2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bak şimdi kafam karıştı askılar kalsa mı ki

bak şimdi kafam karıştı askılar kalsa mı ki
Askı kısmı çok hoşuma gitti benim. Sende duruşunu bilmiyoruz tabi ama ben hem askısı olan gelinlikleri daha çok beğeniyorum hem de bunun askılarını sevdim. Düşünebilirsin bunu bence :)
curlygirl tahmin et de öğrenelim hadiii

tencerelerin çok güzel canım.güle güle kullan.benimkilerde geldi ama birisi çok büyük

çok teşekkür ederim kızlar, beğenmenize çok sevindim :)
Askılı hali pek yakışmadı bana , aklımda hep straplez vardı belkide o yüzden benimseyemedim

SAÇIN MAKYAJIN DUVAĞINLA ÇOK GÜZEL OLUR BİR TEPEDEN YAPTIRIRSAN DUVAĞI . NORMALDE BENİM DE FAVORİM STRAPLEZ AMA BU GELİNLİĞİN MODELİNİ KOL DETAYI GÖSTERMİŞ KESİNLİKLE CANIM

tencerelerin çok güzel canım.güle güle kullan.benimkilerde geldi ama birisi çok büyük
Teşekkürler canım sen de güle güle kullan :) Büyük tencere de kullanılır ama ya dursun o. Benim de biri çok büyük geldi. Ama misafirin de olacak öyle düşün.

Teşekkürler canım sen de güle güle kullan :) Büyük tencere de kullanılır ama ya dursun o. Benim de biri çok büyük geldi. Ama misafirin de olacak öyle düşün.

teşekkür ederim :) evet aslında büyüğe de ihtiyacım var ama şimdi kullanmak için evlendikten sonrada misafir için alıcaktım.şimdi mecburen bi tane de küçüğünden almak zorundayım

hastalıktan ölüyorum kızlarr koca kış bu kadar hasta olmadım burnum tutmuyor:):)

sokakta mı bu erkekler gerçekten odun oluyorlar ya

bıktık oınların odunluklarından adamı arıyorum yoğunluğun içinde telefonu öküz gibi açtı bende aramıyorum iki gündğr o arıyor
benimki huyumu biliyor gezecek tüm alışveriş merkezlerini kçarı yok mezuniyetimde gezdirdim en son gittim annemle aldım cinnet gecirdi:):)

ben yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum mobilyaları zaten ortak ödücez nişanı da ben ödüceksem ne kaldı ki başka , ben mi yanlş düşünüyorum acaba
kesinlikle doğru düşünüyosun bence bu kararda devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…