2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İştee kendince öyle çözüm bulmuş çocuk ama takdir etmek gerek
Yoksa ben de severim, biz de aynı dertten muzdaribiz. Sendenim yani
Seni de mi kısıtlıyorr
Şaka gibi ilaçlar etkili olmuyo ya iğnelerde sadece 1 ay toparlıyo hop geri düşüyo çünkü demir eksikliği çok
Ya benim çok yakın arkadaşım da senin gibi, sürekli iğne vuruluyordu bunlar için. Baya toparladı ama bıraktığı gibi hemen değerleri düşüyor onun da. Zor gerçekten, geçmiş olsun
ya deliriyor yavaş yavaş herseyi kısıtladı makyaja takık durumda su aralar
Oyy seninki benimkinin ilk halleri gibi. Görsen nefes almama laf edecekti yani Sonradan aştık tabi yüzde yüz olmasa da. Makyaja çok karışırdı aynen, topukluya da keza öyle. Artık kırmızı ruja bile laf etmez oldu

Ben çıkardım vallahi evde , duramam rahat edemem ki hele spor giyinip o bilezikleri takıyorlar ya ben orada bitiyorum işte

Amin inşallah canım :) amin darsı basınıza kuzumm

Hayırlı olsun kuzum. Güle güle oturun İnşallah :)
hahaha herkes aynı desenize
Hahah sanırıııım
Ay o da iyiymiş Hahah ben nişandayken bileziğimi çıakrmamıştım odaya gidiyorduk annemle arada, anne bak nişanlı kız gibi oldum kolumda altın bilezik kurdelesi bile var diyodum gülüyodu bana
Hahaha deli ya Ben de arkadaşlarıma yapıyodum onu, habire el kol oynatmalar.. Bide şey var " off nişanlıyım ben çıkarmısın şurdan" falan hahaha
ya deliriyor yavaş yavaş herseyi kısıtladı makyaja takık durumda su aralar
Ooo durum feci o zaman dikkatli ol :)
Kız o benim gizli hayalim çaktırma Alırım tabi yahu gönlümüz zengin bizim :) İstediğin bol pırlantalı safir bir kolye olsun yani
Ay yerim gönlünü yaa bol pırlantalıymış hemi deeee
ne ucuzu görmedik sanma fiyatı :):)
Sorma sormaaaa

yok ya çok katı yumuşamıyor ben çok süslüydüm düz ayakkabı giymezdim rujlar ona keza rujj yok topuklu yok çok kavga ediyoruz toplantıya gideceğim olmuyr bizim işte herkes şıkır şıkır anlamıyor düzle gidiyorum toplantıya bile

Allah ödeme kolaylığı versin inşallah , darısı bize :) İlk gitmek en mantıklısı zaten, milletin bu sene evleneceği tutmuş
inşallah istediğin tarihte bulursun canım

Saoll canım alıştım artık çok üşüyorum bu sacma sey yüzünden :)

Saoll canım alıştım artık çok üşüyorum bu sacma sey yüzünden :)
canım bendede var kansızlık amabinde bir etki ter olabiliyomus bende kısın cam acıp oturuyorum çok kötü hasta ediyor cam acık uyuyorum
ilaçları mide bulandırıyor

Seni de mi kısıtlıyorr
İlk zamanlar deli gibiydi abarttıkça abartıyodu yani. Ama ben pek pes etmeyince zaman içinde rayına oturdu.
Hallettim yani. Şuan yine arada söyler özellikle dekolte kısmına takık. Yani bence ortada bi dekolte yoktur ama onun için " yok artık" ddır bazen
Ama nazar değdirmeyeyim gayet iyi artık ya. Nadirdir karıştığı yani. Takık olduğu bazı kıyafetlerim var sadece.
Onları görünce geliyolar
Ben çıkardım vallahi evde , duramam rahat edemem ki hele spor giyinip o bilezikleri takıyorlar ya ben orada bitiyorum işte
Haha evet sorma yapıyolar çok ilginçç ya.
Diyoruum ya kız evlendiği günün sabahı ilk kahvaltı diye foto paylaşmış. Koltukta oturuyo gayet çizghili bi kazak ve sarı sarı bilezikler direseğine kadar hem de hahaha

o değilde evlendiği gün fotoğraf paylaşmasına bittim yani tövbe tövbe ne saçma bişey

bıktım bunların kıyafet takıntılarından benim çok fena

Hahaha deli ya Ben de arkadaşlarıma yapıyodum onu, habire el kol oynatmalar.. Bide şey var " off nişanlıyım ben çıkarmısın şurdan" falan hahaha
HAhaha o da iyiymiş Onu bizimkiler yaptı ilk gece bana. Erkek tarafı gidince arkadaşımı evine bırakmaya çıktık nereye sen nişanlı kızın ne işi varmış diye dalga geçtiler
Ay yerim gönlünü yaa bol pırlantalıymış hemi deeee

İnan çok iyi anlıyorum seni ve şu anki durumum bana da imkansız ötesi geliyordu. Yahu yüzmeyi her şeyden çok seven insanım ben 4 sene yüzemedim hiç düşün :) Aynen toplantılarda giyecek bir şey bulamıyordum moral bozukluğundan saatlerce ağladığımı bilirim. Saçımı nasıl yapacağımı bile şaşırmıştım. Bluz tarzı şeyler giymem de hoşuna gitmiyordu çok kokoşmuş yakışmıyormuş vs. Yani ona da ben karar veremiyor muydum sanki? Uzun süre elbise de giyemedim ki yazın pantolon giyebilen bir insan değilim. Boyum kısa olduğu için boydan elbise de hiç yakışmaz. Az savaş vermedik bu konuda. Ama artık orta noktayı bulmaya başladık gibi. O durumda en çok koyan şu oluyor, ya ben bu kadar şuursuz muyum neyi nerede giyeceğimi bilmeyecek kadar? Değilim. İşte aşama bunlar hep.

bizim üniversitede hocalarımızdan biri beterini yaptı.düğün sonrası fotoğraf çektirmişler bi kaç arkadaşlarıyla.gelinle damatlık gardıropun üstünde asılı.bizimkiler yatakta yorganın içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…