Haha bunun için çağırdığımı düşünemiyorum gelip görünce ne yapar acabasana torpil geçmişler kuzu bakmışlar bunu nasılsa nişanlısı evede taşır o yüzden 3 lira fazla yazmışlar:)
Haha bunun için çağırdığımı düşünemiyorum gelip görünce ne yapar acaba
Yaa var ya hiç aklımda olmayan şey sizin yüzünüzden mağazalarda görünce bakıyorum istemedenhttps://www.markafoni.com/evlilik-listem-mutfak-kitchenaid-mutfak-makinasi-pink-psepk/urun/10603999/
ya bunlara bayılıyorum çok pahalı renge bak
ama çok güzel şeyler var pahalı fiyatlar bittimYaa var ya hiç aklımda olmayan şey sizin yüzünüzden mağazalarda görünce bakıyorum istemeden
Çok pahalılar neyseki yanaşamıyorum almaya. Ama renkkkk
bende mesaj attım yemek yeme az ye dedim halamlarla yemege cıkmıstık öğlen çok yemişti sinir etmişti beni erkenden uyarımı yaptım:)HAha kesinliklee
Sonra da benn böyleee
Kesinlikle çok güzell, unutmaya çalış kuzu derin bi nefes all ve akşamı düşünama çok güzel şeyler var pahalı fiyatlar bittim
Yaaa ne fenasın kıız günaaahbende mesaj attım yemek yeme az ye dedim halamlarla yemege cıkmıstık öğlen çok yemişti sinir etmişti beni erkenden uyarımı yaptım:)
hehehe aday var da güya para biriktirelim diyoruz 2017 yi bulcak gibi de işe gircez vs derken
ama nedense bence biz bi yol bulup 2016 da evlencez gibime geliyor ahahaha
komik oldu ama
kız çok yesin diye öğlen yeme dedim Allah seni ne yapmasın bizde yesin istiyorumYaaa ne fenasın kıız günaaah
Annen sevinirdi o yedikçe bencee
Aman yaa bende evde çok yemesin dedin sandım hahahakız çok yesin diye öğlen yeme dedim Allah seni ne yapmasın bizde yesin istiyorum
Yaa ne tatlıymış bunlaar, bayıldııım . Ama neden benimki 3 lira da pahalı ya hahaha
Hoşgeldin canım :)
Burada Ankaralıdan bol bişey yok , ne şanslısınııız :)
Haha yap yap tabi , gözümüzü açmalıyız artık
bende sayende koptumAman yaa bende evde çok yemesin dedin sandım hahaha
Ay çok güldüm
aynen ya çok pahalılar ama cezbediyorlarnerde pahalı bişey var gidip onu beğeniyorum zaten bi de üstüne kazık yiyorum ya.
Hep öyle olur zaten yaa , ama pahalı olan da ben burdayım diyo napalımnerde pahalı bişey var gidip onu beğeniyorum zaten bi de üstüne kazık yiyorum ya.
Haha ne art niyetli bi insanmışım ben arkadaş yabende sayende koptum
öğlen fazla kaçırınca yiyemiyor geç yeyince bide bizde yesin istedim
aynen ya çok pahalılar ama cezbediyorlar
Hep öyle olur zaten yaa , ama pahalı olan da ben burdayım diyo napalım
Neyse 22 tl kar ediceksin geçmişi unut
Haha ne art niyetli bi insanmışım ben arkadaş ya
Hoşgeldin aramızaa :) Gerçi evli bir hatunmuşsun senMerhaba kizlaarr beni de alin araniza :) kisaca kendimden bahsedeyim adim Ela ankarada yasiyorum 27 yasindayim ingilizce ogretmeniyim tanisma tarihimiz 18.03.2008 nisan tarihimiz 09.11.2014 nikah tarihimiz 04.02.2015 dugun tarihimizde 31.07.2015 :) insallah :)
Merhaba ben de 2016 geliniyim :)kıslaar merhaba
ben de sanırım 2016 gibi
içime öyle doğuyor ama kader kısmet tabi
Ya yemin ediyorum ölücem gülmekten delirdi bu iyicehoşgeldin içime doğuyor derken yok mu aday
Ahashahh bi bomba dahasana torpil geçmişler kuzu bakmışlar bunu nasılsa nişanlısı evede taşır o yüzden 3 lira fazla yazmışlar:)
Off evet ben de hayal ederdim hep bunu ama yok anacım kıyamam o paraya yazık günah bütün maaşı ona mı bayılalımhttps://www.markafoni.com/evlilik-listem-mutfak-kitchenaid-mutfak-makinasi-pink-psepk/urun/10603999/
ya bunlara bayılıyorum çok pahalı renge bak
Bana sormadın ama üstüme alınayım ayrı ayrı almışken farklı iki renk olsun bari :) Hepsi güzel çünküsence pilav tenceresini mavi mi pembe mi alıyım diğeri pembe olucak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?