2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hayırdır canım ne sorunu
Nisanlimin ailesiyle sorunlar oldu baya... Yabi o. Benim yanimda ama gene de yoruyor. Sinav oncesi beni strese soktular... Aksan detayli anlatirim kuzumm simdi sinava gitcem ama sistim artik... Konusalim istiyorum icimi dokup rahatlamak istiyorumm..

Nisanlimin ailesiyle sorunlar oldu baya... Yabi o. Benim yanimda ama gene de yoruyor. Sinav oncesi beni strese soktular... Aksan detayli anlatirim kuzumm simdi sinava gitcem ama sistim artik... Konusalim istiyorum icimi dokup rahatlamak istiyorumm..
boşver ozmaan takma kafana şuan senin için en önemlisi sınavın. dediğin gibi herkesi unut gitsin sınavını atlat gel sonra konuşur rahatlarsın.

Günaydın :)

tatlım nptın set olayını meraktayım
Ayy sormasan daha ıyiydi . Haftasonu krizi sebebi...
Cuma çıkışta gittik, annesinin daha öcne baktığı kuyumcuya. Öncesinde nişanlımla konşmuştuk sinirlenmiştim zaten.
Annesi bizim için işe girmişti bi kaç ay önce. Yani bu süreçte yardımcı olabilmek adına. Sonrasıdna ayrılıcak işten yanii..
Neyse annesi zaten bi kaç model bakmış onların arasından seçebilirmisin aşkım falan dedi benimki bi sinir oldum, tartıştık da zaten ama böyle şeyler içinde olay çıksın istemiyorum ben.
Gittik durumu bildiğimden hiç etrafıma bakınmadım hangilerine bakayım dedim direkt. Annesi de adama geçen baktıklarımızı çıkarırmısınız dedi. Çok kadınsı modellerdi sevemedim. Benzerleri daha güzel bi model vardı aklım ondaydı ama söylemicektim. Neyse adam onu da çıkardı. Onlardan biraz farklı ama bu da olabilir dedi. Denedim hepsini ama son gösterdiği model daha hoşuma gittiğinden bunu beğendim dedim. Adam hesap makinası üstüdnen gösteriyo fiyatlarıf alan bana çok saçma geldi durum çok sinirlendim haliyle.
Sonra bilezik bakalım dedi annesi. Yeterince kızdığımdan fark etmez zaten bilezik takıp gezicek değilim hangisi olursa olsun dedim. Annesi de olur mu sen seçiceksin kızım falan dedi ama ben seçmedim. O yüzden onları almadan çıktık.
Sonrasında da bu durum yüzünden kavga ettik nişanlımla. Yani hem bana öncesindeherşey senin istediğin gibi oldu zaten bunu da çok beğenmeden alsan olmaz mı demişti! Durumları biliyosun falan..
Ben de dediğim gibi çok da bayılmadığım bi model aldım çıktım.
Akşamında bana beğendin mi diyo bi de. Ben de hayır bana sunulanlar arasından aldım işte bi tane dedim. Bu seferde neden beğenmemişim diye kavga ettik. O gece açmadım telefonlarını sabaha kadar tam 43 çağrı ile uyandım
Ertesi gün buluştuk devam etti tartışma ve ben sinirlenip telefondan çıkardım hıncımı. Telefonun ekranı kırıldı...
Baya özürler uğraşlar sonucu konu kapandı ama olan oldu zaten anlicağın.

Ooo baya hareketli bi hafta sonu olmuş kuzu. Tabi şu an nası bişey gösterdiler bilmiyorum ama bizim beğendiğimiz setlerinde uygunları oluyodu ama öyle bişey olunca tabi bakamaman da normal.. Hiç mi içine sinmedi canım ? ilerde değişirsin eğer çok rahatsız olursan

