- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
:) inşallah kuzuuRahatlarız tabi yaa, herşey olmuş bitmiş. Girmişiz evimize oohh!
Öyle olacak yaniiii ben inanıyorum, sen de inannn :)
foto varsa atsana kız ne bekliyorsun :)yüzümü kesip atayımmı bende ki duruşunu
At tabikii duruyomusun :)yüzümü kesip atayımmı bende ki duruşunu
Korkma bende hep böyle rüyalar görüyorum genelde çok şey düşünüp uyuyunca oluyo bunlar geçen gün kına elbisem yoktu benimdeKatılıyorummm
Kızlar ya ben de rüyamda düğünü gördüm. Garip bişeydi sürekli panik halindeydim ayakkabılarımı kaybediyordum bir ara gelinliği bulamıyordum nikah memuru bekliyordu benim gelinliğim yoktu turkuaz bir şey giydirmişlerdi kına elbisemmiş vs. sonra beyaz bir elbise giyiyordum nikahımız kıyılıyordu o zaman gelinliği buluyordum. Sürekli bir şeyler kayıptı ama. Ay ne garipti öyle
Ayyyy çok sevindimm dün anlattığın yer yani iyi olmuş hadi hayırlı olsun canım :)Kıııızlaaar benden de bir iyi haber özellikle de sana gelsin kuzucurlygirl
Dün akşam otururken sevgili kayıbnvalidem aradı :) Ben de nişanlımın şarjı yoktu teli kapalıydı ulaşamadı da ondan aradı sandım solgun bi sesle açtım telefonuNapıyosun nasılsından sonraa bana dedi kii. Senin istediğin bahçeli mekan ile görüştüm (belediyenin semt konağının bahçesi dün bahsettiğimm) . Araya tanıdıkları sokmuş belediyeden bir de erkek tarafı değilde ben kızın annesiyim demiş . Yarı yarıya inidirim yapmışş.
Yarın akşam (bu akşam için) gidip konuşalım paramızı verelim istersen dedi. Orayı çok istediğimi biliyodu. Adam gelin masa düzenini nasıl süsleyeceğimizi masa örtülerini falan konuşalım demiş.
Akşam oraya gidicez iş çıkışı ve ben çok heyecanlıyım. Bi aksilik çıkmasın lütfen dua edin banaa
Orayı çok istedim ya korkuyorum bişeyler ters gider diyeee
Ay inşallah yaa. Zamanımız da çok daha inşallah güzel güzel yaparız hazırlıkları :) Gerçi annesi tembel bunlar 1 sene sonra yapalım diyormuş. Paramız var da biz hemen evlenmiyoruz sanki, nasıl bu kadar kolay görüyorlar anlamıyorumHahah ay güldürdün yaa
Rüyaların tersi çıkarmış bilirsin :)
Demek ki herşey o kadar yolunda gidecek kii şaşıracaksınn :)
Yaa bir de benim daha çok olmasına rağmen görüyorumKorkma bende hep böyle rüyalar görüyorum genelde çok şey düşünüp uyuyunca oluyo bunlar geçen gün kına elbisem yoktu benimdetersi çıkarmış diyelim
Ohh süper olmuşş. Fotoğraf da çeksene akşamKıııızlaaar benden de bir iyi haber özellikle de sana gelsin kuzucurlygirl
Dün akşam otururken sevgili kayıbnvalidem aradı :) Ben de nişanlımın şarjı yoktu teli kapalıydı ulaşamadı da ondan aradı sandım solgun bi sesle açtım telefonuNapıyosun nasılsından sonraa bana dedi kii. Senin istediğin bahçeli mekan ile görüştüm (belediyenin semt konağının bahçesi dün bahsettiğimm) . Araya tanıdıkları sokmuş belediyeden bir de erkek tarafı değilde ben kızın annesiyim demiş . Yarı yarıya inidirim yapmışş.
