Seni de mi kısıtlıyorrİştee kendince öyle çözüm bulmuş çocuk ama takdir etmek gerek
Yoksa ben de severim, biz de aynı dertten muzdaribiz. Sendenim yani
Ya benim çok yakın arkadaşım da senin gibi, sürekli iğne vuruluyordu bunlar için. Baya toparladı ama bıraktığı gibi hemen değerleri düşüyor onun da. Zor gerçekten, geçmiş olsunŞaka gibiilaçlar etkili olmuyo ya iğnelerde sadece 1 ay toparlıyo hop geri düşüyo çünkü demir eksikliği çok
Oyy seninki benimkinin ilk halleri gibi. Görsen nefes almama laf edecekti yaniya deliriyor yavaş yavaş herseyi kısıtladı makyaja takık durumda su aralar
Ayy maşallah sana daaaa.Ne güzeliz yahuuu
Vuuu çok akıllıcaa hahah
Benimkide dalga geçer aynı şekilde hahaBizde onları görünce şoklar içinde izliyoruz. Ben nişanda takılan bileziklerle evin içinde gezmek istememiştim çıkarsam olmaz mı diyorum. Saçmalama kalsın diyolar.
Teyzem de başka bir kuzene ithafen sakın çıkarma , hava soğuk da olsa kazağın kolunu yukarı çekip gezceksin bunlarla demişti
hayırlı olsun canım çok sevindim huzurla oturunTeşekkür ederim canım amin inşallah :)
Evlendikten sonra öyle yaparsın muhtemelen :)bende seviyorum bu setlere de bakmıştım zümrüt olanından.topa tuttular beniiki parmakta da yüzük rahatsız ediyo ama sadece tektaşı taksam olur mu acaba
Amin inşallah canım :) amin darsı basınıza kuzummKız o benim gizli hayalim çaktırmaAlırım tabi yahu gönlümüz zengin bizim :) İstediğin bol pırlantalı safir bir kolye olsun yani
Hayırlı olsun güzel günleriniz geçsin orda inşallah :) Ay hadi darısı başımıza
Ayrı ellere taksan olmaz mı ki acaba? Seviyorum renkli taşları ben de
Evet canım hallettik, ufak bi evmiz büsbüyük bi kredimiz var artık aminn çok saol , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) Ben gidince 8.30 da gidiyorum ilk açılır açılmazBizim gün dolmuştu ama akşam 10 da yaparız dedi inşallah biz gidene kadar o da bitmez
Hahah sanırıııımhahaha herkes aynı desenize
Hahaha deli yaAy o da iyiymişHahah ben nişandayken bileziğimi çıakrmamıştım odaya gidiyorduk annemle arada, anne bak nişanlı kız gibi oldum kolumda altın bilezik kurdelesi bile var diyodum gülüyodu bana
Ooo durum feci o zaman dikkatli ol :)ya deliriyor yavaş yavaş herseyi kısıtladı makyaja takık durumda su aralar
Ay yerim gönlünü yaa bol pırlantalıymış hemi deeeeKız o benim gizli hayalim çaktırmaAlırım tabi yahu gönlümüz zengin bizim :) İstediğin bol pırlantalı safir bir kolye olsun yani
Sorma sormaaaane ucuzu görmedik sanma fiyatı :):)
yok ya çok katı yumuşamıyor ben çok süslüydüm düz ayakkabı giymezdim rujlar ona keza rujj yok topuklu yok çok kavga ediyoruz toplantıya gideceğim olmuyr bizim işte herkes şıkır şıkır anlamıyor düzle gidiyorum toplantıya bileSeni de mi kısıtlıyorr
Ya benim çok yakın arkadaşım da senin gibi, sürekli iğne vuruluyordu bunlar için. Baya toparladı ama bıraktığı gibi hemen değerleri düşüyor onun da. Zor gerçekten, geçmiş olsun
Oyy seninki benimkinin ilk halleri gibi. Görsen nefes almama laf edecekti yaniSonradan aştık tabi yüzde yüz olmasa da. Makyaja çok karışırdı aynen, topukluya da keza öyle. Artık kırmızı ruja bile laf etmez oldu
Evet canım hallettik, ufak bi evmiz büsbüyük bi kredimiz var artık aminn çok saol , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) Ben gidince 8.30 da gidiyorum ilk açılır açılmazBizim gün dolmuştu ama akşam 10 da yaparız dedi inşallah biz gidene kadar o da bitmez
Saoll canım alıştım artık çok üşüyorum bu sacma sey yüzünden :)Seni de mi kısıtlıyorr
Ya benim çok yakın arkadaşım da senin gibi, sürekli iğne vuruluyordu bunlar için. Baya toparladı ama bıraktığı gibi hemen değerleri düşüyor onun da. Zor gerçekten, geçmiş olsun
Oyy seninki benimkinin ilk halleri gibi. Görsen nefes almama laf edecekti yaniSonradan aştık tabi yüzde yüz olmasa da. Makyaja çok karışırdı aynen, topukluya da keza öyle. Artık kırmızı ruja bile laf etmez oldu
Şaka gibiilaçlar etkili olmuyo ya iğnelerde sadece 1 ay toparlıyo hop geri düşüyo çünkü demir eksikliği çok
Amin inşallah canım :) amin darsı basınıza kuzumm
canım bendede var kansızlık amabinde bir etki ter olabiliyomus bende kısın cam acıp oturuyorum çok kötü hasta ediyor cam acık uyuyorumSaoll canım alıştım artık çok üşüyorum bu sacma sey yüzünden :)
İlk zamanlar deli gibiydi abarttıkça abartıyodu yani. Ama ben pek pes etmeyince zaman içinde rayına oturdu.Seni de mi kısıtlıyorr
Haha evet sorma yapıyolar çok ilginçç ya.Ben çıkardım vallahi evde , duramam rahat edemem kihele spor giyinip o bilezikleri takıyorlar ya ben orada bitiyorum işte
greenandblue sen nereye gelin gidiyordun ?
