Bence heyecan katarız :) Yaklaştın boğayım :) yükselenim de aslan. Ben de anlamazdım etrafımda çok ilgilenen olunca öğrendimO zaman arada kendimizi salıp, arada makyaj yaparsak ilişkiye heyecan katmış olurmuyuz sence?
Aman yok ne ara bozucam yavrimoNe çıkarsa bahtıma. Şekilciyim ben görüntüsünü seveyim yeter
Haha ay hiç anlamıyorum arkadaş bu burç olayından ama ne senin burcun ikizler mi
Ay bilemedim ki ilkinin çiçekleri ikincinin renkleri desemBeybiler sizce hangisi daha güzel?
Renk konusunda emin olamadım ben de . Soft renkler daha uygun olur di miBence heyecan katarız :) Yaklaştın boğayım :) yükselenim de aslan. Ben de anlamazdım etrafımda çok ilgilenen olunca öğrendim
Ay bilemedim ki ilkinin çiçekleri ikincinin renkleri desem
Enerjide sıkıntı yok ya o yerindeSana vitamin takviyesi de yapmak lazım o zaman , ee hep enerjin düşük olur senin
Saoll canım inşallah :)hayırlı olsun canım mutlulukla oturun inşallah :)
Hadi ya bunu bilmiyodum ben o da kötüymüşcanım bendede var kansızlık amabinde bir etki ter olabiliyomus bende kısın cam acıp oturuyorum çok kötü hasta ediyor cam acık uyuyorum
ilaçları mide bulandırıyor
Ay bilemedim ki kuzu ya ben o konuda çok anlık karar verebilirim, tamamen ruh halime göre hareket ederimRenk konusunda emin olamadım ben de . Soft renkler daha uygun olur di mi
ikiside çok güzel yaaaa :)Beybiler sizce hangisi daha güzel?
Ben zaten yeterince kararsızım , bir de sana sormamalıyım di miAy bilemedim ki kuzu ya ben o konuda çok anlık karar verebilirim, tamamen ruh halime göre hareket ederim
Di mi ya ben de çok sevdim ama karar veremiyorum. Niye böyleyim ya kendime sinir oluyoruuummikiside çok güzel yaaaa :)
benim arkadaş balayı odasında ıslak saçlarıyla fotosunu paylaşmıştı arkada gayet dağınık yatak görünüyor tabi. ve dahada beteri amcası fotoya yorum yapmış sevgili kızım falan filan dieo değilde evlendiği gün fotoğraf paylaşmasına bittim yani tövbe tövbe ne saçma bişey
hahaa benim arkadaş daha masum kalmış :)bizim üniversitede hocalarımızdan biri beterini yaptı.düğün sonrası fotoğraf çektirmişler bi kaç arkadaşlarıyla.gelinle damatlık gardıropun üstünde asılı.bizimkiler yatakta yorganın içinde
bence ikinicisi renkli olanBeybiler sizce hangisi daha güzel?
Ama şimdi beyaz gelinlik içinde bi renk olsun mu diyip mor olan düşünülebilirBen zaten yeterince kararsızım , bir de sana sormamalıyım di mi
Di mi ya ben de çok sevdim ama karar veremiyorum. Niye böyleyim ya kendime sinir oluyoruuumm
özgüvenine hayran kaldım öğrencileri bile görmüşkadın çok değişik eğlenceli bi kadındır.esprili fotoğraflar çekiyolar güya ama o kadar da olmaz ya.bi de biz öğrencileri olarak bile gördük o fotoğrafları.
aynen pantolon etek fark etmez ah ah o eski halimden eser yok şimdibenimkide dekolte giymemden hiç hoşlanmaz onu normal karşılıyorum da pantolonlarıma karışıyo.dar pantolon giyme diye.iyide bana bol pantolon bile oturuyo biraz kilom var napıyım yani.
ya cok sükür sen törpülemişssin benimki hala aynı kırmızı takıntıları malesef varHahah o da ayrı konu zaten hiç değinme
Hepimiz mi dertliyiz arkadaşNeyseki benimki hafifledi baya şüküür.
Haha evet bana nişanda elbise bakarken tek omuz bişey vardı bi de kısa bu da olabilir aslında diyince şoklara girmiştim
Ay kırmızı mıı ben de öyleydimmm
BAna hala söyler hatta, hep kırmızı ojelerin vardı, böyle yapardın ben seni görürdüm vs vs diye
İlk zamanlar uzunca bi müddet az kavga yaşamadık o kırmızılar yüzünden.
