2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynen nazarlık olsun cok sevindim benimde bardak takıntım var her bardaktan su içemem bide cok severim bardak almayı
bi çıkabilsem yağmaya hazırım da
Ay bardak cidden çok güzel bişeyy :) Ben de çok kırarım hem boca almak lazım Evlenince de alırım diye ihtiyaç dışına çıkmamaya çalışıyorum
Siz yine almışsınızz birşeyler benim haberim bile yoktu indirmden ihtiyacımda var üstelik bardak vs
Önceki hafta migrosta kampanyadaydı, şu sıralar coştular başka marketle de anlaşabilir, takip ederiz ben de daha kase falan alamadım bekliyorum.

Neyse ki oluyor arada lavda kampanya birbirimize söyleriz artık :)
Önceki hafta migrosta kampanyadaydı, şu sıralar coştular başka marketle de anlaşabilir, takip ederiz ben de daha kase falan alamadım bekliyorum.
Aynen ya gören duyan söylesin benim de çerezlik , su bardağı takımından bi tane daha almam lazım. Hatta güzelinden bulsam kadehleride çıkarırdım ordan ama kalın geldi gördüklerim beğenmedimm

canım sen aynı kararında dur derim
çok güzeldi çokl sevdiler karsılıklı olarak birbirlerini:):)

kesinlikle görüşülüp taksit yapılabiliyor.
Allah akıl fikir verisn bir an önce
canım işte 50 tl fazla çıkıyor bizim belediye için. sen bunu araştır yazık günahtır okadar para. derneğede alışıcaz heralde napalım
canım kötü bir yorum yapmak istemiyorum ama sevgilini iyi tanıdığına eminmisin. yani ne kadar süredir berabersiniz. çünkü gerçekten normal bir davranış değil. nakit parayı kabul etmeyip kredi kartı istemek çok saçma. kredi kartıda senin ona verdiğin bir para gibi bişi oluyor. sonuçta gerçekten derdi o borcu yatırmaksa verdiğin parayı alır kapatır sonrada sana geri öder. çok gururluysa eğer. illa kart diye diretmenin altında ben başka şeyler ararım. benim bir arkadaşım bu şekilde sevgilisine 30 küsür milyar kaptırdı. kaptırdı diyorum çünkü adam resmen sömürdü. ilk önce böyle kartla, kartı ödemedi kredi çekti ödedi. gene ödemedi. kıza kaldı üstüne bir kredi daha. daha neler neler en sonunda 30 küssürlük krediyle kaldı başbaşa. ayrıldılar bir kere bile aramadı nasıl ödüyorsun diye. sakın ama sakın. bunun asla sonu gelmez.

ben seviyorum o brdakları ya güzel oluyor :):) güle güle kullan cok begendim tencereleride

Kızlar fotoğrafları yükledim albüme :)
Ay hemen baktımmm Çok güzel hepsi yaaa. Güle güle kullan. Ben de o su bardaklarından aldım 6'ya tamamladım aynen :d
canım işte 50 tl fazla çıkıyor bizim belediye için. sen bunu araştır yazık günahtır okadar para. derneğede alışıcaz heralde napalım
Araştırıcam canım haklısın yazık günah gerçekten çok paraa
Dernek hiç istemiyodum ama yaa of! Hiç böyle düşünmemiştim. Ne düşünüyosun neler çıkıyo karşına çok sinir bozucu

Kızlar fotoğrafları yükledim albüme :)
güle güle kullan canım tencereleri çok seviyorum zaten :) bu bardakları bende çok beğendim ama birsürü bardağım var diye almadım. bizim evin yakınında bir yer var herşeyi 3,5tl ye satıyor orda sürekli lav ürünleri var hemen hemen bu kampaya ile aynı fiyata geliyor.oradan çok bardak aldım alamıyorum daha fazla

Nakit parayı istememesinin sebebi önümüzdeki ay o kadar verirse elinde para kalmazmış.2 sene olcak canım
yazık günah valla , işte ben böyle şeyler duydukça o yüzden hiç yanaşmıoyorum kaldı ki eşya borcu değil bşey değil yani beni bağlayan bir durum yok. bana göre gururlu bir erkek kız arkadaşından para istemez yani istememeli bana göre

curlygirl ben ona bir gün dedim ki ,nişan yapma da ne var ne masrafın olcak ki dediğimde çekelim o zaman kredi yapalım beraber dedi ben şoklardaym, ben niye kendi nişanımı yapayım senin akarabaalrın geleceği otobüs parasını ben niye karşılıyım bunu senin ve ailenin yapması lazım yani. bende ona ben niye çekeyim ki benlik bir durum yok benim üzerime düşen ne ise yapaağım zaten sende size düşen vazifeleri yapacaksınız dedim

ben niye göremiyorum nerden bakıyorsunuz

Albümden bakıyoruz :)

Aranızda bu kadar çok para muhabbeti olması hoş değil canım ya sen ben olmaması lazım bence

valla tatlım hiç iyi şeyler hissetmedim sevgilin hakkında. nolur beni yanlış anlama. sonradan daha beter üzülme diye yazıyorum bunları gerçekten normal davranışlar değil. bir sonraki ay sana hepsini vermek zorunda değilki. yarısını versin. ne bilim. hep kaçak cevaplar ve psikolojik olarak kendini acındırarak sana duygu sömürüsü yapmalar. gerçekten çok tanıdık geliyor bana. dilerim allahtan sonun benzemez. nişan için kredi çekmek hele. çok doğru demişsin. kendi ailesi için harcayacağı parayı sen neden çekesin ödeyesin yani. daha ortada hiç bişi yokken borç yapma ödeme mevzusu var. iki gün sonra evlenince ne olacak. bekarken kendini idare ettiremeyen bir adam evliyken çocuk olduğunda nasıl idare ettirecek o evi. bakış açısı mantığı çok yanlış.

Albümden bakıyoruz :)

Aranızda bu kadar çok para muhabbeti olması hoş değil canım ya sen ben olmaması lazım bence

ben göremiyorum ki yok resim diyor:)

aslında ben hiç sevmiyorum para muhabbetleri ,ama işte öyle bir şey oluyor ki ister istemez konuşuyosun bana kalkıp o şekilde söylemesi tuhafıma gtti.

bardak alan kızlar :) carrefourda 19 tl ye yastıklar vardı visco gördünüzmü beğenen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…