Amaan bizim karmakarısık ben karşıyakaya o bornovaya bağlı düğün bayraklıdaBiliyorum canım orası bayraklıda diyemi sevk ediyolar.. Bizim düğünde pınarbaşında ama kadın memur zaten o gün orda başka bi düğüne gitcek dedi sizin orayada gelir dedi. Sevk falan demedi yani canım
Çok istiyorum yaa çok seviyorum o şehri, yeri çok ayrı :) Zaten istanbulu hiç sevemedim
Huhuuuu çok heycanlı :)aynen yarın büyük gün daha hiç hazırlık yapmadım amanın cıkışta kuaföre gideceğim:):)
kaşlarım aldı başını gidiyorlar
Kız o nasıl bişeymişş göster bize de içimiz açılsınKızlar ya galiba 1500tlye kır düğünü buldumm ve ben orayı beğeniyordum zaten. Yazın yer bakmaya başlıyoruz, ilk işim oraya gitmek olacak sanırsam :)
Teyzemin yanına canım. Taşındılar inan nerede hiç bilmiyorum. Eskiden bostanlıdalardı.:) nereye geliyosun canım
Çok uygunmuş resim varmı resimKızlar ya galiba 1500tlye kır düğünü buldumm ve ben orayı beğeniyordum zaten. Yazın yer bakmaya başlıyoruz, ilk işim oraya gitmek olacak sanırsam :)
Kızlar ya galiba 1500tlye kır düğünü buldumm ve ben orayı beğeniyordum zaten. Yazın yer bakmaya başlıyoruz, ilk işim oraya gitmek olacak sanırsam :)
Ooo karşıyaka pek severim oralarıda çok pahalı be evlerTeyzemin yanına canım. Taşındılar inan nerede hiç bilmiyorum. Eskiden bostanlıdalardı.
Kız o nasıl bişeymişş göster bize de içimiz açılsın
Çok uygunmuş resim varmı resim
1500 tlmii sakın kaçırma istediğin yerse
Öyle gerçekten. Ama sahili falan çok güzel. Her sabah çıkar tansaşa gider kendime tıkınacak bir şeyler alır sonra da deniz kenarına giderdim. Biraz yürüyüp kayalara otururdum mis gibi deniz kokusu ahh ahh çok özlemişim..Ooo karşıyaka pek severim oralarıda çok pahalı be evler
çekirge istasyon yazınca çıkıyor kızlar :)
Öyle gerçekten. Ama sahili falan çok güzel. Her sabah çıkar tansaşa gider kendime tıkınacak bir şeyler alır sonra da deniz kenarına giderdim. Biraz yürüyüp kayalara otururdum mis gibi deniz kokusu ahh ahh çok özlemişim..
Ay çok ciciymiş kuzu. O fiyatsa yarın git tut bekleme yaniçekirge istasyon yazınca çıkıyor kızlar :)
Çok güzel bir yer canım fiyatıda çok uygun gerçekten
Tarihimiz netleşse aslında hiç kaçırmamak lazımAy çok ciciymiş kuzu. O fiyatsa yarın git tut bekleme yani
Tarihimiz netleşse aslında hiç kaçırmamak lazımBakayım bi nişanlıma da attım beğenirse haftasonu zaten memlekete gidiyorum görüşmek lazım. 1 sene sonraya da ayarlanır mı bilemedim Bir de başka hiçbir yere bakmadım hayatımın en hızlı kararı olabilir bu kararsızlıkla
Haha valla bu fiyata öyle bi yer bulduktan sıonra ardına bakma kuzucum. Hem de uğraşmadan şııp diye halletmiş olursun.Tarihimiz netleşse aslında hiç kaçırmamak lazımBakayım bi nişanlıma da attım beğenirse haftasonu zaten memlekete gidiyorum görüşmek lazım. 1 sene sonraya da ayarlanır mı bilemedim Bir de başka hiçbir yere bakmadım hayatımın en hızlı kararı olabilir bu kararsızlıkla
Gayet güzelmiş canım çokta uygun :)çekirge istasyon yazınca çıkıyor kızlar :)
Öyle gerçekten. Ama sahili falan çok güzel. Her sabah çıkar tansaşa gider kendime tıkınacak bir şeyler alır sonra da deniz kenarına giderdim. Biraz yürüyüp kayalara otururdum mis gibi deniz kokusu ahh ahh çok özlemişim..
Canım 1 sene önceden tutarsan istediğin tarihi kolay bulursun çünkü herkes 1 sene önceden tutuyoTarihimiz netleşse aslında hiç kaçırmamak lazımBakayım bi nişanlıma da attım beğenirse haftasonu zaten memlekete gidiyorum görüşmek lazım. 1 sene sonraya da ayarlanır mı bilemedim Bir de başka hiçbir yere bakmadım hayatımın en hızlı kararı olabilir bu kararsızlıkla
Hani görebiliyormuyuzz ?Kendime yatak odası çizdim kii anamm çok heycanlandımm :)
Kendime yatak odası çizdim kii anamm çok heycanlandımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?