Şimdi sorun yok ama kırmızı rujda sürsem bişey demez. Ama bi iki üst üste sürüp sonra soft bişey yapınca bak böyle doğal daha çok seviyorum ben demese olmazHatrı kalır
ben gülmekten öldüm ya hay Allahım nerden okursun bunları:):)Ahahsdahsdhahs yaaHande Yener olayına koptum
Allah seniş 65 yaş üstüne bedava diyor bide deliiiiHahaha ay ben favori belirleyemedim ikiside çok hoş. Karnıma ağrı girdiiiiiii
65 yaş üzerine toplu taşıma bedava değilmiydi yazmışlar bide hahahahah
katılıyorum değişiklik seviyorlar nekadar kızsada sacı makyajı yapıp gidiyorum hem kzııyor hem cok güzel olmussunYaa doğal sevmiyorlar değişiklik seviyorlar. Ben onca zaman doğal gezdim seviyorum böyle dedi durdu, sonra bir makyaj yaptım ne güzel olmuşsun sen öyle dedi
Ayrıca aman haa kayınvalideyle aranı bozmaya vesile olmayayım üzülürüm. Tok gözlü oluyoruz bir kaç yakut bir zümrüt bir kaç safir yeter :)
Her zamanBurcum kör olsun lüksü seviyorum
bıktım bunların kıyafet takıntısından:)ben tayt giyemiyorum zaten de giysem kesin kızar.dekoltem açıldı mı ters ters bakar.makyaj yapmama da karışır da cildin bozulur senin için söylüyorum benim için sorun yok diyo.mini etek yasak tabiki.aslında kızdıkları zaten benim de dikkat ettiğim şeyler.o yüzden sorun yok :)
bu daha fenaymış amcanın yorum bomba :)): neden yorum yaparsın ki:)benim arkadaş balayı odasında ıslak saçlarıyla fotosunu paylaşmıştı arkada gayet dağınık yatak görünüyor tabi. ve dahada beteri amcası fotoya yorum yapmış sevgili kızım falan filan die
pes doğrusu ıslak saclar amcanın yorum be adam görüyosun yapma işte):):)
hahaa benim arkadaş daha masum kalmış :)
bence ikinicisi renkli olan
bence ikinicisi renkli olan
O zaman mor olan diyosunuz , ben de ilk onu beğendim. Sonra diğerini görünce mor olan fazla mı diye düşünmüştüm. Özellikle nişanlıcığımın yorumundan sonra. Ama pudra ayakkabı giycektim ona ne diceksiniz?Ama şimdi beyaz gelinlik içinde bi renk olsun mu diyip mor olan düşünülebilir
kuzu ekle ya cok kolay yardımcı oluruz tanısırız beraber de gideriz :):)modellere bakarsın:)Kizlar neler kaynatmissiniz boyle
zeroglu sevdicek kuyumcu hemde ankarada yuppy set alirken ve takilarda fikrini alirim canim
eviniz hayirli olsun canim.gule gule oturun
kizlar sevdiceklerin giyiminize ve suslemenize karismasina musaade etmeyin:)ben musaade etmiyorum
resim yuklemeye calistim beceremedim
kk icin kurs almaliyim
Hahah ay çok feciymiş buuuu aman Allahıımya cok sükür sen törpülemişssin benimki hala aynı kırmızı takıntıları malesef var
daha komik bişey söyleyim ben sarı pantolon giydim diye cinnet gecirdi
çok güzel cok modern kombin yaptım kıskanclıktan beni eve bıraktı delirdim
morun arasında bitane bisey var onu sevmedim mor güzel:)):)O zaman mor olan diyosunuz , ben de ilk onu beğendim. Sonra diğerini görünce mor olan fazla mı diye düşünmüştüm. Özellikle nişanlıcığımın yorumundan sonra. Ama pudra ayakkabı giycektim ona ne diceksiniz?
Bu arada N Nyks01 ben çiçek fotolaerının yerlerini karıştırmışım morun renklerini sevmişsin sen de.
O zaman sizi seviyorum yaa
Haha hangi şey kuzu.morun arasında bitane bisey var onu sevmedim mor güzel:)):)
ya asacağız zamanla galiba hem cok güzel olmussun diyor hemde eve bıraktı delirdim cok feci sonlandı o kavgaHahah ay çok feciymiş buuuu aman Allahıım
Yaa ben eskiden nasıl sabretmişim bilmiyorum dicem ama kazanan ben olduğum için pek de sabretmemişim sanki.
Ama o kadar karışşsa ben de cinnet geçiririm şuan, karşılıklı cinnetleşiriz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?