2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum mobilyaları zaten ortak ödücez nişanı da ben ödüceksem ne kaldı ki başka , ben mi yanlş düşünüyorum acaba

benimki sinir ediyor beni yapmayı veririz nolcak diye. yada sokakta yaparmışız. sinir bozuluyor
Aaa diyecek laf bulamıyorum ben bunlara artıkk.
Bizim orada da başka bi semt konağı var hatta onların evinin karşısı bize de 10 dk mesafede.
Ama bomboş bi salon. Baya beyaz fayanslarla kaplı , hiç sevemedim. 2 yaşındaki yeğenine doğum günü yaptılar 2. kez. Orada yapalım diyo.
Kusura bakma da banyo fayansı gibi fayansları var oranın dedim. Dolmabahçe sarayında yapalım o zaman diyo bu seferde.
Oraya kalıcam en son diye çok korkuyorum büyük konuştum
İyi teşhis ederim yastıkları

bardak alan kızlar :) carrefourda 19 tl ye yastıklar vardı visco gördünüzmü beğenen varmı?
Eveett gördüm mıncıkladım çok güzeldi ama bu ay daha harcayamam deyip almadım. Bir de benimki çok sert yastık istiyor o yüzden onunla bakalım dedim.
Rakipler işte yaparlar öyle şeyler :)
Yok canım migros anadolu gurubunun.
Kizlar evliler bile kredi kartlarina guvenmiyorlar
sevgili ise somurur.
Sakin para ve kredi karti ile sizleri somurmesinler
N Nyks01 @zeroglu ya ben aldiklarini neden resimlerde goremiyorum
Takibe aldım :)
benimki sinir ediyor beni yapmayı veririz nolcak diye. yada sokakta yaparmışız. sinir bozuluyor
Ay bu erkekler ne enteresan ya. Gel playstation alalım desen bütün parasını sayar ama
Merhaba hatunlar
Merhabalarr nerelerdesiniz bakalım :)
ben yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum mobilyaları zaten ortak ödücez nişanı da ben ödüceksem ne kaldı ki başka , ben mi yanlş düşünüyorum acaba
Yok yanlış bir şey bence de yok. Bir şeyleri sürekli idare eden tek bir taraf olmamalı. Tamam nişanı yaptın diyelim ama onun akrabalarının ulaşımlarını senin karşılaman da yakışık olmaz.

İşler yoğundu yahu, daha yeni kendime gelebildim... Nasılsınız?

amin canım
allahım düşüncelere gel
senin nişanlında olsun bitsine getirmeye çalışıyo galiba , şu durumlardan bıkmış belli ki
keisnlikle ccanım herşey fuzuli ona göre ama desemki araba alalım çok lazım
kesinlikle

ay hayırlı olsun buarada birden şok geçirdim beklemiyordumda

Bende hemen almayı beklemiyordum açıkcası, ama ilk bunu giymiştim daha önce sonradan da hep bu tarz baktım..annemler de beğenince , nişanlı beyde sanırım kafamın bulanıp fazla gezmek istemedi o uüzden pat diye karar verdim

Evet hazır gelinlikti, kadıköyden denemiştim daha önce..dün annemler ile gittim, sonra kendimizi kasa da bulduk
Ay çok güzelmiş ama ben de merak ettim üstünde tül mü var dantelin?
Bir de kolları çok güzelmiş aslında yaa olsamıydı kii :)
Süper bi atak yapmışsın ama yaa
Hazır gelinlik fiyatlarını çok merak ediorum ama özelden de söyleyebilirsinnn eğer istersenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…