2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya asacağız zamanla galiba hem cok güzel olmussun diyor hemde eve bıraktı delirdim cok feci sonlandı o kavga
25 gün telim kapalıydı şak diye numaramı değiştirdim
Umarım aşarsınız kuzu.
Hani böyle tatlı tatlı atışmalar sorun değil ama bazıları var çok uç nokta ona kızıyorum.
Yani örnek o kızıyo ama seninde bi fikrin var onu uyguluyosun bi yandan. Bence böyle olmalı.
Harfi harfine uyan hatunların yanlış olduklarını düşünüyorum, yani bi çizgisi sınırı olmalı. Onlar bana katılmayacaklar muhtemelen ama böyle

aynen taviz tavizi doğuruyor eger ben o an öyle tepki vermeseydim şimdi herseye laf edecekti yavaş yavaş beynini kemireceğim:):)

vay arkadaş bu gözler neler görüyor
2016 yazda evlenicekler neler yapmaya başladınız acaba? benim daha sevgilim ailemle tanışmadı bile.geç mi kalıyoruz dersiniz?
Biz nişanı yaptık yavaş yavaş eşyaları almaya başladık onun dışında bir şey yok. Geç değil bence her şey maddiyata bağlı aslında.
ben gülmekten öldüm ya hay Allahım nerden okursun bunları:):)
onedio :))
Biz de senii :)) Pudra güzel olur derim :)
ya asacağız zamanla galiba hem cok güzel olmussun diyor hemde eve bıraktı delirdim cok feci sonlandı o kavga
25 gün telim kapalıydı şak diye numaramı değiştirdim
Aşarsınız bence de ama sen de az değilmişsin :)

aynen taviz tavizi doğuruyor eger ben o an öyle tepki vermeseydim şimdi herseye laf edecekti yavaş yavaş beynini kemireceğim:):)
Kesinlikle canım.. En yakın arkadaşıma bu konuda çoook fazla kızıyorum mesela ama bişey de demiyorum tabi. Onun ilişkisi ne yapayım. Ama evde giydiği tişörtü erkek arkadaşı yırt dedi diye cidden yırtmıştı mesela , şok olmuştumm
sor bi bakalım tülüde çok önemli tülünü mutlaka gör
Tül mü neresinde tül kuzu :S anlamadım ya

tül falan yaptıracalksan yada nasıl süsleteceksen tül baglıyorlar uzun sana kalmıs sade istiyosan o da güzel
yani o da cok fazla ne demek evde giydiğini yırtmak

tül falan yaptıracalksan yada nasıl süsleteceksen tül baglıyorlar uzun sana kalmıs sade istiyosan o da güzel
yani o da cok fazla ne demek evde giydiğini yırtmak
Hee böyle saplarına bağladıları şeyi seviyorum ben tül istemicem sanırım kuzu.
BAk kadın 2 tane daha gönderdi göstericem şimdi size...
Bu arada cidden çok saçma ya tel.de görüntülü konuşma yaparken görmüş. Öyle dedi diye yırtmış :)

Bunlar da diğer seçenekler ve morun tacı
Hadi çıkın içinden

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-10-14-00-44.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2015-04-10-14-00-51.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2015-04-10-14-00-57.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 53
Trpst ya benimde çeyizlerim var da 2 aya filan tanışacak sevgilim ailemle.ben çok sabırsızlanıyorum o ise ne kadar geç o kadar az tartışma olur aileler arasında diyo.haklımı bilmiyorum.ama sabırsızlanıyorum hep.
N Nyks01 ya para sıkıntımız yok ama şimdiden herşeye karar vermye başlamalıyım ama dimi ?ben daha hiçbirşeye karar veremiyorum da.ondan sanki geç kalmışız gibi hissediyorum.

aramıza hoş geldin. düğünüm için 4 ayım kaldı ve ben hala hiç bi şeye karar verememiş gibi hissediyorum

ben hala mor diyorum :) birde fiyatlar ne kuzu
haha
Kuzu normalde 180 liraydı sayfada çiçekler.
Ama şuan 140 a yapıyor. Tacı da 30 adüşürdü. taç ve çiçek 170 e gelecek yani. Biraz daha indirir mi bilmem.
Nasıl sence?

haha
Kuzu normalde 180 liraydı sayfada çiçekler.
Ama şuan 140 a yapıyor. Tacı da 30 adüşürdü. taç ve çiçek 170 e gelecek yani. Biraz daha indirir mi bilmem.
Nasıl sence?
çok pahalı ya. gerçi çiçek fiyatlarını bilmiyorum henüz. ben çiçekleri alıp kendim yapmak isityorum ama bakalım becerebilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…