2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilmiyorum gerçekten hep diyorum hayırlısıysa olsun diye aldığı maaş kendine yetmiyor arkadaşlarıyla kalıyor burda.bir yandan ona da hak veriyorum 1400 tl neye yetecekki şu zamanda.para muhabbetini sevmediğim için allah karşıma çıkardı resmen.herşey konuda iyi anlaşıyoz sorunumuz yok bir tek bu para muhabbeti bnim canımı sıkıyor.nişan yüzükleri de bna dahil olcak tabi ama yinede nişan kredi çekersen daha bunun düğünü var kaldı ki o kadar düğün isteyen ben düğün vazgeçmişim nikah olsun dedim düşün

Deme ya o kızlardan biri benim Ama ben görmedim keşke görseydiiiim
visco yastıktı aslında kendimiz için alsammı dedim ama karar veremedim bıraktım daha önce aynısını migrostada görmüştüm. bu migrosla carrefour aynımı oldular ne aynı şeyleri satıp duruyorlar

Haha olabilir doğru dedin
Madame cocolar bana göre değildi de benim kendime başka yastık almam gerekiyo heyecan yaptım bi an.
Tek derdimiz yastık olsun neyse yine buluruz

seni çok iyi anlıyorum ama bence kendine yakıştırdığın hayat bu değil. evet bu devirde o parayla geçinmek zor. ama millet aile geçindiriyor o parayla. yani sende ona göre yaşayacaksın geçineceksin o parayla. senin sevgilin benim kardeşim gibi bence. ayağını yorganına göre uzat değimi boşa söylenmemiş. sen şuan sevdiğin için bir çok şeyden fedakarlık edeceksin ama ne zamana kadar? Allah akıl fikir versin bakalım ama bu sürede kendini mümkn olduğunca koru canım.

ben göremiyorum ki yok resim diyor:)

aslında ben hiç sevmiyorum para muhabbetleri ,ama işte öyle bir şey oluyor ki ister istemez konuşuyosun bana kalkıp o şekilde söylemesi tuhafıma gtti.

Karşılıklı olarak izlemeniz gerekiyor görebilmen için.
Tuhaf zaten canım haklısın yani inşallah büyümez bu olaylar.

bardak alan kızlar :) carrefourda 19 tl ye yastıklar vardı visco gördünüzmü beğenen varmı?

Carreforula migros bir zaten kızlar sabancının diye biliorum ikisinide. O yastıkları görmüştüm güzeldi ama almadım ihtiyacım yok diye

ben kaçırmışım o detayı

Kizlar evliler bile kredi kartlarina guvenmiyorlar
sevgili ise somurur.
Sakin para ve kredi karti ile sizleri somurmesinler
N Nyks01 @zeroglu ya ben aldiklarini neden resimlerde goremiyorum

aynen bak şimdi kına mekanı geldi aklıma
Ay onu deme yaa, bi ara unutmuştum ama haftasonu yine aklıma geldi durdu. Sen de bugün söyleyince iyice depreşti .
Şaka maka bulmamız lazım , geç kalıcaz bu gidişlee, bi icraat da yok baksanaa

ama yine vazgeçtim ki düğün istiyorum yani nasıl yapıyorsa yapsın zamanında ailesi abisinin borcunu ödemiş , 10 bn tl düşün . ailemin maddi durumu yok diyor tamam olmayabilir ama tek başına ne yapabilirsin yani bohça mı yapcan yüzük mü alıp ödücen trilyon kazanmıyorsun ki , bir akrabalarından borç alıp yapmışlar evlendirmişler şimdi o insanla konuşmuyorlarmış.
bakalım enler yaşayıp görücez.

Ay onu deme yaa, bi ara unutmuştum ama haftasonu yine aklıma geldi durdu. Sen de bugün söyleyince iyice depreşti .
Şaka maka bulmamız lazım , geç kalıcaz bu gidişlee, bi icraat da yok baksanaa
benimki sinir ediyor beni yapmayı veririz nolcak diye. yada sokakta yaparmışız. sinir bozuluyor

hakkında hayırlısı cnaım.
sokakta mı bu erkekler gerçekten odun oluyorlar ya
evet canım. yada düğündede yakarmışız bir kına ne varmış. düz mantık düşünüyorlar ondan bence kafa bizim gibi çalışmıyorki

Aynen ya gören duyan söylesin benim de çerezlik , su bardağı takımından bi tane daha almam lazım. Hatta güzelinden bulsam kadehleride çıkarırdım ordan ama kalın geldi gördüklerim beğenmedimm
Evett kadeh de var ama ben babama masraf olmayayım diye orada aldırmadım, bir sonraki kampanyanın ellerinden öper :)
ben seviyorum o brdakları ya güzel oluyor :):) güle güle kullan cok begendim tencereleride
Teşekkür ederimm :) Hangisi dibi renkli olan mı tamamı mı :)
Teşekürlerr :) Fazla almamak lazım evlenince de almaya devam ederiz çünkü.
N Nyks01 güle güle kullan canım hepsi çok güzel 3 renkli bardağına bayıldım
Teşekkür ederim canım biz de annemle bayıldık :)
Canım bir gariplik var ya ben çözemedim bunu Yani senin benim olmaz tabi ama bir yerde de kız olan sensin ve nezaket beklemen çok normal.
ben niye göremiyorum nerden bakıyorsunuz
takibe aldım canım albümde paylaştım.
N Nyks01 güle güle kullan canım çok şekerler :) yanlız dikkatimi çekti arkadaki o madamecoco poşetleri
HEhehe bekliyordum bakalım kim görecek diye Evde fazladan bir oda var giyinme odamdı, artık çeyiz odasına dönüştü her şey orada
Hahah çok güldüm yaa hiç dikkatimi çekmemiş benim. Görmedim ama kesin yastıktır ben sana diyim
Evet yastık

hakkında hayırlısı cnaım.

evet canım. yada düğündede yakarmışız bir kına ne varmış. düz mantık düşünüyorlar ondan bence kafa bizim gibi çalışmıyorki

amin canım
allahım düşüncelere gel
senin nişanlında olsun bitsine getirmeye çalışıyo galiba , şu durumlardan bıkmış belli ki

Hoşgeldinn :) Hepimiz gibisin sen de. Aklında varsa kıyafet modelleri at beraber seçelim :)

:)

Merhaba ShiverFlycım :) Aslında var aklımda bişiler de hala zihnimde son şeklini veremedim.
Bi çıkıp dolaşmak istiyorum aslında, netten pek tatmin olamadım. Son seçenekleri birlikte değerlendiririz inşallah

hoşgeldin canım al bendende o kadar elbise bakınıyorum ama vakit yok

Hoşbuldum canım,
Aynı durumdayız desene, biz pat diye gitcez bi de memlekete. Benimki o kadar rahat ki, bişi olmaz hayatım, söz akşam kesilecekse biz gündüz çıkar alırız diyor. Ahh bu erkekler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…