aaaa nişanada az kalmış :)
Tabi kiii hoşgeldinnn :)
VAlla cuma bereketiyle geldii
Al al bitmiyor diyen biri daha
Bitmiyo , bitmeyecek. Galiba bi ömür çeyiz alıcaz biz
Aaa haftaya pazar mı ben yeni duymuş gibiyiim
ooo sen hızlısın baya :) Allah utandırmasın hiç birimizi kızlar..
Ay söylemedin mi diye düşündüm ben de yanii. Şaşırdım çünkü baya bayaben size söylemedim mi acaba.kimse bilmiyomuş :)
ben tarihleri aklımda tutamıyorum ilk syafaya bakıyorum ara ara kimin ne zaman diye seni atladımmı acaba dedim ama sen yazmıyormuşsun oyüzden bilemedim ben :)ben size söylemedim mi acaba.kimse bilmiyomuş :)
Hoşbuldukk önceliklee :))Tabi kiii hoşgeldinnn :)
VAlla cuma bereketiyle geldii
Al al bitmiyor diyen biri daha
Bitmiyo , bitmeyecek. Galiba bi ömür çeyiz alıcaz biz
Aaa haftaya pazar mı ben yeni duymuş gibiyiim
Ay söylemedin mi diye düşündüm ben de yanii. Şaşırdım çünkü baya baya
Demek şimdilik heyecan yok .. O da gelir yavaştan sen hiiiiç merak etme :)
ben tarihleri aklımda tutamıyorum ilk syafaya bakıyorum ara ara kimin ne zaman diye seni atladımmı acaba dedim ama sen yazmıyormuşsun oyüzden bilemedim ben :)
Biz yıllar yıllar sonra haziranda nişan yaptık.. imzamdan da anlaşıldığı üzere 8 ağustosta düğünümüz var inşallahHadi kızlar sizde bahsedin accuk kendinizden
ne mutlu size canım .) darısı başımıza bizimde.. ALLAH tamamını erdirsin inşalah.Biz yıllar yıllar sonra haziranda nişan yaptık.. imzamdan da anlaşıldığı üzere 8 ağustosta düğünümüz var inşallah
Hahaha çok iyimişşşHoşbuldukk önceliklee :))
bitmiyor vallahi geçen gece evi su basmıştı sular gitmişti,çeşme acık kaldığından. Neyse 3 te bir uyandık ev ahalisii, benim bir koşuşum var çeyizleriim diyegözümün nuuru onlar
Aaa azcık heyecan lazım ama heyecansız olmazayy deme öyle yaaaheycanlanınca fena oluyorum
Aminnn cümlemizinkini inşallah :)ne mutlu size canım .) darısı başımıza bizimde.. ALLAH tamamını erdirsin inşalah.
Hahaha çok iyimişşş
Aaa azcık heyecan lazım ama heyecansız olmaz
Haha sendeeeeçok tatlısın
Ay sen de bi hoşmuşsunHoşbuldukk önceliklee :))
bitmiyor vallahi geçen gece evi su basmıştı sular gitmişti,çeşme acık kaldığından. Neyse 3 te bir uyandık ev ahalisii, benim bir koşuşum var çeyizleriim diyegözümün nuuru onlar
Sana bi haller oldu iyice cadı yüzünü görmeye başladık bakalım daha neler çıkacak bekliyorumAaa kiiim
Aşk olsun sanaaa
hoşgeldin nida :):) bende ankaradayımYa valla en yakın arkadaşlarım nişanlandı sözlendi. O güne kadar gayet relaxlardı. Hatta demişlerdi ki, o stresten heyecanı falan unutuyosun
hey yo bu koşuş bana sarı rengi ve yeşil tencere almış birini hatırlattı:)Ay sen de bi hoşmuşsun
Sana bi haller oldu iyice cadı yüzünü görmeye başladık bakalım daha neler çıkacak bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?