2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O kadar aşırı tavizle zaten insan kendini unutur o kişi olmaktan çıkar.
aynen taviz tavizi doğuruyor eger ben o an öyle tepki vermeseydim şimdi herseye laf edecekti yavaş yavaş beynini kemireceğim:):)
Daha çok katılamazdım. Gelecek nesillere ders olsun bu :)
Oyy o da çokmuş ya

aramıza hoş geldin. düğünüm için 4 ayım kaldı ve ben hala hiç bi şeye karar verememiş gibi hissediyorum
tek olmadığımı bilmek çok sevindirdi :) senin bi de az kalmış çoğu şey hallolmuştur.ben sanki koca bi denizde kaybolmuş gibi hissediyorum.o kadar ayrınttı var kı:) zaten 3 senedir gelinlik bakıyorum anca karar verdim:)

O kadar aşırı tavizle zaten insan kendini unutur o kişi olmaktan çıkar.
Kesinlikle canım. Yani ben hiçbir düşüncemi yaşamayıp hep taviz veren, hep sadece uygulayan sözü geçmeyen kişi olacaksam ben ben olamam ki. Kukla olmaktan başka bişey değil.
Oyy o da çokmuş ya
Evet çok kzııyorum, sinirleniyorum ve üzlüyorum en önemlisi . Ama o kendine bu saygıyı duymuyosa benim de yapabileceğim bişey yok sanırım

Banada bira pahalı geldi ama piyasayı bilmiyorum hiç
Şimdi biraz bakınıyorum ben de ama dediğim gibi gördüklerim hep 150ydi. Netten de bakıyorum çok basit çiçekler 100 tl mesela ve bi . Zaten beğenemedim onları.
O yüzden normal mi acabaa diye düşündüm.
Şüpheye düştüm bilemedim

o hiç belli olmuyor canım ya :) ben bundan 3-4 sene önce evlensem keisnlikle tül olmayan saten bir gelinlik derdim şimdi ise baştan aşağı tül ve dantel olan dikitriyorum

piyasayı düşününce normal kalıyor ama bana göre okadar para vermek çok geliyor. ama bilemiyorum.

Mahinev e baktınmı canım orasıda satış yapıyomuş

curlygirl öyle mi dersin:) 2016 yaz gibi düşünüyoruz ama inşallah karar değiştirmem valla sadece bunu bile seçene kadar canım çıktı:)
Canım hoşgeldin diyemedim bi türlü sana çiçek derdine düşüp :) Hoşgeldiin.
Gelinlik konusunda curlygirl e katılıyorum. Hatta bu bi çok şey için geçerli bence.
Bu konudaki fikrin değişebilir. Aklında bulunsun tabi ama zaten o kadar erken bulaşmazsın sanırım gelinlik işine.. Bir kere olacak bişey ve pişman olmamak çok önemli :)

Mahinev e baktınmı canım orasıda satış yapıyomuş
Sen söyleyince hemen baktım kuzu :)
Amaa işte ordakilerle bu farklıı. Bu da ben burdayım farklıyım diyo sanki :)
Ben pahalı diye mi öyle görüyorum yoksa ya

canım ben hep erteledim ona kalsa olmustuk coktan ama uzatmak iyi değil isteme olacaktı mart sonu bi tartıştık bu tarihe ertelendi falan uzatmayın derim

Sen söyleyince hemen baktım kuzu :)
Amaa işte ordakilerle bu farklıı. Bu da ben burdayım farklıyım diyo sanki :)
Ben pahalı diye mi öyle görüyorum yoksa ya
yok yok öyle bende çok seviyorum bunları bakma bukadar atıp tutuyorum son zmaanlarda bende bunu istiyorum diyip alabilirmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…