- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Kafanda bişey varsa netleştir kurtul valla :) yaa şu anda panik yaptım sanki bii nasıl yetişcek bütün bunlarYarın anamı da alıp gideyim..Zaten memlekete gidecekler, gitmeden bir fikir versinler diyorum
Kafanda bişey varsa netleştir kurtul valla :) yaa şu anda panik yaptım sanki bii nasıl yetişcek bütün bunlar
Daha şimdi bende bunlara bakıyodumhttp://pierrecardingelinlik.com/urun.aspx?id=2661&sfid=2816 ya aslında bilinen tarzlara bakıyorum ben..aklımda değişik bir şey yok ..
Bende askı olsun istiyorum bide dantel olsun diyorum tabi :) aslında gitsem bi gün denesem karar veririm de gitmem lazım işte uffKafamda net bir şey de yokki ya kendimi dövesim geliyorA kesim olucak onu biliyorum ve askı olmasın istiyorum..senin aklında var mı model?
Bende askı olsun istiyorum bide dantel olsun diyorum tabi :) aslında gitsem bi gün denesem karar veririm de gitmem lazım işte uffben nişanlığımı 10 gün önce gidip bakmıştım ve tadilat falan yaptırmıştım ama hala akıllanmadım bak
Bu da güzelmiş..Genelde benim konuştuklarımda hep ipli daha iyi diyolar kilo falan verince en azından ayarlanabilir diye düşünmüştüm hep canımben askı istemiyorum ama askılı ve sırt dekolteli modeller daha güzel :) http://pierrecardingelinlik.com/urun.aspx?id=2702&sfid=2857
Arkası ipli tercih etmeyin diyorlar, gelinlik aşağıya düşüyormuş..
Bu da güzelmiş..Genelde benim konuştuklarımda hep ipli daha iyi diyolar kilo falan verince en azından ayarlanabilir diye düşünmüştüm hep canım
Arkadan ipleri sıkınca olmaz heralde bi arkadaşım kilo vermişti de arkası ipli diye sıkıntı yaşamadıHımmm evet ama çok kilo verince potlu olmaz mı?
hahha var mı artıran gibi olmuş zorlasan dokuz olurmus
bitmiş sayılır güzelbi kirpik düşünülebilir fotolarda güzel cıkıyor
rica ederim canım ne demek
günaydın:)
hayırlı olsun ne zaman?
Arkadan ipleri sıkınca olmaz heralde bi arkadaşım kilo vermişti de arkası ipli diye sıkıntı yaşamadı
Çok güzel balık modeller var aslında basen olmasaydı düşünürdüm ben ama maleseff :)bende öyle düşünüyorum genelde ipli öneriyolar zaten kilo alıp verme durumundan.o stresle çok oluyo çünkü.
bende hiç bakmadım gelinliğe ama a model düşünüyorum.prensesde olabilir ama aşırı kabarık istemiyorum.kolları kayık yaka dantelli.kafamdaki model böyle şuanda.sözlümde balık model istiyo ama kusura bakmasın.
Çok güzel balık modeller var aslında basen olmasaydı düşünürdüm ben ama maleseff :)
evet aslında çok güzel modeller var ama ben hiç düşünmemiştim.gelinlik biraz kendini göstersin istiyorum heralde.benim basenlerde hiç az değil ama giyiyorum ya
Yok kuzum tarih netleşmediği için elim kolum bağlı stres oluyorum yer bulamayacagızbilemiyorum belkide takmam hiç.bu arada siz tuttunuz mu canım nişan için yeri.
güzel görünüyor ama üstünde bak her bedene her gelinlik olmuyor yada olmaz zannediyoruz cok güzel duruyorhttp://pierrecardingelinlik.com/urun.aspx?id=2661&sfid=2816 ya aslında bilinen tarzlara bakıyorum ben..aklımda değişik bir şey yok ..
güzel görünüyor ama üstünde bak her bedene her gelinlik olmuyor yada olmaz zannediyoruz cok güzel duruyor
arkadasımla gittik randovu alıp bi günde cok yer gezdik
büyülü bi yer gibi hiç denemem dediği seyleri giydi beğendi
zaten cıktığında tam tespit edersin hangi modelin hoş olduğunuevet giydiğinde çok farklı oluyor gerçekten..Bende prenses model denedim denemeden önce biliyordum yakışmayacağını ama öyle de oldu zaten, top gibi yuvarlak bişi oldum
hayırdır canım ne sorunuSlm canlar uzun zamandir gelemiyorum.. Bir ton sorunlarla karsilastik ve. Sonrasi vize haftasi girdi araya ama yarin son insallah tekrar doncem araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?