- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bende isterdim aslında büyük koltuklardan biri renkli olsun ama malesef salon çok büyük değil o yüzden yastıkları ve berjerleri renkli yapıcamaslında bende mor ve mürdüm cüyüm ama koltukta nedense mavi
Evet kesinlikle maviciyim çok severim :)bayılıyorummavi ve tonlarına cok hzuur verici duruyor
aynen güzel olur düğünde olması sırt dekoltesine bayıldım
ah o şartlar ama kayık yaka hayalim vardı
bir mavici daha bende katılıyorum bu tonlarda model bulmak zor yaptırmak gerekiyor
günaydın :) benim bugünkü araştırma konum fotoğraf :) sen napmıştın canım ayarlamışmıydın.Günaydın hatunlarr
evet baktım çekiyorsun yatak oluyor ama tek kişilik yani altından ekstra yatak çıkmıyor.Çoğu model oluyo aslında ama senin gösterdğinde yoktur heralde ama ondada yastıkları kaldırınca kocaman oluyo yani
hihih :) ona bende karar veremedimben heryeride mavi yapmak istemem yatak odasına ne yapsam karar vermedim
aynen mavi tonlarında model bulmak zor ben cok baktım ya ton tutmuyor ya başka bişey eksikEvet kesinlikle maviciyim çok severim :)
Kaç yer gezdim hiç bir renk kartelasında yoktu bu ton malesef
senin karar vermen gerek artıkgünaydın :) benim bugünkü araştırma konum fotoğraf :) sen napmıştın canım ayarlamışmıydın.
evet baktım çekiyorsun yatak oluyor ama tek kişilik yani altından ekstra yatak çıkmıyor.
hihih :) ona bende karar veremedim
günaydın :) benim bugünkü araştırma konum fotoğraf :) sen napmıştın canım ayarlamışmıydın.
evet baktım çekiyorsun yatak oluyor ama tek kişilik yani altından ekstra yatak çıkmıyor.
hihih :) ona bende karar veremedim
ne zmandı da ne zamandıbende geç kalmış olabilir miyim acaba gelinlik konusunda
Biz rahatlıktan ölücezbende geç kalmış olabilir miyim acaba gelinlik konusunda
evlendirsekte kurtulsak diye hepsi toplanıp hallediverirlermiş senin işi:)Ben hala bakıyorum ya benim için büyük problem fotoğraf meselesiBeynim sulandı resmen, teklif aldiğim yerden bir daha teklif alıyorum Fotoğrafçılar hepsi bir olup engelleyecek beni
hahasenin karar vermen gerek artık
hihi onu bende yağptım ya. farkettimki aynı yerlere bakıp bakıp duruyormuşumBen hala bakıyorum ya benim için büyük problem fotoğraf meselesiBeynim sulandı resmen, teklif aldiğim yerden bir daha teklif alıyorum Fotoğrafçılar hepsi bir olup engelleyecek beni
evlendirsekte kurtulsak diye hepsi toplanıp hallediverirlermiş senin işi:)
nişanlı beylerin hazırlayıp koyacaksın önünehahabaşkası karar verse ne iyi olur. bak şimdi nişanlı beye gene sinir oldum
hihi onu bende yağptım ya. farkettimki aynı yerlere bakıp bakıp duruyormuşum
Biz rahatlıktan ölücez
ne çektiler be bizden bende nişan teklifi için günde 40 teklif alıyordum tel susmadı bi ara işyerindekiler delirdi:)hahahah süper olur vallahi
hahabaşkası karar verse ne iyi olur. bak şimdi nişanlı beye gene sinir oldum
hihi onu bende yağptım ya. farkettimki aynı yerlere bakıp bakıp duruyormuşum
kesinliklenişanlı beylerin hazırlayıp koyacaksın önüne
En azından gelinlik baktığın yer var benim o da yokBenim bu rahatlığım nerden geliyor acabaYarın tüm hatunları toplayıp ilk gelinlik baktıım yere gideyim diyorum
inanmıyorum sen daha bakmadın mıEn azından gelinlik baktığın yer var benim o da yokgit bencede sen git kendini kurtar ortakk
En azından gelinlik baktığın yer var benim o da yokgit bencede sen git kendini kurtar ortakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?