok hoşuna gidiyor :) ben kimseden para istemem almamda, sevmezdim ama onunki farklı oluyor nedense :) birde ben istemiyorum o çıkartıp veriyor sorun olmuyor yani
tanışma olayıda çok heyecanlı canım allah yardımcın olsun :) menü hazırmı ev hazırmı sen hazırmısın

Biliyorum canım orası bayraklıda diyemi sevk ediyolar.. Bizim düğünde pınarbaşında ama kadın memur zaten o gün orda başka bi düğüne gitcek dedi sizin orayada gelir dedi. Sevk falan demedi yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…