Umarım aşarsınız kuzu.ya asacağız zamanla galiba hem cok güzel olmussun diyor hemde eve bıraktı delirdim cok feci sonlandı o kavga
25 gün telim kapalıydı şak diye numaramı değiştirdim
Ay yerim ya çizmiş bi de oralarııııı .Eki Görüntüle 1488669 işte bu :):)
onları cıkartırsak yerine baska mor cicek çok güzel olurAy yerim ya çizmiş bi de oralarııııı .
Doğru anlamışım demek kiii. Onlar ne acaba hakkatenKötü gelmemişti ama ne olduğunu anlayamadıım
aynen taviz tavizi doğuruyor eger ben o an öyle tepki vermeseydim şimdi herseye laf edecekti yavaş yavaş beynini kemireceğim:):)Umarım aşarsınız kuzu.
Hani böyle tatlı tatlı atışmalar sorun değil ama bazıları var çok uç nokta ona kızıyorum.
Yani örnek o kızıyo ama seninde bi fikrin var onu uyguluyosun bi yandan. Bence böyle olmalı.
Harfi harfine uyan hatunların yanlış olduklarını düşünüyorum, yani bi çizgisi sınırı olmalı. Onlar bana katılmayacaklar muhtemelen ama böyle
Çiçekçi hatunla yazışıyorum ben de şimdionları cıkartırsak yerine baska mor cicek çok güzel olur
sor bi bakalım tülüde çok önemli tülünü mutlaka görÇiçekçi hatunla yazışıyorum ben de şimdi
Sorayım ona ne yapılabilirmiş
vay arkadaş bu gözler neler görüyorbenim arkadaş balayı odasında ıslak saçlarıyla fotosunu paylaşmıştı arkada gayet dağınık yatak görünüyor tabi. ve dahada beteri amcası fotoya yorum yapmış sevgili kızım falan filan die
hahaa benim arkadaş daha masum kalmış :)
bence ikinicisi renkli olan
Biz nişanı yaptık yavaş yavaş eşyaları almaya başladık onun dışında bir şey yok. Geç değil bence her şey maddiyata bağlı aslında.2016 yazda evlenicekler neler yapmaya başladınız acaba? benim daha sevgilim ailemle tanışmadı bile.geç mi kalıyoruz dersiniz?
onedio :))ben gülmekten öldüm ya hay Allahım nerden okursun bunları:):)
Biz de senii :)) Pudra güzel olur derim :)O zaman mor olan diyosunuz , ben de ilk onu beğendim. Sonra diğerini görünce mor olan fazla mı diye düşünmüştüm. Özellikle nişanlıcığımın yorumundan sonra. Ama pudra ayakkabı giycektim ona ne diceksiniz?
Bu arada N Nyks01 ben çiçek fotolaerının yerlerini karıştırmışım morun renklerini sevmişsin sen de.
O zaman sizi seviyorum yaa
Aşarsınız bence de ama sen de az değilmişsin :)ya asacağız zamanla galiba hem cok güzel olmussun diyor hemde eve bıraktı delirdim cok feci sonlandı o kavga
25 gün telim kapalıydı şak diye numaramı değiştirdim
Kesinlikle canım.. En yakın arkadaşıma bu konuda çoook fazla kızıyorum mesela ama bişey de demiyorum tabi. Onun ilişkisi ne yapayım. Ama evde giydiği tişörtü erkek arkadaşı yırt dedi diye cidden yırtmıştı mesela , şok olmuştummaynen taviz tavizi doğuruyor eger ben o an öyle tepki vermeseydim şimdi herseye laf edecekti yavaş yavaş beynini kemireceğim:):)
Tül mü neresinde tül kuzu :S anlamadım yasor bi bakalım tülüde çok önemli tülünü mutlaka gör
merhaba bende tanışma aşamasındayım 3 haftaya isteme nişan olacak ben alıyorum küçük küçük2016 yazda evlenicekler neler yapmaya başladınız acaba? benim daha sevgilim ailemle tanışmadı bile.geç mi kalıyoruz dersiniz?
tül falan yaptıracalksan yada nasıl süsleteceksen tül baglıyorlar uzun sana kalmıs sade istiyosan o da güzelKesinlikle canım.. En yakın arkadaşıma bu konuda çoook fazla kızıyorum mesela ama bişey de demiyorum tabi. Onun ilişkisi ne yapayım. Ama evde giydiği tişörtü erkek arkadaşı yırt dedi diye cidden yırtmıştı mesela , şok olmuştumm
Tül mü neresinde tül kuzu :S anlamadım ya
Hee böyle saplarına bağladıları şeyi seviyorum ben tül istemicem sanırım kuzu.tül falan yaptıracalksan yada nasıl süsleteceksen tül baglıyorlar uzun sana kalmıs sade istiyosan o da güzel
yani o da cok fazla ne demek evde giydiğini yırtmak
O zaman iki kat sevinicemBiz de senii :)) Pudra güzel olur derim :)
ben hala mor diyorum :) birde fiyatlar ne kuzuBunlar da diğer seçenekler ve morun tacı
Hadi çıkın içinden
aramıza hoş geldin. düğünüm için 4 ayım kaldı ve ben hala hiç bi şeye karar verememiş gibi hissediyorumTrpst ya benimde çeyizlerim var da 2 aya filan tanışacak sevgilim ailemle.ben çok sabırsızlanıyorum o ise ne kadar geç o kadar az tartışma olur aileler arasında diyo.haklımı bilmiyorum.ama sabırsızlanıyorum hep.
N Nyks01 ya para sıkıntımız yok ama şimdiden herşeye karar vermye başlamalıyım ama dimi ?ben daha hiçbirşeye karar veremiyorum da.ondan sanki geç kalmışız gibi hissediyorum.
hahaben hala mor diyorum :) birde fiyatlar ne kuzu
Aynenn bende bunlarda bi düşündümEki Görüntüle 1488669 işte bu :):)
çok pahalı ya. gerçi çiçek fiyatlarını bilmiyorum henüz. ben çiçekleri alıp kendim yapmak isityorum ama bakalım becerebilirsem.haha
Kuzu normalde 180 liraydı sayfada çiçekler.
Ama şuan 140 a yapıyor. Tacı da 30 adüşürdü. taç ve çiçek 170 e gelecek yani. Biraz daha indirir mi bilmem.
Nasıl sence?
Sizin için onları çıkarırız aradan yahuuuAynenn bende bunlarda bi düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?