2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence heyecan katarız :) Yaklaştın boğayım :) yükselenim de aslan. Ben de anlamazdım etrafımda çok ilgilenen olunca öğrendim
Beybiler sizce hangisi daha güzel?
Ay bilemedim ki ilkinin çiçekleri ikincinin renkleri desem

Bence heyecan katarız :) Yaklaştın boğayım :) yükselenim de aslan. Ben de anlamazdım etrafımda çok ilgilenen olunca öğrendim

Ay bilemedim ki ilkinin çiçekleri ikincinin renkleri desem
Renk konusunda emin olamadım ben de . Soft renkler daha uygun olur di mi

Kizlar neler kaynatmissiniz boyle
zeroglu sevdicek kuyumcu hemde ankarada yuppy set alirken ve takilarda fikrini alirim canim
eviniz hayirli olsun canim.gule gule oturun
kizlar sevdiceklerin giyiminize ve suslemenize karismasina musaade etmeyin:) ben musaade etmiyorum
resim yuklemeye calistim beceremedim
kk icin kurs almaliyim

o değilde evlendiği gün fotoğraf paylaşmasına bittim yani tövbe tövbe ne saçma bişey
benim arkadaş balayı odasında ıslak saçlarıyla fotosunu paylaşmıştı arkada gayet dağınık yatak görünüyor tabi. ve dahada beteri amcası fotoya yorum yapmış sevgili kızım falan filan die
hahaa benim arkadaş daha masum kalmış :)
Beybiler sizce hangisi daha güzel?
bence ikinicisi renkli olan

2016 yazda evlenicekler neler yapmaya başladınız acaba? benim daha sevgilim ailemle tanışmadı bile.geç mi kalıyoruz dersiniz?

kadın çok değişik eğlenceli bi kadındır.esprili fotoğraflar çekiyolar güya ama o kadar da olmaz ya.bi de biz öğrencileri olarak bile gördük o fotoğrafları.
özgüvenine hayran kaldım öğrencileri bile görmüş

benimkide dekolte giymemden hiç hoşlanmaz onu normal karşılıyorum da pantolonlarıma karışıyo.dar pantolon giyme diye.iyide bana bol pantolon bile oturuyo biraz kilom var napıyım yani.
aynen pantolon etek fark etmez ah ah o eski halimden eser yok şimdi

ya cok sükür sen törpülemişssin benimki hala aynı kırmızı takıntıları malesef var
daha komik bişey söyleyim ben sarı pantolon giydim diye cinnet gecirdi
çok güzel cok modern kombin yaptım kıskanclıktan beni eve bıraktı delirdim

Ahahsdahsdhahs yaa Hande Yener olayına koptum
ben gülmekten öldüm ya hay Allahım nerden okursun bunları:):)

Hahaha ay ben favori belirleyemedim ikiside çok hoş. Karnıma ağrı girdiiiiiii
65 yaş üzerine toplu taşıma bedava değilmiydi yazmışlar bide hahahahah
Allah seniş 65 yaş üstüne bedava diyor bide deliiii

katılıyorum değişiklik seviyorlar nekadar kızsada sacı makyajı yapıp gidiyorum hem kzııyor hem cok güzel olmussun

bıktım bunların kıyafet takıntısından:)

bu daha fenaymış amcanın yorum bomba :)): neden yorum yaparsın ki:)

bence ikinicisi renkli olan
Ama şimdi beyaz gelinlik içinde bi renk olsun mu diyip mor olan düşünülebilir
O zaman mor olan diyosunuz , ben de ilk onu beğendim. Sonra diğerini görünce mor olan fazla mı diye düşünmüştüm. Özellikle nişanlıcığımın yorumundan sonra. Ama pudra ayakkabı giycektim ona ne diceksiniz?
Bu arada N Nyks01 ben çiçek fotolaerının yerlerini karıştırmışım morun renklerini sevmişsin sen de.
O zaman sizi seviyorum yaa

kuzu ekle ya cok kolay yardımcı oluruz tanısırız beraber de gideriz :):)modellere bakarsın:)

Hahah ay çok feciymiş buuuu aman Allahıım
Yaa ben eskiden nasıl sabretmişim bilmiyorum dicem ama kazanan ben olduğum için pek de sabretmemişim sanki.
Ama o kadar karışşsa ben de cinnet geçiririm şuan, karşılıklı cinnetleşiriz yani

morun arasında bitane bisey var onu sevmedim mor güzel:)):)

ya asacağız zamanla galiba hem cok güzel olmussun diyor hemde eve bıraktı delirdim cok feci sonlandı o kavga
25 gün telim kapalıydı şak diye numaramı değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…