offf canım benim ya kötü olmuş keşke bir kaç model seçenek sunmak yerine madem öyle bütçesini söyleseydi nişanlın sende ona göre birşey beğenirdin kötü olmuş ama seni çok iyi anlıyorum canım. onalr için öyle şeyler malesefki hiç önemli değil. bizde gezerken bir yerde bir model beğendim girdik sorduk adam peşin alırsan indirim falan 2300 tl ye veririm dedi. mağazadan çıktık beyfendi söyleniyo bu neymişte ne gerek varmışta bilezik alınırmış onun yerine hem rahat rahat bozdurulumuşta. dedim ya sen kıymet bilmiyorsun. 2300tl ye takı seti beğeniyorum beyfendi hala söyleniyor bazen diyorum allah bunlara öyle bir gelin verseydiki 8-10 binlik takı seti isteseydi nolurdu acaba.hayır birde diyorumki bunu satmıcamki bozdurcaz diye düşünme. ondan sonrada diyor sen keyfin içn onu satmazsan sonra biz nasıl ev alıcaz takıalrı düğünden sonra satıp ev almayı düşünüyorum ya. 2300tl lik şey için ev alamıyosak almayalım yani. okadar kafalarında büyütüyorlarki bazı şeyleri bizim tadını çıkarmamıza engel oluyorlar allah akıl fikir versin bizede sabır tabiki.

canım bayağı olaylı geçmiş yani madem öyle seni seçmek için çağırmasalardı ilginç olmuş önceden bakıp seçenek sunmak seçmenin ne anlamı var o zaman neyse tatlıya bağlandıysa sorun yok

fena olmuş gerçekten.keşke sana şu şu fiyarlar arasında düşünüyoruz o fiyatta seç deselerdi.annesi söyleyemezdi ama nişanlın söyleyebilirdi.ki sende burda düşünceli davrandığını söylemiştin.neyse olan olmuş canım.benim setimde takabilceğim bişey değil yatırım olsun adet yerini bulsun diye aldım.gereksiz görüyorum biraz seti aslında.

Yani onun baktıklarındansa son çıkarılan ve benim aldığım daha iyiydi. Hani beğenip bu zamana kadar baktığım modellerle alakası yok ama kötü değil. Takınca daha iyi durdu öyle diyim canım.

Bende tam olarak öyle düşünüyorum işte. Ben parasıdna değilim zaten. Bana bütçe söyleselerdi o zaman daha mantıklı olurdu. O bütçede beğendiğim bişey alırdım yani. Bi de muamele hoş değil benim takıldığım o zaten. Orada resmen işaret diliyle anlaştılar kuyumcuyla görmelisin. Uygun fiyatlı bişey olduğundan çekindiği için yaptı tabii ama çok gereksiz. Neticede ben durumu biliyorum böyle yaptığındanda nasıl bişey aldığını da biliyorum neyi ört pas etmeye çalışıyosa artık.
Senin de dediğin gibi 2300 TL bi set için çok uygun mesela ama anlamıyolar ki gel de anlat.
Benmki o kadar da yok ama işin komiği. Ben ona gitmeden " aslında bakmıştım bi tane bşizim orda çokta uygundu o da olabilir dedim. Ne kadar dedi 2000 di en fazla 2200 net hatırlamıyorum dedim şoklara girdi baya. Bens ana uygun bişey bakalım diyorum sen ne diyosun diye.
Dediğin gibi keşke bunlara isteyen gelinler denk gelse de görseler nasıl oluyo. Görüyoruz yani millet bilmem kaç tane bilmem kaç gram bilezik yok şöyle set diye liste yapıyo :)
Ama ben yine diyorum parası değil konu, muameleye çokkk sinirlendim. Çünkü kadın bizim için çalışıyo zor durumda bırakmak istemezdim asla ve satmayı ben de düşünmediğimden maddi değerinin önemi yoktu zaten. Ama yine suçlu olabildim ya ne diyim bilmiyorum.

Ona kalsa bensiz de seçilebilirdi ama ben izin vermedim. Yatırım için değil takmak için almak istediğimden görmem gerekirdi. Annesinin zevkiyle benimki nereye kadar uyuşacaktı ortada yani canım.
Yani onca olaydan sonra bağlansa ne olur bilmem ama bağlandı.
Onun tek derdi ne biliyomusun bütün bunlardan sonra yine de benim içime sinmiş olsun , sonucunda çok mutlu olayım istiyo. Ama ona o iç rahatlığını yaşatmak istemedim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…