canım çok az kalmış kına yerine bak hemen derim eşya dediğin gibi eve göre daha mantıklıbenimde 9 ağustos canım :) mobilya sadece netten baktıklarımla. ev bakıyorum. evi bi kesinleştirsem eşyayı ona göre bakıcam. gelinlik konusunda evet çok şükür onu aradan çıkardımdaha fotoğrafçı+kına yeri+kına kıyafetleri+ev+eşya offff bir sürü şey var ve tam olarak 120 gün var
Hayırlı olsun canım bende dantel istiyorum kafamda modeller var da bakalım :) hazırlarda bulabilirmiyimSaol tatlım evet hazır izinliyken halledeyim dedim. Tuğ moda eviyle anlaştım ben tanıdık vasıtasıyla gittim oraya içime de sindi anlattım modeli çizdiler 6 mayısta ilk prova olacak. Dediğim gibi tanıdıkla gittiğim için baya indirim oldu 2000 gibi bir fiyata geldi. Kumaşını dantelini vs ben seçicem. Model de suna benziyor canım kurdelesiz olacak. Eki Görüntüle 1489652 Eki Görüntüle 1489651
Tuğ modaevi canım.
ayy arka fotoyu hatırladımSaol tatlım evet hazır izinliyken halledeyim dedim. Tuğ moda eviyle anlaştım ben tanıdık vasıtasıyla gittim oraya içime de sindi anlattım modeli çizdiler 6 mayısta ilk prova olacak. Dediğim gibi tanıdıkla gittiğim için baya indirim oldu 2000 gibi bir fiyata geldi. Kumaşını dantelini vs ben seçicem. Model de suna benziyor canım kurdelesiz olacak. Eki Görüntüle 1489652 Eki Görüntüle 1489651
Tuğ modaevi canım.
Kına yerini halletmeye çalış canım öncelikle biraz zorlandım ben çünkü 1 ay önce tuttuk uygun ve istediğin tarihi bulmak azcık zor oluyo.. Evi halletsen eşya bence hallolur yani kafanda model varsa karar vermek kolay olurbenimde 9 ağustos canım :) mobilya sadece netten baktıklarımla. ev bakıyorum. evi bi kesinleştirsem eşyayı ona göre bakıcam. gelinlik konusunda evet çok şükür onu aradan çıkardımdaha fotoğrafçı+kına yeri+kına kıyafetleri+ev+eşya offff bir sürü şey var ve tam olarak 120 gün var
benimki biraz daha kayık olacak bu yakaya göre yoksa aynısı diyebilriz :)ben bu yakaları seviyorum ama benim düşündüğümdecurlygirl gelinliğin yakası gibi
bende daha kayık seviyorum ne bileyim straplez istemedim heryerde cok var aynı modelbenimki biraz daha kayık olacak bu yakaya göre yoksa aynısı diyebilriz :)
aslında kafamda bişiler var sadece ufak-büyük ev ona göre eşyaya kararvermek için bekliyorum. koltuk renklerini parlement mavisi istiyorum parlak duruyor ya çokda beğeniyorum. berjerleride mavi yeşil desenli istiyorum.bir mağazada görmüştüm. sitesinde o renkler yok ama süper duruyordu.Kına yerini halletmeye çalış canım öncelikle biraz zorlandım ben çünkü 1 ay önce tuttuk uygun ve istediğin tarihi bulmak azcık zor oluyo.. Evi halletsen eşya bence hallolur yani kafanda model varsa karar vermek kolay olur
ben bu yakaları seviyorum ama benim düşündüğümdecurlygirl gelinliğin yakası gibi
wuhuuu harika düğünde mi olacak
Hayırlı olsun canım bende dantel istiyorum kafamda modeller var da bakalım :) hazırlarda bulabilirmiyim
ayy arka fotoyu hatırladımhatta gösterdiğinde çok beğenmiştim benimki biraz dha akapalı olacaktı ama provada senden etkilenip değiştirdim böyle yaptırdım önden olan foto annaperanna olması lazım bende aynısını göstermiştim belinde öyle kemeri olsun demiştim zevklerimiz aynı tek eteği değişik benimkinin :)
bende aynısını düşündüm. gerçi bana kalsa straplez olurdudabende daha kayık seviyorum ne bileyim straplez istemedim heryerde cok var aynı model
aslında kafamda bişiler var sadece ufak-büyük ev ona göre eşyaya kararvermek için bekliyorum. koltuk renklerini parlement mavisi istiyorum parlak duruyor ya çokda beğeniyorum. berjerleride mavi yeşil desenli istiyorum.bir mağazada görmüştüm. sitesinde o renkler yok ama süper duruyordu.
