Evett kadeh de var ama ben babama masraf olmayayım diye orada aldırmadım, bir sonraki kampanyanın ellerinden öper :)
Teşekkür ederimm :) Hangisi dibi renkli olan mı tamamı mı :)
Teşekürlerr :) Fazla almamak lazım evlenince de almaya devam ederiz çünkü.
Teşekkür ederim canım biz de annemle bayıldık :)
Canım bir gariplik var ya ben çözemedim bunuYani senin benim olmaz tabi ama bir yerde de kız olan sensin ve nezaket beklemen çok normal.
takibe aldım canım albümde paylaştım.
HEhehe bekliyordum bakalım kim görecek diyeEvde fazladan bir oda var giyinme odamdı, artık çeyiz odasına dönüştü her şey orada
Evet yastık
Aaa diyecek laf bulamıyorum ben bunlara artıkk.benimki sinir ediyor beni yapmayı veririz nolcak diye. yada sokakta yaparmışız. sinir bozuluyor
İyi teşhis ederim yastıklarıEvet yastık
Eveett gördüm mıncıkladım çok güzeldi ama bu ay daha harcayamam deyip almadım. Bir de benimki çok sert yastık istiyor o yüzden onunla bakalım dedim.bardak alan kızlar :) carrefourda 19 tl ye yastıklar vardı visco gördünüzmü beğenen varmı?
Rakipler işte yaparlar öyle şeyler :)visco yastıktı aslında kendimiz için alsammı dedim ama karar veremedim bıraktım daha önce aynısını migrostada görmüştüm. bu migrosla carrefour aynımı oldular ne aynı şeyleri satıp duruyorlar
Yok canım migros anadolu gurubunun.Karşılıklı olarak izlemeniz gerekiyor görebilmen için.
Tuhaf zaten canım haklısın yani inşallah büyümez bu olaylar.
Carreforula migros bir zaten kızlar sabancının diye biliorum ikisinide. O yastıkları görmüştüm güzeldi ama almadım ihtiyacım yok diye
Takibe aldım :)
Ay bu erkekler ne enteresan ya. Gel playstation alalım desen bütün parasını sayar amabenimki sinir ediyor beni yapmayı veririz nolcak diye. yada sokakta yaparmışız. sinir bozuluyor
Merhabalarr nerelerdesiniz bakalım :)Merhaba hatunlar
Yok yanlış bir şey bence de yok. Bir şeyleri sürekli idare eden tek bir taraf olmamalı. Tamam nişanı yaptın diyelim ama onun akrabalarının ulaşımlarını senin karşılaman da yakışık olmaz.ben yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum mobilyaları zaten ortak ödücez nişanı da ben ödüceksem ne kaldı ki başka , ben mi yanlş düşünüyorum acaba
Eveett gördüm mıncıkladım çok güzeldi ama bu ay daha harcayamam deyip almadım. Bir de benimki çok sert yastık istiyor o yüzden onunla bakalım dedim.
Rakipler işte yaparlar öyle şeyler :)
Yok canım migros anadolu gurubunun.
Ay bu erkekler ne enteresan ya. Gel playstation alalım desen bütün parasını sayar ama
Merhabalarr nerelerdesiniz bakalım :)
Yok yanlış bir şey bence de yok. Bir şeyleri sürekli idare eden tek bir taraf olmamalı. Tamam nişanı yaptın diyelim ama onun akrabalarının ulaşımlarını senin karşılaman da yakışık olmaz.
keisnlikle ccanım herşey fuzuli ona göreamin canım
allahım düşüncelere gel
senin nişanlında olsun bitsine getirmeye çalışıyo galiba , şu durumlardan bıkmış belli ki
kesinlikleEveett gördüm mıncıkladım çok güzeldi ama bu ay daha harcayamam deyip almadım. Bir de benimki çok sert yastık istiyor o yüzden onunla bakalım dedim.
Rakipler işte yaparlar öyle şeyler :)
Yok canım migros anadolu gurubunun.
Ay bu erkekler ne enteresan ya. Gel playstation alalım desen bütün parasını sayar ama
Merhabalarr nerelerdesiniz bakalım :)
Yok yanlış bir şey bence de yok. Bir şeyleri sürekli idare eden tek bir taraf olmamalı. Tamam nişanı yaptın diyelim ama onun akrabalarının ulaşımlarını senin karşılaman da yakışık olmaz.
keisnlikle ccanım herşey fuzuli ona göreama desemki araba alalım çok lazım
kesinlikle
Aaa ciddimisiiin. Nasıl bi gelişmedir bu yaa, ben yerimde sayarkeeeenben gelinliğimi dün aldım pat diye oldu biraz..Ama ilk denediğim gelinlikti..
süpersinnnben gelinliğimi dün aldım pat diye oldu biraz..Ama ilk denediğim gelinlikti..
Aaa ciddimisiiin. Nasıl bi gelişmedir bu yaa, ben yerimde sayarkeeeen
Hazırmıydı kuzu? Nerde nerde haniii :) :)
hangi gelinlikçi canımEvet hazır gelinlikti, kadıköyden denemiştim daha önce..dün annemler ile gittim, sonra kendimizi kasa da bulduk
ay hayırlı olsun buarada birden şok geçirdim beklemiyordumdaEvet hazır gelinlikti, kadıköyden denemiştim daha önce..dün annemler ile gittim, sonra kendimizi kasa da bulduk
canım dantelin üstünde yanların ayrıca tülmü var bir resimde öyle gözüküyor diğerinde değildehttp://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
Göğüs kısmı biraz daha kapanıcak , birde o askılar olmayacak
http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
Çok güzelmiş güle güle kullan inşallah askılı halide çok güzelhttp://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
ay hayırlı olsun buarada birden şok geçirdim beklemiyordumda
canım dantelin üstünde yanların ayrıca tülmü var bir resimde öyle gözüküyor diğerinde değilde
Ay çok güzelmiş ama ben de merak ettim üstünde tül mü var dantelin?Evet hazır gelinlikti, kadıköyden denemiştim daha önce..dün annemler ile gittim, sonra kendimizi kasa da bulduk
bende istiyorum fiyatı bendeo takılıp , çıkabilen bir şey..çıkarınca sade oluyor..takınca da farklı bişey oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?