Benim de en büyük hayalim bu resmen..buz gibi hava kazak falan oturuyoruz yani olacak iş değil ben artık lahana gibi değil
şıkır şıkır giyinmek istiyorum
Anca pazartesi canım :) Yarın ben gittiğimde şube kapanmış olur ne yazık ki. Değiştirmekle uğraşamadım artık.Wuhuu çok heyecanlı yarınc anlı foto isteriiiz
İzleme fikri iyiymişAy heyecan gelmeye başladı demek sevindim
Of bi kamera olaydı da biz de izleyeydik buradan haha
sağol canım daha iyisi sizlerin olsun cok fenasınız demek kamaraAy evet yaa mutlu oldumm bi keyif khvesi yapıcam şimdi
Haha ama haksızmıyım Allasen ya. Sinir ediyo beniii bu hava.
Nişanlımın olaya bakış açısı daha güzel ama " yazı kaldırmışlar , artık yok heralde ya"
Wuhuu çok heyecanlı yarınc anlı foto isteriiiz
Ay heyecan gelmeye başladı demek sevindim
Of bi kamera olaydı da biz de izleyeydik buradan haha
Süpermiş kuzu güle güle giy. Tam mevsimi diyesim geldi havadan ötürü
aynen üzerimde ki ağırlıktan yürüyemiyorumBenim de en büyük hayalim bu resmen..
Bıktım kat kat giyinmekten ya! Geçenüstüme giyeceklerimin hepsini elime alıp başka odaya geçeyim dedim kilolarca ağırlık resmen
sende cok fenasın ya:)Anca pazartesi canım :) Yarın ben gittiğimde şube kapanmış olur ne yazık ki. Değiştirmekle uğraşamadım artık.
İzleme fikri iyiymiş
Allah seni ne yapmasın karşıdaymıs diyor:)ay yap tabi deli mi ne
Kargoyu da işe istemiştim ama adresi değiştirmemişler, evin karşısındaymış kargo şubesi
Daha sezon bitmemiş zatenGüle güle giyy :)
Ayy o zaman başka bahara artık napalımAnca pazartesi canım :) Yarın ben gittiğimde şube kapanmış olur ne yazık ki. Değiştirmekle uğraşamadım artık.
İzleme fikri iyiymiş
Valla ya çekirdeğimi çayımı alıp izlerdim ne de keyifli olurduu yaasağol canım daha iyisi sizlerin olsun cok fenasınız demek kamara
inanın cok gülerdiniz
Sorma sormaaaaynen üzerimde ki ağırlıktan yürüyemiyorum
Hahah kamaramdan izlicem seni denizciyim çünkü benbiri bana yazmayı öğretsin kamara yazmışım tövbe tövbe
Ay ne var yani taşınalı daha 6 ay oldu öğrenicemAllah seni ne yapmasın karşıdaymıs diyor:)
valla cok istiyodum almıs buldum kendimi:)
O da bi izleme seçeneği tabibiri bana yazmayı öğretsin kamara yazmışım tövbe tövbe
ben sana an be an rapor vereyim gül sen bana ordan elim ayağıma dolandı çöp kovasını serdim yerlere az önce tangır tungurAyy o zaman başka bahara artık napalım
Valla ya çekirdeğimi çayımı alıp izlerdim ne de keyifli olurduu yaa
Sorma sormaaa
seni gidi seni hem olur der hem denizciyim ben:)Hahah kamaramdan izlicem seni denizciyim çünkü ben
Olur öyle şeyler biz anladık
daha çok yeniymiş ondan o 6 ayda çok normal hergün girdiğin evinin karşısında ne var bilmemen 6 ayda kapısının önünden geçtiğin yeri nereden bileceksinAy ne var yani taşınalı daha 6 ay oldu öğrenicem
O da bi izleme seçeneği tabi
İş yerini başlarına yıkacaksınben sana an be an rapor vereyim gül sen bana ordan elim ayağıma dolandı çöp kovasını serdim yerlere az önce tangır tungur
seni gidi seni hem olur der hem denizciyim ben:)
daha çok yeniymiş ondan o 6 ayda çok normal hergün girdiğin evinin karşısında ne var bilmemen 6 ayda kapısının önünden geçtiğin yeri nereden bileceksin
dışardan yemek söylemek içindir:):)İş yerini başlarına yıkacaksın
Ne var canım evin altındaki kebapçıyı biliyorum
Hahah aman sakin kuzu. Akşama çocuğun üstüne çaydanlık falan devirmeben sana an be an rapor vereyim gül sen bana ordan elim ayağıma dolandı çöp kovasını serdim yerlere az önce tangır tungur
Yaaa azcık güleyim dedim. Benim pazartesi değil Perşembe sendromum var daa hahaseni gidi seni hem olur der hem denizciyim ben:)
yok kızz kıyamam ona :):) kaç gündür görmüyorum kosovadan misafirleri var pek gellemiyor iş çıkışı aldı bir kez perşembe sendromu güzelllHahah aman sakin kuzu. Akşama çocuğun üstüne çaydanlık falan devirme
Yaaa azcık güleyim dedim. Benim pazartesi değil Perşembe sendromum var daa haha
Aa bilerek zaten yapmazsın canımyok kızz kıyamam ona :):) kaç gündür görmüyorum kosovadan misafirleri var pek gellemiyor iş çıkışı aldı bir kez perşembe sendromu güzelll
Vallahi mis gibi kokuyo her akşamdışardan yemek söylemek içindir:):)
Millet deliye ben normale hasretHahah aman sakin kuzu. Akşama çocuğun üstüne çaydanlık falan devirme
Yaaa azcık güleyim dedim. Benim pazartesi değil Perşembe sendromum var daa haha
Hahah yaa her Perşembe uyanıp neden Cuma değilde Perşembe diye isyan ediyorum bütün gün de bunalımım devam ediyo.Vallahi mis gibi kokuyo her akşam
Millet deliye ben normale hasretPerşembe sendromu da ne ola ki
Kız ben çarşambadan mutlu olan insanım cuma geldi diyeHahah yaa her Perşembe uyanıp neden Cuma değilde Perşembe diye isyan ediyorum bütün gün de bunalımım devam ediyo.
Bence çok haklı bi sendrom.
Keşke Perşembe haftanın son günü olaydı en azından ya
Yok ben de olmuyo anacımKız ben çarşambadan mutlu olan insanım cuma geldi diyeO neymiş öyle hafta mı geçer
Hahaha az kaldı yarıladık bakYok ben de olmuyo anacım
Çarşamba bi sevinir gibi oluyorum haftayı ortaladım diye ama o Perşembe yokmu o Perşembeee bütün sevinçlerimi alt üst ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?