evet haberleri vereceğim canım işten fırsat bulup bi kendime gelirsem:)canim benim senden fazla heyecan basti.merakla bekleyekim havadisleri:)
Hani görebiliyormuyuzz ?
Albüme yatak başlığını koymaya çalışıyım :)bizede göstersne fikir olsun :)
1500 mü?Kızlar ya galiba 1500tlye kır düğünü buldumm ve ben orayı beğeniyordum zaten. Yazın yer bakmaya başlıyoruz, ilk işim oraya gitmek olacak sanırsam :)
Ay koy hadii bizi de takip etAlbüme yatak başlığını koymaya çalışıyım :)
Ekledim daha deneme çizimim arka sağda boşluk olmicak komple duvar devam ercek. Bide döşeme renginin çiğliğini azaltıcam :)Ay koy hadii bizi de takip et
Ayy çok güzel. Havada gibi duranlardan buuEkledim daha deneme çizimim arka sağda boşluk olmicak komple duvar devam ercek. Bide döşeme renginin çiğliğini azaltıcam :)
Evet canım aslında arkasını full döeşeme yapıp yanlara ayna koyabilirim. Döşeme fiyatını bi alırsam :)Ayy çok güzel. Havada gibi duranlardan buu
Ben göremiyorummEvet canım aslında arkasını full döeşeme yapıp yanlara ayna koyabilirim. Döşeme fiyatını bi alırsam :)
İzledim seni canım :)Ben göremiyorumm
Gördüm gördüm şimdi :)İzledim seni canım :)
Ay o da çok erkenmişHaha valla bu fiyata öyle bi yer bulduktan sıonra ardına bakma kuzucum. Hem de uğraşmadan şııp diye halletmiş olursun.
Üzülme ben 2014 kışında 2016 yazı için salon gezenler gördüüm. Seninki neymişkii
Mayıs gibi düşünüyoruz galiba bakalım canım azıcık daha netleşsin kararı veririz.Canım 1 sene önceden tutarsan istediğin tarihi kolay bulursun çünkü herkes 1 sene önceden tutuyo
Ay evet tam oalrak da bu
Ay iyice gaza geldim yarın gidip tutucam o olucak1500 mü?ben nişanı bile bulamadım hemen değerlendir derim ya çok pahalı
Uuu renderlar renderlarEkledim daha deneme çizimim arka sağda boşluk olmicak komple duvar devam ercek. Bide döşeme renginin çiğliğini azaltıcam :)
nasıl yaniAy kızlar şuurumu kaybettim galiba.
ne olduğunu anlamadan bi anda Aliexpress den alışveriş yaptım resmen. Hem de hiç aklımda olmayan saçma sapan bişey için. Kendi kendimi şoka soktum şuan
Ayy çok utanıyorum kendimdennasıl yaniNe aldın kii
Evet canımm :)Gördüm gördüm şimdi :)
Çok güzel olmuş çok ferah 3dmax temi çizdin ?
Evet canım aynen öyle :) teşekkür ederimAy o da çok erkenmişDur bakalım annemlere de dedim onlar da hep orayı düşünmüşler beğenmişler falan. Dediler bir de araya tanıdık sokulabilir diye dedim yazık adamları zarara mı sokucaz zaten 1500 tl
Mayıs gibi düşünüyoruz galiba bakalım canım azıcık daha netleşsin kararı veririz.
Ay evet tam oalrak da buZaten benimkiyle hayatımız karikatür misali gidiyor, ne yaşasak karikatürünü buluyoruz, hiç şaşırmadım bunun da çıkmasına Ay çok güldüm
Ay iyice gaza geldim yarın gidip tutucam o olucak
Uuu renderlar renderlar3dmax + vray mi ? Çok güzel olmuş bu arada ferah ferah
Ay yok saçma değilmiş ama o ya. Çok mu para verdin ki?Ayy çok utanıyorum kendimden
Bak şimdi yaptığım aynen şu. Ben trash day çekim yapmayı düşünüyorum ya. Dünde Oleg cassini nin bi afişini mi ne gördüm. Kumsalda gelin ayağına böyle deniz yıldızlı, taşlı kabuklu bi halhal takmıştı. Çok beğendim.
Görsellerden halhal bakarken aliexpressde çıktı. Bi kolye bi halhal aldım.
Açıklaması var gerçi ama neden yaptığımı yine de anlamadım. Tulum alıcaktım bide zor tuttum kendimi ama alabilirim her an, korkuyorum kendimden
Ayy çok utanıyorum kendimden
Bak şimdi yaptığım aynen şu. Ben trash day çekim yapmayı düşünüyorum ya. Dünde Oleg cassini nin bi afişini mi ne gördüm. Kumsalda gelin ayağına böyle deniz yıldızlı, taşlı kabuklu bi halhal takmıştı. Çok beğendim.
Görsellerden halhal bakarken aliexpressde çıktı. Bi kolye bi halhal aldım.
Açıklaması var gerçi ama neden yaptığımı yine de anlamadım. Tulum alıcaktım bide zor tuttum kendimi ama alabilirim her an, korkuyorum kendimden
Biz de alabiliyor muyuz o odadanEvet canım aynen öyle :) teşekkür ederim
Yok kız çok az para verdim 12 lira falan ikisi de yaptığımı anlayamadımAy yok saçma değilmiş ama o ya. Çok mu para verdin ki?
not : Tulumu alma !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?