2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

zeroglu nerdesin canim
ecm ayri evde yasamak beninde aklimda geciyor.sevdicege diyorum.aileyi dinleme yok diyor

Bence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklik çok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten
düğünde koluma taksalar sonra hemen çıkarsam olmazmı
Bak öyle olur ama saati pek sevmiyorsan bileklik konusunda ısrarcıyım

Bence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklik çok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten

ben takıya karışmıyorum malum ayrıca bana mezuniyet hediyesi çok güzel bi saatte almıştı hakkını yiyemem
o ben daha iyi biliyor takı modellerini

zeroglu nerdesin canim
ecm ayri evde yasamak beninde aklimda geciyor.sevdicege diyorum.aileyi dinleme yok diyor
Hepimizin aklından geçiyor yani
Evet geçen ben de aynısını düşündüm ama nişanlıyken de kaçılmaz dimi geçti benden galiba haha

Benim nişanım hala olmadı şansımız var

Safire bayılıyorum çok asil safir istedim bende

Evet geçen ben de aynısını düşündüm ama nişanlıyken de kaçılmaz dimi geçti benden galiba haha
Hiçbir şey için geç değildir bence kaçırabilirler bizi. Hatta diyorum gelsin beni kaçırmaya ben 12. kattan çeyizimi (tabakaları falan) atayım, o yakalasın. Hem görürüz bakalım bu engelleri de aşabiliyor mu boşuna kaçmamış olurum Ailemin olmadığı evden beni kaçırması da ancak bu kadar maceralı olur. Asansörle inip gitsem daha az dikkat çekecek olsam da önemli olan sevdiceğimi bu zorlu teste tabi tutmak

bileklikte güze fikir bunu düşünüm
hayır alsın tabi ki ama düğünde takma spor bi model al
illa alsın ama bişi dimi hhaa

Bizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk 20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım

alsın tabi :):) ben isteyemem bakma burda höykürdüğüme ağzımı açıp şunu al demedim diyemem de
burda aslan kesildim başına
eskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncak ama onun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha

Benim nişanım hala olmadı şansımız var
Yol yakınken kaç kurtul kardeş
Hahaha yavrum asansörüne bin git. Olmadı sevdiceğine söyle bi polis falan çapırsın alta o intihar edenler için açılan havalı şeyden açsınlar. Günah ben tabaklara acıdım
Bizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk 20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım
Ayy 20 lira mı fark ediyo . Ne güzel belediyeymiş o . İstanbullardan kalkıp gelip orada evlenesim var ama yol falan yine zarar ediyorum

eskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncak ama onun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha
Bunlarda bi ilginç anacım
Ben de arada sana saat takıcaz ya gel şurdan bakalım diyorum. Ne gerek var ya ucuz bişey bakarız görünsün yeter diyo .
Tok gözlü şeyler

eskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncak ama ponun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha
bilmiyorum ya biz hiç maddiyata girmedik ne bileyim hesabı o öder mesela onabi mahcup olurum
sonra bende gider hep hediye alırım kazağından hırkasından tutta bakım ürünlerine kadar sanki eziliyor gibi hissediyorum
bu arada yarın bizde olacak tanışma yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…