- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Olur ismini unutma bende burda bulamassam alırım :)160 liraya gelin çiçeği + tacı + yaka çiçeği
Olur artık dimii
Tamam canımm unutmam bendeOlur ismini unutma bende burda bulamassam alırım :)
evet esse de güzel diyorlar.bende alınca yazarım:)canım ben çelik daha kullanışlı diye çelik aldım. pilav için bir seramik düşünüyordum onuda tavalı esseden set aldım. ayrıca kayınvalidemde esseden gene almış baya bir set gibi oldu oda :) oyüzden düşünmedim ben granit. ama granit tava alan arkadaşım var güzel olduğunu söylüyor.
Merhaba :) Oh oh kızlar baya kalabalıklaştık bugün bereketimiz bolMerhabaa.. içeri girebilirmiyiim
buyrun hoşgeldinizMerhabaa.. içeri girebilirmiyiim
hihihiMerhaba :) Oh oh kızlar baya kalabalıklaştık bugün bereketimiz bol
Merhaba :) Oh oh kızlar baya kalabalıklaştık bugün bereketimiz bol
Hoşgeldinn :)Merhabaa.. içeri girebilirmiyiim
hoşbulduuukHoşgeldinn :)
inş canım :) düğünü nezmaan düşünüyorsunuzne güzeel. O zaman kendimi tanıtayım ben adım nida istanbulda oturuyorum 22 yaşındayımm. Sevdicekim askerden yeni geldi artık bir hürgeneralim Nasipse ramazandan önce nişanlı bir nida oalcağım
Açıkçası çok acele etmek istemiyorum 4 yıldır beraberliğimiz var her evrenin tadını çıkartmak istiyorum şahsen :) 2016 başı düşünüyoruz canım herşey kısmet tabi nir nişan olsun da belki değişirinş canım :) düğünü nezmaan düşünüyorsunuz
hoşbuldukk merhabaa :)hoşgeldiniz kızlar :)
hoşbuldukk merhabaa :)
aaaa nişanada az kalmış :)sonunda yaşıtım biri çıktı.bende 22 yaşındayım ankaradayım.ocakta sözlendik haftaya pazar nişanım var.eylülde de evleniyorum.:)
ooo sen hızlısın baya :) Allah utandırmasın hiç birimizi kızlar..sonunda yaşıtım biri çıktı.bende 22 yaşındayım ankaradayım.ocakta sözlendik haftaya pazar nişanım var.eylülde de evleniyorum.:)
Tabi kiii hoşgeldinnn :)Merhabaa.. içeri girebilirmiyiim
VAlla cuma bereketiyle geldiiMerhaba :) Oh oh kızlar baya kalabalıklaştık bugün bereketimiz bol
Al al bitmiyor diyen biri dahaAçıkçası çok acele etmek istemiyorum 4 yıldır beraberliğimiz var her evrenin tadını çıkartmak istiyorum şahsen :) 2016 başı düşünüyoruz canım herşey kısmet tabi nir nişan olsun da belki değişirşimdiler de ise çeyizimi bitirmeye çalışıyorum yük olmasın bana daha sonra diye.. zaten 2 yıldır çeyiz yapıyorum pof al al bitmiyor
Aaa haftaya pazar mı ben yeni duymuş gibiyiimsonunda yaşıtım biri çıktı.bende 22 yaşındayım ankaradayım.ocakta sözlendik haftaya pazar nişanım var.eylülde de evleniyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?