2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

banka arar tel numarası güncelse tabi mutlaka alır yani onu

canım bak 3 ay sonra arar banka uzlaşmaya gider taksitlendirmek için telaş yapmayın ödenir

açmıyormuş telefonu işte . telaş yapmıyorum canım . beni ilgilendiren bişey yok ama sinirleniyorum yani.

birde bana diyor ki senin ihtiyacın olsa ben sana çıkartırdım . böyle söylemiyor mu daha çok çıldırıyorum

ah ah kardeşlerimiz sayesinde nasılda öğrendik bunları dimi
Ben onu öncesinde yaşadığımız durumlardan biliyorum ya :/ Biz de o kredi kartı batağına saplanmıştık ailecek. Babamın işleri birden kötüleşince böyle oldu. Kaç yıldır ancak toparlıyoruz. En çok da bu yüzden koyuyor kardeşimin vurdumduymazlığı. Hafta sonu evde yoktum bana param yok diyen çocuk paso dışarıdan yemek söylemiş, annemlere anlattığımda laf konduramıyorlar hala. Niye dışarıdan dediğimde üşendim diyor. Bıktım vallahi. Bütün gün evdesin kıçını kaldırıp bi makarna yapmak bu kadar zor olamaz. Ayrıca evin her yeri çöp Bir an önce evlenip kendi düzenime dönmek istiyorum tahammül edemez oldum. Ama biliyor allah sınıyor beni, bunu atlatırsam ileride daha az zorlanırım.
Borç icralık duruma geldiğinde sana bir avukat atanıyor, avukat da insaflısı denk gelirse çok yardımcı oluyor. Bize banka yandaşı olmayan biri denk gelmişti. Baya yardımcı oldu daha kolay ödeyebileceğimiz bir takside dönüştürüldü borçlar.

Arkadaşlar merhaba
Ben de bi gelip bi kayboluyorum ama kusra bakmayın, ciddi yoğun ve telaşlı çalışıyorum.
Bu para pul işleri de cidden zor ve sinir yıpratıyor. Allah kolaylık versin bu süreçte.

23-24 Nisanda bizim de ailelerimiz tanışacak. Bir sonraki hafta da söz düşünüyoruz.
Ne giyeceğim, ne yapacağım hiçbir fikrim yok. Biraz doğaçlama olacak yani

ızlar benimde kına mekanı derdim var. eve yakın bir cafe vardı çok güveniyordum oraya. buhafta sonu konuşmaya gittim ve el değiştirdikleri için artık yapmadıklarını söylediler kaldımmı ortada
Off ya benim de yok kına mekanımm. Ben de cafe de düşünmüştüm ama küçük olursa diye yanaşamadım da. Dernekler var dediğin gibi ama ben de hiç istemiyorum oralarda yapmak
Bir de semt konağı bahçesi var seçeneklerde en çok istediğim yer. Ama veriyolar mı bilmiyorum . Çok sinir bozucu di mii
hiç belli olmaz canım. bizim belediyeyi baz al en fazla vereceğin 350 falan olur genede fark var birsor
Hadi yaa, bi çözüm bulmak lazım o zaman baksana 500 TL herkese çok geldi yani. Ben de anlamadım bu işten bişey yaa
yani bencede gayet mantıklı taksiylemi gelcek paşa ?
Haha kesinliklee
canım şimdi bizim belediyeye baktım 255tl vermişiz biz başka belediyeden gelirsen 50 tl daha alıyor toplamda 305 oluyor seninkine göre genede çok uygun
255 mii süpermiş yaa. O zaman başka belediyeleri denemeliyim. Ama arkadaşım ikiniz de aynı belediyedesiniz. Başka belediyeye başvursanız daha fazla çıkar dedii. Doğru mu bilmem
Ooo carrefour canavarı seni
Ben vakitsizlikten yağmalayamadım azcık bişi alıp çıktım.
Tencerelerin nerde haniii :)

Hoşgeldin hayırlı olsun canımm vede meraktayım nasıllar heyecanla beklenen tencereler
kısa kestim az öncede ekran kapanmıstı:):) devam edeyim dedim
Teşekkürler canımm :) Güzeller sadece tencerede ufak bir yeri çarpmış nokta kadar yerde renk gitmiş çeliği görünüyor. Ama uğraşmak istemedim nazar boncuğu oluversin dedim. İlk fırsatta atarım albüme resimlerini. Bi tanesi kocaman geldi tencerenin ya Güzeller sevdim

Telefonu açmamak ayrı bir dert zaten , 500 lira felan borcu .

inşallah hallolur yani yoksa bu maddiyat yüzünden çok sorun yaşacağımız kesin

Hoşgeldinn :) Hepimiz gibisin sen de. Aklında varsa kıyafet modelleri at beraber seçelim :)
Heehheh taktım annemi babamı koluma hep beraber yağmaladık Hepsini yüklerim buraya birazdan :)

Telefonu açmamak ayrı bir dert zaten , 500 lira felan borcu .

inşallah hallolur yani yoksa bu maddiyat yüzünden çok sorun yaşacağımız kesin
Stresten dolayı da biraz mantıksız hareket edebilir. Sen huyunu daha iyi bilirsin aslında ona göre anlatmayı denesen

Heehheh taktım annemi babamı koluma hep beraber yağmaladık Hepsini yüklerim buraya birazdan :)
Haha çok iyiymiiş
Ben tesadüf çıkarken gördüm elime geçenleri aldım çıktım acelem vardı diye
Hadi atda haber ver az meraklı değiliz biliyosun

hoşgeldin canım al bendende o kadar elbise bakınıyorum ama vakit yok

Stresten dolayı da biraz mantıksız hareket edebilir. Sen huyunu daha iyi bilirsin aslında ona göre anlatmayı denesen

Anlamıyor ki , kendi bildiğini okuyor takmış o benim kredi kartı çıkarmama. aklına kim girdiyse artık kreid kartı çıkar bn onu ödiyim diyor başka bişey demiyor bende ben snaa yapabileceğim şeyi söyledim bende başka bişey bekleme çıkarmıyorum dedim.

aynen nazarlık olsun cok sevindim benimde bardak takıntım var her bardaktan su içemem bide cok severim bardak almayı
bi çıkabilsem yağmaya hazırım da

çok doğru bir davranış nakit veriyosun onu kabul etmiyor nakit en mantıklısı

Hoşgeldinn :) Hepimiz gibisin sen de. Aklında varsa kıyafet modelleri at beraber seçelim :)

Haha çok iyiymiiş
Ben tesadüf çıkarken gördüm elime geçenleri aldım çıktım acelem vardı diye
Hadi atda haber ver az meraklı değiliz biliyosun

Siz yine almışsınızz birşeyler benim haberim bile yoktu indirmden ihtiyacımda var üstelik bardak vs

çok doğru bir davranış nakit veriyosun onu kabul etmiyor nakit en mantıklısı

Yani neymiş o paraı alırsa bu sefer önümüzdeki ay elinde para kalmıcakmış sn bi borcunu kapatmayı düşün yani öyle böyle olur yanii. ayy ne bilim ya cidden skıcı bir durum.

Hayırlı olsun canım çok sevindim adına.nasl geçti tanışma

Siz yine almışsınızz birşeyler benim haberim bile yoktu indirmden ihtiyacımda var üstelik bardak vs
Güzel kampanyaydı cidden. Benimde daha almam gerekenler vardı ama işte aceleden napacağımı şaşırdım. Keşke önceden haberimiz olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…