- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- 323
canımmm hoşbuldumm:) o çiçeklere bende bakıyorum buarada fiyatları genelde o şekilde:)) gelinliği seneye alcam tabiki bakalım o zamana ne olacak.sanırım herşeye zaman yaklaşırken karar vermek daha iyi.sizlerin tecrübelerinize güveniyorum:)Canım hoşgeldin diyemedim bi türlü sana çiçek derdine düşüp :) Hoşgeldiin.
Gelinlik konusunda @curlygirl e katılıyorum. Hatta bu bi çok şey için geçerli bence.
Bu konudaki fikrin değişebilir. Aklında bulunsun tabi ama zaten o kadar erken bulaşmazsın sanırım gelinlik işine.. Bir kere olacak bişey ve pişman olmamak çok önemli :)
ben ağır kanlıyım galiba ben daha gelinlik bakmadım ama arkadasım evlendi ona bakarken fikrim oldu tabitek olmadığımı bilmek çok sevindirdi :) senin bi de az kalmış çoğu şey hallolmuştur.ben sanki koca bi denizde kaybolmuş gibi hissediyorum.o kadar ayrınttı var kı:) zaten 3 senedir gelinlik bakıyorum anca karar verdim:)
benimde iki ablam evlendi :) insan gördükçe öğreniyorben ağır kanlıyım galiba ben daha gelinlik bakmadım ama arkadasım evlendi ona bakarken fikrim oldu tabi
ben kolları sıvadım mutfaktan başladım yavaş yavaş alıyorum karar verdim ne renk olacağına falan tencere tava kızlar renge göre baktılarını yolluyorlar sağolsunlarbenimde iki ablam evlendi :) insan gördükçe öğreniyor
haHA o kararsızlık hepimizde var günde kırk tane seye baklıyor fiyatıydı rengiydi falan bayağı sıkıntıTrpst bide ben telaşlı ve kararsız bi yapıdayım ya ondan da bu heyecanlar korkular:)
Haha ay bunu dediğin iyi oldu ya ben de kendime kızıcaktım tam. Nişanlım haklı mı ben hep pahalısına mı gidiyorum diye düşünmeye başlamıştımyok yok öyle bende çok seviyorum bunlarıbakma bukadar atıp tutuyorum son zmaanlarda bende bunu istiyorum diyip alabilirmde
O zaman mor dedik hepimiz. Renkli olsun ya geliniz biz gelinnnpudra cok soluk geldi katılıyorum sana n
e bileyim ayakkabında renkli olacaksa renkli iyi ama ciceklerin hepsi cok güze
Canım eğer para konusunda sıkıntı yoksa yakın zamanda almak dah iyi. En azından aklın bişeyde kalmaz.canımmm hoşbuldumm:) o çiçeklere bende bakıyorum buarada fiyatları genelde o şekilde:)) gelinliği seneye alcam tabiki bakalım o zamana ne olacak.sanırım herşeye zaman yaklaşırken karar vermek daha iyi.sizlerin tecrübelerinize güveniyorum:)
granitlerde güzel ama daha cok seramik aldım mavi pembe alıyorum küçük ev aletlerinide bulabildiğimi renkli diğerleri gri yapmaya çalısıyorumtencere tava ne gibi birşeyler almayı düşünüyorsun? ben buara şu granitlerin reklamını görüyorum.sağlıklımı acaba ya?
bir an önce başlayınca iyi oluyor ancak tamamlanıyor eksikler
Aynen öyle canım bitmeyecek orası kesin :)
İlkiiiBunlar da diğer seçenekler ve morun tacı
Hadi çıkın içinden
Yok yok hiç geç değil çok normal. Ailelerin kaynaşması iyi olur aslında ama o sizin kararınız tabi :) Hazırlık açısından normalsiniz ben de henüz çok şey almış değilim. Ama çok var diye sallamayın sakince başlayın hazırlıklara :)Trpst ya benimde çeyizlerim var da 2 aya filan tanışacak sevgilim ailemle.ben çok sabırsızlanıyorum o ise ne kadar geç o kadar az tartışma olur aileler arasında diyo.haklımı bilmiyorum.ama sabırsızlanıyorum hep.
