2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canım nişanlım halletti onu :) sen naptın ?
ne güzel ya benimki hiç bir şeyle ilgilenmediği için onuda ben düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. henüz ayaralamdım nasılda yapıcam bilmiyorum. sen kiminle ve ne kadara anlaştığını bana özelden yazarmısın

aa hayırlı olsun canım gelinlikte :) dün baya bir iş halletmişsin :) nereyle ne kadar ve modelini görelim :)

Nereyle anlaştın canım

düğünümüz seninle aynı zamanda olduğu için seninle kıyaslama yapıyorum da :) nede geç kaldım neyi ayarlamaam gerekiyor falan :)
Doğru seninde ağustosta dimi :) bu ay sonu mobilya bakıcaz biz mesela sen naptın o işi ? bi de sen gelinliği hallettin ben öyle duruyorum

hahha var mı artıran gibi olmuş zorlasan dokuz olurmus

taç sipariş verdim pazartesi kargoya vercekler.inşallah yetişir ya o eksik.birde kuaförden randevu alıcam.elbisenin boyuna da bi daha bakmam gerk.takma kirpik taksam mı diye düşünüyorum bide.şimdilik bu kadar.
bitmiş sayılır güzelbi kirpik düşünülebilir fotolarda güzel cıkıyor

Trpst canim ilgine cok tesekkur ederim
yeni gelen taze gelinler hosgeldiniz:)
rica ederim canım ne demek

Günaydın hanımlar :)
günaydın:)

günaydın kızlar :)

Günaydınn kızlarrr nasılsınızz ?
günaydın iyiyiz canım sen nasılsın?

Nikah günümüzü aldık çok şükürr
hayırlı olsun ne zaman?

aa hayırlı olsun canım gelinlikte :) dün baya bir iş halletmişsin :) nereyle ne kadar ve modelini görelim :)
Saol tatlım evet hazır izinliyken halledeyim dedim. Tuğ moda eviyle anlaştım ben tanıdık vasıtasıyla gittim oraya içime de sindi anlattım modeli çizdiler 6 mayısta ilk prova olacak. Dediğim gibi tanıdıkla gittiğim için baya indirim oldu 2000 gibi bir fiyata geldi. Kumaşını dantelini vs ben seçicem. Model de suna benziyor canım kurdelesiz olacak.

Nereyle anlaştın canım

Tuğ modaevi canım.

Doğru seninde ağustosta dimi :) bu ay sonu mobilya bakıcaz biz mesela sen naptın o işi ? bi de sen gelinliği hallettin ben öyle duruyorum
benimde 9 ağustos canım :) mobilya sadece netten baktıklarımla. ev bakıyorum. evi bi kesinleştirsem eşyayı ona göre bakıcam. gelinlik konusunda evet çok şükür onu aradan çıkardım daha fotoğrafçı+kına yeri+kına kıyafetleri+ev+eşya offff bir sürü şey var ve tam olarak 120 gün var

Teşekkür ederim 16 eylüll :)

ben bu yakaları seviyorum ama benim düşündüğümde curlygirl gelinliğin yakası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…