Bizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım
Yaa ne şirin şeymiş bu böyleeee
Ben de izmirde evlenmek istiyorumm çok seviyorum yaa. 2 ay sonra oradayım kısmetseBizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım
Tabakalrım çok güzel yeaaYol yakınken kaç kurtul kardeş
Hahaha yavrum asansörüne bin git. Olmadı sevdiceğine söyle bi polis falan çapırsın alta o intihar edenler için açılan havalı şeyden açsınlar. Günah ben tabaklara acıdım
Ayy 20 lira mı fark ediyo . Ne güzel belediyeymiş o . İstanbullardan kalkıp gelip orada evlenesim var ama yol falan yine zarar ediyorum
Ayy yarınmııı çok heyecanlıııı :)bilmiyorum ya biz hiç maddiyata girmedik ne bileyim hesabı o öder mesela onabi mahcup olurum
sonra bende gider hep hediye alırım kazağından hırkasından tutta bakım ürünlerine kadar sanki eziliyor gibi hissediyorum
bu arada yarın bizde olacak tanışma yemeği
İzmiremi gelin geliyorssunBen de izmirde evlenmek istiyorumm çok seviyorum yaa. 2 ay sonra oradayım kısmetse
Tabakalrım çok güzel yeaa
aynen yarın büyük gün daha hiç hazırlık yapmadım amanın cıkışta kuaföre gideceğim:):)Ayy yarınmııı çok heyecanlıııı :)
Ayy yarın gözüm kulağım sen de heeaynen yarın büyük gün daha hiç hazırlık yapmadım amanın cıkışta kuaföre gideceğim:):)
kaşlarım aldı başını gidiyorlar
Ooo az kalmışş heyecan doruktadır :)bilmiyorum ya biz hiç maddiyata girmedik ne bileyim hesabı o öder mesela onabi mahcup olurum
sonra bende gider hep hediye alırım kazağından hırkasından tutta bakım ürünlerine kadar sanki eziliyor gibi hissediyorum
Ben biliyorum galiba orayıı. Hatta yazın bir kere gitmiştik de ay demiştim burada evlensem ne güzel olurdu. Tabi tahmin ettiğim yerseYa smyrna gardenı biliyorsundur ozaman bizim düğün orda olacak müstakbel nişanlım bornovada oturduğu için oraya başvurup sonra bayraklıya sevk isteyeceğiz. Yani bizim ki de 20 tl fark olur ozaman dimii
Bunu istesem benimki uçar bana heraldeYaa ne şirin şeymiş bu böyleeee
Ah keşkeee. Kuzenim doğum yapacak da mevlütü olacak kısmetse ona gelicem :)İzmiremi gelin geliyorssun
Evet normalde salonda istersen 200 lira diyolar ama sen kendi düğün yerine çağırırsan 220 lira :) belediyenin bile en uygun olanına gittim ay20 lira mıçok iyiymiş ya
Ooo az kalmışş heyecan doruktadır :)
Ben biliyorum galiba orayıı. Hatta yazın bir kere gitmiştik de ay demiştim burada evlensem ne güzel olurdu. Tabi tahmin ettiğim yerse
Bunu istesem benimki uçar bana heralde
Ah keşkeee. Kuzenim doğum yapacak da mevlütü olacak kısmetse ona gelicem :)
Yol yakınken kaç kurtul kardeş
Hahaha yavrum asansörüne bin git. Olmadı sevdiceğine söyle bi polis falan çapırsın alta o intihar edenler için açılan havalı şeyden açsınlar. Günah ben tabaklara acıdım
Ayy 20 lira mı fark ediyo . Ne güzel belediyeymiş o . İstanbullardan kalkıp gelip orada evlenesim var ama yol falan yine zarar ediyorum
canim benim senden fazla heyecan basti.merakla bekleyekim havadisleri:)aynen yarın büyük gün daha hiç hazırlık yapmadım amanın cıkışta kuaföre gideceğim:):)
kaşlarım aldı başını gidiyorlar
hahahaGüzel saatler varmış :) hediye alacağın saat nerde
o saatin geri dönüşünü düşündüklerinden olabilirmi acaba bak şimdi aklıma bu geldiBunlarda bi ilginç anacım
Ben de arada sana saat takıcaz ya gel şurdan bakalım diyorum. Ne gerek var ya ucuz bişey bakarız görünsün yeter diyo .
Tok gözlü şeyler
bir süre sonra mecbur kalıyorsun canım.bana son zamanlarda o harçlık veriyor mesela :) ben maaşımdan harcamamaya çalışıyorum öyle karar aldık. o veriyor para. ve bu benimde onunda çok hoşuna gidiyor :) ben kimseden para istemem almamda, sevmezdim ama onunki farklı oluyor nedense :) birde ben istemiyorum o çıkartıp veriyor sorun olmuyor yanibilmiyorum ya biz hiç maddiyata girmedik ne bileyim hesabı o öder mesela onabi mahcup olurum
izmir guzel derler dogrumu.asklarin mekanidir derlerSahil tarafında canım bayraklı yolunda..
Hmm bende gelin geleceksin sandım bakarsın ileride tasınırsınız buraya
Biliyorum canım orası bayraklıda diyemi sevk ediyolar.. Bizim düğünde pınarbaşında ama kadın memur zaten o gün orda başka bi düğüne gitcek dedi sizin orayada gelir dedi. Sevk falan demedi yani canımYa smyrna gardenı biliyorsundur ozaman bizim düğün orda olacak müstakbel nişanlım bornovada oturduğu için oraya başvurup sonra bayraklıya sevk isteyeceğiz. Yani bizim ki de 20 tl fark olur ozaman dimii
Haha olabilir vallaa, kesitemiyorumo saatin geri dönüşünü düşündüklerinden olabilirmi acaba bak şimdi aklıma bu geldi
Güzel tabi bir izmirli olarak güzel değil dersem zaten çarpılırımizmir guzel derler dogrumu.asklarin mekanidir derler
Çok istiyorum yaa çok seviyorum o şehri, yeri çok ayrı :) Zaten istanbulu hiç sevemedimSahil tarafında canım bayraklı yolunda..
Hmm bende gelin geleceksin sandım bakarsın ileride tasınırsınız buraya
:) nereye geliyosun canımBen de izmirde evlenmek istiyorumm çok seviyorum yaa. 2 ay sonra oradayım kısmetse
Tabakalrım çok güzel yeaa
kuzum degerimizi bilsinlerNashiangara burdayım yok ben ekşin istemem kaçırmasın kim dinleyecek sonra dırdırını vay zamanında bana kaçmıştın falan böyle daha çetrefilli zor ikna etti beni hala korkuyor vazgececeğim diye valla keyif oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?