N Nyks01 ya para sıkıntımız yok ama şimdiden herşeye karar vermye başlamalıyım ama dimi ?ben daha hiçbirşeye karar veremiyorum da.ondan sanki geç kalmışız gibi hissediyorum.
Çiçek çok da taç iyiymiş bence :)haha
Kuzu normalde 180 liraydı sayfada çiçekler.
Ama şuan 140 a yapıyor. Tacı da 30 adüşürdü. taç ve çiçek 170 e gelecek yani. Biraz daha indirir mi bilmem.
Nasıl sence?
Ay yok bak işin içine girince o koca deniz havuza dönüveriyor. Zamanla hepsi kafanda oturur sıkıntı yapma, panik en büyük düşmanımıztek olmadığımı bilmek çok sevindirdi :) senin bi de az kalmış çoğu şey hallolmuştur.ben sanki koca bi denizde kaybolmuş gibi hissediyorum.o kadar ayrınttı var kı:) zaten 3 senedir gelinlik bakıyorum anca karar verdim:)
Hee çiçeği de atma oldu olacak ben eve götürüyorum bunu der döner gidersinAma ama ama hep saklicaktıııııım
Sorma bugün bi çenemiz düştüya bu arada burası çok canlıymış çok sevdimmmm
Hahaha bi ara düşünmedim değilbirimiz çiçek yapsın bariucuza kapatırız belki
Kararsızlar kervanına hoşgeldinTrpst bide ben telaşlı ve kararsız bi yapıdayım ya ondan da bu heyecanlar korkular:)
Canım ben yeni tencere aldım bugün kargodan gelecek çook çok beğenerek seramik aldım. Her yıl bu daha sağlıklı diye yeni bi şey çıakrıyorlar zaten. Yeni çıkan hep daha pahalı. Benimkiler bunlartencere tava ne gibi birşeyler almayı düşünüyorsun? ben buara şu granitlerin reklamını görüyorum.sağlıklımı acaba ya?
birimiz çiçek yapsın bariucuza kapatırız belki
İkisi birbirini dengeler işteeeeÇiçek çok da taç iyiymiş bence :)
Bişey diyim mii?Hee çiçeği de atma oldu olacak ben eve götürüyorum bunu der döner gidersin
Herkes öyle yapıyoki artık gelinliğin yanında verilen çiçeği atıyo canım :) öbürünü saklıyo benimde plan buİkisi birbirini dengeler işteeee
Bişey diyim mii?
atmayı düşünmüyorum hahaha
Dandik bi çiçek atıcam planım bu
aynen başla yetiş bize:):)Ben denemek istiyorum aslında
at benim kardeste attı oda dandik olanını attı::)İkisi birbirini dengeler işteeee
Bişey diyim mii?
atmayı düşünmüyorum hahaha
Dandik bi çiçek atıcam planım bu
Sen yaparsın sende o ışık var kuzu :)Ben denemek istiyorum aslında
meşhur tencereler gelince söyle resim isteriz:):)İlkiiiTaç da iyymiş amaaa
Yok yok hiç geç değil çok normal. Ailelerin kaynaşması iyi olur aslında ama o sizin kararınız tabi :) Hazırlık açısından normalsiniz ben de henüz çok şey almış değilim. Ama çok var diye sallamayın sakince başlayın hazırlıklara :)
Çiçek çok da taç iyiymiş bence :)
Ay yok bak işin içine girince o koca deniz havuza dönüveriyor. Zamanla hepsi kafanda oturur sıkıntı yapma, panik en büyük düşmanımız
Hee çiçeği de atma oldu olacak ben eve götürüyorum bunu der döner gidersin
Sorma bugün bi çenemiz düştü
Hahaha bi ara düşünmedim değil
Kararsızlar kervanına hoşgeldin
Canım ben yeni tencere aldım bugün kargodan gelecek çook çok beğenerek seramik aldım. Her yıl bu daha sağlıklı diye yeni bi şey çıakrıyorlar zaten. Yeni çıkan hep daha pahalı. Benimkiler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?