2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kafamda net bir şey de yokki ya kendimi dövesim geliyor A kesim olucak onu biliyorum ve askı olmasın istiyorum..senin aklında var mı model?
Bende askı olsun istiyorum bide dantel olsun diyorum tabi :) aslında gitsem bi gün denesem karar veririm de gitmem lazım işte uff ben nişanlığımı 10 gün önce gidip bakmıştım ve tadilat falan yaptırmıştım ama hala akıllanmadım bak

ben askı istemiyorum ama askılı ve sırt dekolteli modeller daha güzel :) http://pierrecardingelinlik.com/urun.aspx?id=2702&sfid=2857

Arkası ipli tercih etmeyin diyorlar, gelinlik aşağıya düşüyormuş..

bilemiyorum belkide takmam hiç.bu arada siz tuttunuz mu canım nişan için yeri.

Arkadan ipleri sıkınca olmaz heralde bi arkadaşım kilo vermişti de arkası ipli diye sıkıntı yaşamadı

bende öyle düşünüyorum genelde ipli öneriyolar zaten kilo alıp verme durumundan.o stresle çok oluyo çünkü.

bende hiç bakmadım gelinliğe ama a model düşünüyorum.prensesde olabilir ama aşırı kabarık istemiyorum.kolları kayık yaka dantelli.kafamdaki model böyle şuanda.sözlümde balık model istiyo ama kusura bakmasın.

Çok güzel balık modeller var aslında basen olmasaydı düşünürdüm ben ama maleseff :)

Çok güzel balık modeller var aslında basen olmasaydı düşünürdüm ben ama maleseff :)

evet aslında çok güzel modeller var ama ben hiç düşünmemiştim.gelinlik biraz kendini göstersin istiyorum heralde.benim basenlerde hiç az değil ama giyiyorum ya

evet giydiğinde çok farklı oluyor gerçekten..Bende prenses model denedim denemeden önce biliyordum yakışmayacağını ama öyle de oldu zaten, top gibi yuvarlak bişi oldum

evet giydiğinde çok farklı oluyor gerçekten..Bende prenses model denedim denemeden önce biliyordum yakışmayacağını ama öyle de oldu zaten, top gibi yuvarlak bişi oldum
zaten cıktığında tam tespit edersin hangi modelin hoş olduğunu
karar vermek gercekten cok zor

Slm canlar uzun zamandir gelemiyorum.. Bir ton sorunlarla karsilastik ve. Sonrasi vize haftasi girdi araya ama yarin son insallah tekrar doncem araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…