• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

buz gibi hava kazak falan oturuyoruz yani olacak iş değil ben artık lahana gibi değil
şıkır şıkır giyinmek istiyorum
Benim de en büyük hayalim bu resmen..
Bıktım kat kat giyinmekten ya! Geçenüstüme giyeceklerimin hepsini elime alıp başka odaya geçeyim dedim kilolarca ağırlık resmen :D

Ay evet yaa mutlu oldumm bi keyif khvesi yapıcam şimdi :KK70:

Haha ama haksızmıyım Allasen ya. Sinir ediyo beniii bu hava.
Nişanlımın olaya bakış açısı daha güzel ama " yazı kaldırmışlar , artık yok heralde ya" :KK70: :KK70:

Wuhuu çok heyecanlı yarınc anlı foto isteriiiz :KK70:

Ay heyecan gelmeye başladı demek sevindim :KK70:
Of bi kamera olaydı da biz de izleyeydik buradan haha :KK70:

Süpermiş kuzu güle güle giy. Tam mevsimi diyesim geldi havadan ötürü :KK70:
sağol canım daha iyisi sizlerin olsun cok fenasınız demek kamara
inanın cok gülerdiniz

Benim de en büyük hayalim bu resmen..
Bıktım kat kat giyinmekten ya! Geçenüstüme giyeceklerimin hepsini elime alıp başka odaya geçeyim dedim kilolarca ağırlık resmen :KK70:
aynen üzerimde ki ağırlıktan yürüyemiyorum

Anca pazartesi canım :) Yarın ben gittiğimde şube kapanmış olur ne yazık ki. Değiştirmekle uğraşamadım artık.

İzleme fikri iyiymiş :KK70:
sende cok fenasın ya:)

ay yap tabi deli mi ne :KK70:

Kargoyu da işe istemiştim ama adresi değiştirmemişler, evin karşısındaymış kargo şubesi :KK70:

Daha sezon bitmemiş zaten :KK70: Güle güle giyy :)
Allah seni ne yapmasın karşıdaymıs diyor:)
valla cok istiyodum almıs buldum kendimi:)

Anca pazartesi canım :) Yarın ben gittiğimde şube kapanmış olur ne yazık ki. Değiştirmekle uğraşamadım artık.

İzleme fikri iyiymiş :KK70:
Ayy o zaman başka bahara artık napalım :D
sağol canım daha iyisi sizlerin olsun cok fenasınız demek kamara
inanın cok gülerdiniz
Valla ya çekirdeğimi çayımı alıp izlerdim ne de keyifli olurduu yaa :D
aynen üzerimde ki ağırlıktan yürüyemiyorum
Sorma sormaaa :(

Ayy o zaman başka bahara artık napalım :KK70:

Valla ya çekirdeğimi çayımı alıp izlerdim ne de keyifli olurduu yaa :KK70:

Sorma sormaaa :KK43:
ben sana an be an rapor vereyim gül sen bana ordan elim ayağıma dolandı çöp kovasını serdim yerlere az önce tangır tungur

Hahah kamaramdan izlicem seni denizciyim çünkü ben :KK70:
Olur öyle şeyler biz anladık :KK70:
seni gidi seni hem olur der hem denizciyim ben:)
Ay ne var yani taşınalı daha 6 ay oldu öğrenicem :KK70:

O da bi izleme seçeneği tabi :KK70:
daha çok yeniymiş ondan o 6 ayda çok normal hergün girdiğin evinin karşısında ne var bilmemen 6 ayda kapısının önünden geçtiğin yeri nereden bileceksin:KK70::KK70::KK70:

ben sana an be an rapor vereyim gül sen bana ordan elim ayağıma dolandı çöp kovasını serdim yerlere az önce tangır tungur

daha çok yeniymiş ondan o 6 ayda çok normal hergün girdiğin evinin karşısında ne var bilmemen 6 ayda kapısının önünden geçtiğin yeri nereden bileceksin:KK70::KK70::KK70:
İş yerini başlarına yıkacaksın :D
Ne var canım evin altındaki kebapçıyı biliyorum :KK53:

Hahah aman sakin kuzu. Akşama çocuğun üstüne çaydanlık falan devirme :D
Yaaa azcık güleyim dedim. Benim pazartesi değil Perşembe sendromum var daa haha :D

Hahah aman sakin kuzu. Akşama çocuğun üstüne çaydanlık falan devirme :KK70:

Yaaa azcık güleyim dedim. Benim pazartesi değil Perşembe sendromum var daa haha :KK70:
yok kızz kıyamam ona :):) kaç gündür görmüyorum kosovadan misafirleri var pek gellemiyor iş çıkışı aldı bir kez perşembe sendromu güzelll

yok kızz kıyamam ona :):) kaç gündür görmüyorum kosovadan misafirleri var pek gellemiyor iş çıkışı aldı bir kez perşembe sendromu güzelll
Aa bilerek zaten yapmazsın canım :D
Ben her Perşembe uaynıp enden bugün Cuma değil diye isyan ediyorum daa ondan o sendrom :D

Vallahi mis gibi kokuyo her akşam :KK70:

Millet deliye ben normale hasret :KK70: Perşembe sendromu da ne ola ki :KK70:
Hahah yaa her Perşembe uyanıp neden Cuma değilde Perşembe diye isyan ediyorum bütün gün de bunalımım devam ediyo.
Bence çok haklı bi sendrom.
Keşke Perşembe haftanın son günü olaydı en azından ya :D :D

Hahah yaa her Perşembe uyanıp neden Cuma değilde Perşembe diye isyan ediyorum bütün gün de bunalımım devam ediyo.
Bence çok haklı bi sendrom.
Keşke Perşembe haftanın son günü olaydı en azından ya :KK70: :KK70:
Kız ben çarşambadan mutlu olan insanım cuma geldi diye :D O neymiş öyle hafta mı geçer :D

Kız ben çarşambadan mutlu olan insanım cuma geldi diye :KK70: O neymiş öyle hafta mı geçer :KK70:
Yok ben de olmuyo anacım :D
Çarşamba bi sevinir gibi oluyorum haftayı ortaladım diye ama o Perşembe yokmu o Perşembeee bütün sevinçlerimi alt üst ediyo :D :D

Yok ben de olmuyo anacım :KK70:
Çarşamba bi sevinir gibi oluyorum haftayı ortaladım diye ama o Perşembe yokmu o Perşembeee bütün sevinçlerimi alt üst ediyo :KK70: :KK70:
Hahaha az kaldı yarıladık bak :D Gerçi 7de çıkınca öyle olmuyor pek ama :D Beni de depresif yaptın şurda :KK51:

Back
X