2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım çok az kalmış kına yerine bak hemen derim eşya dediğin gibi eve göre daha mantıklı

Hayırlı olsun canım bende dantel istiyorum kafamda modeller var da bakalım :) hazırlarda bulabilirmiyim

ayy arka fotoyu hatırladım hatta gösterdiğinde çok beğenmiştim benimki biraz dha akapalı olacaktı ama provada senden etkilenip değiştirdim böyle yaptırdım önden olan foto annaperanna olması lazım bende aynısını göstermiştim belinde öyle kemeri olsun demiştim zevklerimiz aynı tek eteği değişik benimkinin :)

Kına yerini halletmeye çalış canım öncelikle biraz zorlandım ben çünkü 1 ay önce tuttuk uygun ve istediğin tarihi bulmak azcık zor oluyo.. Evi halletsen eşya bence hallolur yani kafanda model varsa karar vermek kolay olur

aslında kafamda bişiler var sadece ufak-büyük ev ona göre eşyaya kararvermek için bekliyorum. koltuk renklerini parlement mavisi istiyorum parlak duruyor ya çokda beğeniyorum. berjerleride mavi yeşil desenli istiyorum.bir mağazada görmüştüm. sitesinde o renkler yok ama süper duruyordu.
http://www.galamobilya.com/erva-koltuk-takimi.html

ben bu yakaları seviyorum ama benim düşündüğümde curlygirl gelinliğin yakası gibi

wuhuuu harika düğünde mi olacak

Daha kayık yakamı olacak canım seninki?
Evet düpğünde olsun istedik herkes şahit olsun :))

Hayırlı olsun canım bende dantel istiyorum kafamda modeller var da bakalım :) hazırlarda bulabilirmiyim

evet annaperanna dan resim Benim eteğim de bu resimdeki gibi değil yarım prenses olacak belden itibaren dantel süslemeler olacak aralarda aşağıya doğru birde etek ucu dantelli olacak kuzum.

bende daha kayık seviyorum ne bileyim straplez istemedim heryerde cok var aynı model
bende aynısını düşündüm. gerçi bana kalsa straplez olurduda işte şartlar ya bu kollarda buaralar kafamı kurcalıyo oynarken rahat edebilirmiyim die

Bu mavi tam benim istediğim koltuk rengiydi ama beğendiğimiz modelde yoktu. Bizde baska renklerde belirlemek zorunda kaldık yine mavi tonlarında ama bu renk çok güzel yaa içimde kaldı

Bu mavi tam benim istediğim koltuk rengiydi ama beğendiğimiz modelde yoktu. Bizde baska renklerde belirlemek zorunda kaldık yine mavi tonlarında ama bu renk çok güzel yaa içimde kaldı
koltuktaki gibi açık mavimi diyorsun sen. ben bunun parlement mavisini gördüm. çok beğeniyorum ya. inş kıssmet olur. güneş görmeyen kuçuk bir ev bulursam naısl olru bilmiyorum ama

Bu modeller güzel oluyo canım evet ama dediğin gibi küçük ev olursa bunlar biraz kaba kalır derinliklerini fazla yapıyolar bunların çünkü

koltuktaki gibi açık mavimi diyorsun sen. ben bunun parlement mavisini gördüm. çok beğeniyorum ya. inş kıssmet olur. güneş görmeyen kuçuk bir ev bulursam naısl olru bilmiyorum ama

Evet açık mavi istiyordum ben ama kısmet olmadı napalım :)
Berjerlerini açık renk yaparsın halı perde açık renk olur açar ozaman odayı.
Buarada kayık yaka gelinlikte oynarken zor oluyor diyorlar ben ondan düz istedim

bayılıyorummavi ve tonlarına cok hzuur verici duruyor

aynen güzel olur düğünde olması sırt dekoltesine bayıldım

bende aynısını düşündüm. gerçi bana kalsa straplez olurduda işte şartlar ya bu kollarda buaralar kafamı kurcalıyo oynarken rahat edebilirmiyim die
ah o şartlar ama kayık yaka hayalim vardı

bir mavici daha bende katılıyorum bu tonlarda model bulmak zor yaptırmak gerekiyor

Bu modeller güzel oluyo canım evet ama dediğin gibi küçük ev olursa bunlar biraz kaba kalır derinliklerini fazla yapıyolar bunların çünkü
evet canım. model bu olmasada olur ev küçük olursa köşe takımı ve berjer olabilir. sadece istediğim renkleri uygulayabileyim yeter bana. birde koltukların yatak oluyor olması lazım. hepsni bir arada nasıl bulucam bilmiyorumm:)

aslında bende mor ve mürdüm cüyüm ama koltukta nedense mavi

Çoğu model oluyo aslında ama senin gösterdğinde yoktur heralde ama ondada yastıkları kaldırınca kocaman oluyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…