Yarın akşam (bu akşam için) gidip konuşalım paramızı verelim istersen dedi. Orayı çok istediğimi biliyodu. Adam gelin masa düzenini nasıl süsleyeceğimizi masa örtülerini falan konuşalım demiş.
Akşam oraya gidicez iş çıkışı ve ben çok heyecanlıyım. Bi aksilik çıkmasın lütfen dua edin banaa
süper çok sevindim :) gözün aydın inş güzelce halledersinKıııızlaaar benden de bir iyi haber özellikle de sana gelsin kuzucurlygirl
Evet canım dün anlattığım yeerr. Teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum. Sabah resmen acayip canlı uyandımAyyyy çok sevindimm dün anlattığın yer yani iyi olmuş hadi hayırlı olsun canım :)
Ay inşallah yaa. Zamanımız da çok daha inşallah güzel güzel yaparız hazırlıkları :) Gerçi annesi tembel bunlar 1 sene sonra yapalım diyormuş. Paramız var da biz hemen evlenmiyoruz sanki, nasıl bu kadar kolay görüyorlar anlamıyorum
Yaa bir de benim daha çok olmasına rağmen görüyorum
Ohh süper olmuşş. Fotoğraf da çeksene akşam
Ahaha deli yaEvet canım dün anlattığım yeerr. Teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum. Sabah resmen acayip canlı uyandım
Kadına solgun solgun açtığım telefonu gülücüklerle kapatmam çok komikti ama napayım ya hahah
İnşallah bi aksilik çıkmaz da hallolurr
Ay sorma çok zaman olsa da bir şeyler netlik kazanmadan deliye dönüyorum. Çok plancıyım galibasenin şimdiden hazırlanman lazım demekki
İyi bari onunlada aranız iyi olur bu sayede affettirdi kendini :)Evet canım dün anlattığım yeerr. Teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum. Sabah resmen acayip canlı uyandım
Kadına solgun solgun açtığım telefonu gülücüklerle kapatmam çok komikti ama napayım ya hahah
İnşallah bi aksilik çıkmaz da hallolurr
HahahAy inşallah yaa. Zamanımız da çok daha inşallah güzel güzel yaparız hazırlıkları :) Gerçi annesi tembel bunlar 1 sene sonra yapalım diyormuş. Paramız var da biz hemen evlenmiyoruz sanki, nasıl bu kadar kolay görüyorlar anlamıyorum
yaa biliyosun telefonum yok, eski telefon kullanıyorum şuanOhh süper olmuşş. Fotoğraf da çeksene akşam
Teşekkür ederim kuzu ya İnşallah hallolur güzelce. Parayı verip bi belge alana kadar inanamicam olduğunaüper çok sevindim :) gözün aydın inş güzelce halledersin
Kuzu kesinlikle yaptır kolu çok güzel durur. Ay gelinliklerle de gördük vallahi seni
Haha sorma nişanlım da öyle diyoİyi bari onunlada aranız iyi olur bu sayede affettirdi kendini :)
Kuzu kesinlikle yaptır kolu çok güzel durur. Ay gelinliklerle de gördük vallahi seniMaşallah
Ayyy ne güzel bi görüntü yaaaa :)
Vallahi katkıları da olmayacak yani, yardımcı olup da dese anlarım dediğini de neyse ben bir şey demiyorum zaten. Nişanlım da allahtan idare edebiliyor durumuHahahAilelere daha kolay geliyo sanki cidden ben de anlamıyorum o işi hiç. Bir bildikleri vardır heralde di mi
yaa biliyosun telefonum yok, eski telefon kullanıyorum şuanÇekebilmek istiyorum ben de ama kayınvalidenin telefonuyla çekilir belki dur bakayımm :)
Teşekkür ederim kuzu ya İnşallah hallolur güzelce. Parayı verip bi belge alana kadar inanamicam olduğuna
İnşallah sorunsuz olurr
askıları hiç düşünmediğinden takmmaışsın bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?