http://www.galamobilya.com/erva-koltuk-takimi.html
koltuktaki gibi açık mavimi diyorsun sen. ben bunun parlement mavisini gördüm. çok beğeniyorum ya. inş kıssmet olur. güneş görmeyen kuçuk bir ev bulursam naısl olru bilmiyorum amaBu mavi tam benim istediğim koltuk rengiydi ama beğendiğimiz modelde yoktu. Bizde baska renklerde belirlemek zorunda kaldık yine mavi tonlarında ama bu renk çok güzel yaa içimde kaldı
Bu modeller güzel oluyo canım evet ama dediğin gibi küçük ev olursa bunlar biraz kaba kalır derinliklerini fazla yapıyolar bunların çünküaslında kafamda bişiler var sadece ufak-büyük ev ona göre eşyaya kararvermek için bekliyorum. koltuk renklerini parlement mavisi istiyorum parlak duruyor ya çokda beğeniyorum. berjerleride mavi yeşil desenli istiyorum.bir mağazada görmüştüm. sitesinde o renkler yok ama süper duruyordu.
koltuktaki gibi açık mavimi diyorsun sen. ben bunun parlement mavisini gördüm. çok beğeniyorum ya. inş kıssmet olur. güneş görmeyen kuçuk bir ev bulursam naısl olru bilmiyorum ama
bayılıyorummavi ve tonlarına cok hzuur verici duruyoraslında kafamda bişiler var sadece ufak-büyük ev ona göre eşyaya kararvermek için bekliyorum. koltuk renklerini parlement mavisi istiyorum parlak duruyor ya çokda beğeniyorum. berjerleride mavi yeşil desenli istiyorum.bir mağazada görmüştüm. sitesinde o renkler yok ama süper duruyordu.
aynen güzel olur düğünde olması sırt dekoltesine bayıldımDaha kayık yakamı olacak canım seninki?
Evet düpğünde olsun istedik herkes şahit olsun :))
evet annaperanna dan resimBenim eteğim de bu resimdeki gibi değil yarım prenses olacak belden itibaren dantel süslemeler olacak aralarda aşağıya doğru birde etek ucu dantelli olacak kuzum.
ah o şartlar ama kayık yaka hayalim vardıbende aynısını düşündüm. gerçi bana kalsa straplez olurdudaişte şartlar ya bu kollarda buaralar kafamı kurcalıyo oynarken rahat edebilirmiyim die
bir mavici daha bende katılıyorum bu tonlarda model bulmak zor yaptırmak gerekiyorBu mavi tam benim istediğim koltuk rengiydi ama beğendiğimiz modelde yoktu. Bizde baska renklerde belirlemek zorunda kaldık yine mavi tonlarında ama bu renk çok güzel yaa içimde kaldı
evet canım. model bu olmasada olur ev küçük olursa köşe takımı ve berjer olabilir. sadece istediğim renkleri uygulayabileyim yeter bana. birde koltukların yatak oluyor olması lazım. hepsni bir arada nasıl bulucam bilmiyorumm:)Bu modeller güzel oluyo canım evet ama dediğin gibi küçük ev olursa bunlar biraz kaba kalır derinliklerini fazla yapıyolar bunların çünkü
aslında bende mor ve mürdüm cüyüm ama koltukta nedense mavibayılıyorummavi ve tonlarına cok hzuur verici duruyor
aynen güzel olur düğünde olması sırt dekoltesine bayıldım
ah o şartlar ama kayık yaka hayalim vardı
bir mavici daha bende katılıyorum bu tonlarda model bulmak zor yaptırmak gerekiyor
günaydın canımGünaydın hatunlarr
Çoğu model oluyo aslında ama senin gösterdğinde yoktur heralde ama ondada yastıkları kaldırınca kocaman oluyo yanievet canım. model bu olmasada olur ev küçük olursa köşe takımı ve berjer olabilir. sadece istediğim renkleri uygulayabileyim yeter bana. birde koltukların yatak oluyor olması lazım. hepsni bir arada nasıl bulucam bilmiyorumm:)
ben heryeride mavi yapmak istemem yatak odasına ne yapsam karar vermedimaslında bende mor ve mürdüm cüyüm ama koltukta nedense mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?