o değilde evlendiği gün fotoğraf paylaşmasına bittim yani tövbe tövbe ne saçma bişeyİlk zamanlar deli gibiydi abarttıkça abartıyodu yani. Ama ben pek pes etmeyince zaman içinde rayına oturdu.
Hallettim yani. Şuan yine arada söyler özellikle dekolte kısmına takık. Yani bence ortada bi dekolte yoktur ama onun için " yok artık" ddır bazen
Ama nazar değdirmeyeyim gayet iyi artık ya. Nadirdir karıştığı yani. Takık olduğu bazı kıyafetlerim var sadece.
Onları görünce geliyolar
Haha evet sorma yapıyolar çok ilginçç ya.
Diyoruum ya kız evlendiği günün sabahı ilk kahvaltı diye foto paylaşmış. Koltukta oturuyo gayet çizghili bi kazak ve sarı sarı bilezikler direseğine kadar hem de hahaha
bende diğer şehir deyince canım işiniz nerde siz orada :) hayırlısı olsun canımBen şu anlık bir yere gitmiyorumNişanlımın memlekette düğün yapıp dönücez inşallah..ama ilerde nereye gideriz bilmiyorum
bıktım bunların kıyafet takıntılarından benim çok fenaİlk zamanlar deli gibiydi abarttıkça abartıyodu yani. Ama ben pek pes etmeyince zaman içinde rayına oturdu.
Hallettim yani. Şuan yine arada söyler özellikle dekolte kısmına takık. Yani bence ortada bi dekolte yoktur ama onun için " yok artık" ddır bazen
Ama nazar değdirmeyeyim gayet iyi artık ya. Nadirdir karıştığı yani. Takık olduğu bazı kıyafetlerim var sadece.
Onları görünce geliyolar
Diyoruum ya kız evlendiği günün sabahı ilk kahvaltı diye foto paylaşmış. Koltukta oturuyo gayet çizghili bi kazak ve sarı sarı bilezikler direseğine kadar hem de hahaha
HAhaha o da iyiymişHahaha deli yaBen de arkadaşlarıma yapıyodum onu, habire el kol oynatmalar.. Bide şey var " off nişanlıyım ben çıkarmısın şurdan" falan hahaha
Ay yerim gönlünü yaa bol pırlantalıymış hemi deeee
İnan çok iyi anlıyorum seni ve şu anki durumum bana da imkansız ötesi geliyordu. Yahu yüzmeyi her şeyden çok seven insanım ben 4 sene yüzemedim hiç düşün :) Aynen toplantılarda giyecek bir şey bulamıyordum moral bozukluğundan saatlerce ağladığımı bilirim. Saçımı nasıl yapacağımı bile şaşırmıştım. Bluz tarzı şeyler giymem de hoşuna gitmiyordu çok kokoşmuş yakışmıyormuş vs. Yani ona da ben karar veremiyor muydum sanki? Uzun süre elbise de giyemedim ki yazın pantolon giyebilen bir insan değilim. Boyum kısa olduğu için boydan elbise de hiç yakışmaz. Az savaş vermedik bu konuda. Ama artık orta noktayı bulmaya başladık gibi. O durumda en çok koyan şu oluyor, ya ben bu kadar şuursuz muyum neyi nerede giyeceğimi bilmeyecek kadar? Değilim. İşte aşama bunlar hep.yok ya çok katı yumuşamıyor ben çok süslüydüm düz ayakkabı giymezdim rujlar ona keza rujj yok topuklu yok çok kavga ediyoruz toplantıya gideceğim olmuyr bizim işte herkes şıkır şıkır anlamıyor düzle gidiyorum toplantıya bile
bende diğer şehir deyince canım işiniz nerde siz orada :) hayırlısı olsun canım
İlk zamanlar deli gibiydi abarttıkça abartıyodu yani. Ama ben pek pes etmeyince zaman içinde rayına oturdu.
Onları görünce geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?