- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
ben bayıldım ve askılar gösteriyor modeli canım
Çok güzelmiş güle güle kullan inşallah askılı halide çok güzel
Ay çok güzelmiş ama ben de merak ettim üstünde tül mü var dantelin?
Bir de kolları çok güzelmiş aslında yaa olsamıydı kii :)
Süper bi atak yapmışsın ama yaa
Hazır gelinlik fiyatlarını çok merak ediorum ama özelden de söyleyebilirsinnn eğer istersenn :)
ön yargılı olduğun içindirçok teşekkür ederim kızlar, beğenmenize çok sevindim :)
Askılı hali pek yakışmadı bana , aklımda hep straplez vardı belkide o yüzden benimseyemedim
tahmini söyler misin :)bende istiyorum fiyatı bendegerçi tahmin edebiliyorum ama
Askı kısmı çok hoşuma gitti benim. Sende duruşunu bilmiyoruz tabi ama ben hem askısı olan gelinlikleri daha çok beğeniyorum hem de bunun askılarını sevdim. Düşünebilirsin bunu bence :)bak şimdi kafam karıştı askılar kalsa mı ki
normal bir gelinlikçi olsa 2800 civarı olurdu tam dantel çünkü ama aysira olunca 3 binden aşağı değildir diyorum :)tahmini söyler misin :)
Ooo haberler büyükk. Fotoğraf isterizzben gelinliğimi dün aldım pat diye oldu biraz..Ama ilk denediğim gelinlikti..
Eveett gördüm mıncıkladım çok güzeldi ama bu ay daha harcayamam deyip almadım. Bir de benimki çok sert yastık istiyor o yüzden onunla bakalım dedim.
Rakipler işte yaparlar öyle şeyler :)
Yok canım migros anadolu gurubunun.
Takibe aldım :)
Ay bu erkekler ne enteresan ya. Gel playstation alalım desen bütün parasını sayar ama
Merhabalarr nerelerdesiniz bakalım :)
Yok yanlış bir şey bence de yok. Bir şeyleri sürekli idare eden tek bir taraf olmamalı. Tamam nişanı yaptın diyelim ama onun akrabalarının ulaşımlarını senin karşılaman da yakışık olmaz.
çok teşekkür ederim kızlar, beğenmenize çok sevindim :)
Askılı hali pek yakışmadı bana , aklımda hep straplez vardı belkide o yüzden benimseyemedim
Güzelmiş canım hayırlı olsun :) Ben azcık geride kalıvermişimhttp://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
Göğüs kısmı biraz daha kapanıcak , birde o askılar olmayacak
Teşekkürler canım sen de güle güle kullan :) Büyük tencere de kullanılır ama ya dursun o. Benim de biri çok büyük geldi. Ama misafirin de olacak öyle düşün.tencerelerin çok güzel canım.güle güle kullan.benimkilerde geldi ama birisi çok büyük
Teşekkürler canım sen de güle güle kullan :) Büyük tencere de kullanılır ama ya dursun o. Benim de biri çok büyük geldi. Ama misafirin de olacak öyle düşün.
teşekkür ederim :) evet aslında büyüğe de ihtiyacım var ama şimdi kullanmak için evlendikten sonrada misafir için alıcaktım.şimdi mecburen bi tane de küçüğünden almak zorundayım
İade et canım eğer ki istemiyorsan
Anammm hadi hayırlı olsun çok merak ederimmm nasıl modelben gelinliğimi dün aldım pat diye oldu biraz..Ama ilk denediğim gelinlikti..
WUHUUUU kutlarım ne ara baktın aldın canımm çok sevindimben gelinliğimi dün aldım pat diye oldu biraz..Ama ilk denediğim gelinlikti..
kuzum askıları bende sevdimhttp://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
Göğüs kısmı biraz daha kapanıcak , birde o askılar olmayacak
sokakta mı bu erkekler gerçekten odun oluyorlar ya
benimki huyumu biliyor gezecek tüm alışveriş merkezlerini kçarı yok mezuniyetimde gezdirdim en son gittim annemle aldım cinnet gecirdi:):)Merhaba ShiverFlycım :) Aslında var aklımda bişiler de hala zihnimde son şeklini veremedim.
Bi çıkıp dolaşmak istiyorum aslında, netten pek tatmin olamadım. Son seçenekleri birlikte değerlendiririz inşallah
Hoşbuldum canım,
Aynı durumdayız desene, biz pat diye gitcez bi de memlekete. Benimki o kadar rahat ki, bişi olmaz hayatım, söz akşam kesilecekse biz gündüz çıkar alırız diyor.Ahh bu erkekler ..
kesinlikle doğru düşünüyosun bence bu kararda devamben yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum mobilyaları zaten ortak ödücez nişanı da ben ödüceksem ne kaldı ki başka , ben mi yanlş düşünüyorum acaba
kuzu ne aldın görmedim sayfalarda bi de neden iade sorun mu cıktıhiç iade yapmadım uğraşmak istemedim ama iade yapsam daha mantıklı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?