2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Korkma bende hep böyle rüyalar görüyorum genelde çok şey düşünüp uyuyunca oluyo bunlar geçen gün kına elbisem yoktu benimde tersi çıkarmış diyelim

Kıııızlaaar benden de bir iyi haber özellikle de sana gelsin kuzu curlygirl
Dün akşam otururken sevgili kayıbnvalidem aradı :) Ben de nişanlımın şarjı yoktu teli kapalıydı ulaşamadı da ondan aradı sandım solgun bi sesle açtım telefonu Napıyosun nasılsından sonraa bana dedi kii. Senin istediğin bahçeli mekan ile görüştüm (belediyenin semt konağının bahçesi dün bahsettiğimm) . Araya tanıdıkları sokmuş belediyeden bir de erkek tarafı değilde ben kızın annesiyim demiş . Yarı yarıya inidirim yapmışş.
Yarın akşam (bu akşam için) gidip konuşalım paramızı verelim istersen dedi. Orayı çok istediğimi biliyodu. Adam gelin masa düzenini nasıl süsleyeceğimizi masa örtülerini falan konuşalım demiş.
Akşam oraya gidicez iş çıkışı ve ben çok heyecanlıyım. Bi aksilik çıkmasın lütfen dua edin banaa
Orayı çok istedim ya korkuyorum bişeyler ters gider diyeee

Ayyyy çok sevindimm dün anlattığın yer yani iyi olmuş hadi hayırlı olsun canım :)

Hahah ay güldürdün yaa
Rüyaların tersi çıkarmış bilirsin :)
Demek ki herşey o kadar yolunda gidecek kii şaşıracaksınn :)
Ay inşallah yaa. Zamanımız da çok daha inşallah güzel güzel yaparız hazırlıkları :) Gerçi annesi tembel bunlar 1 sene sonra yapalım diyormuş. Paramız var da biz hemen evlenmiyoruz sanki, nasıl bu kadar kolay görüyorlar anlamıyorum
Korkma bende hep böyle rüyalar görüyorum genelde çok şey düşünüp uyuyunca oluyo bunlar geçen gün kına elbisem yoktu benimde tersi çıkarmış diyelim
Yaa bir de benim daha çok olmasına rağmen görüyorum
Ohh süper olmuşş. Fotoğraf da çeksene akşam

süper çok sevindim :) gözün aydın inş güzelce halledersin

Ayyyy çok sevindimm dün anlattığın yer yani iyi olmuş hadi hayırlı olsun canım :)
Evet canım dün anlattığım yeerr. Teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum. Sabah resmen acayip canlı uyandım
Kadına solgun solgun açtığım telefonu gülücüklerle kapatmam çok komikti ama napayım ya hahah
İnşallah bi aksilik çıkmaz da hallolurr

senin şimdiden hazırlanman lazım demekki

Ahaha deli ya
senin şimdiden hazırlanman lazım demekki
Ay sorma çok zaman olsa da bir şeyler netlik kazanmadan deliye dönüyorum. Çok plancıyım galiba Oysaki ben kendimi spontane yaşayan biri olarak görürdüm

İyi bari onunlada aranız iyi olur bu sayede affettirdi kendini :)

Hahah Ailelere daha kolay geliyo sanki cidden ben de anlamıyorum o işi hiç. Bir bildikleri vardır heralde di mi
Ohh süper olmuşş. Fotoğraf da çeksene akşam
yaa biliyosun telefonum yok, eski telefon kullanıyorum şuan Çekebilmek istiyorum ben de ama kayınvalidenin telefonuyla çekilir belki dur bakayımm :)
üper çok sevindim :) gözün aydın inş güzelce halledersin
Teşekkür ederim kuzu ya İnşallah hallolur güzelce. Parayı verip bi belge alana kadar inanamicam olduğuna
İnşallah sorunsuz olurr

Vallahi katkıları da olmayacak yani, yardımcı olup da dese anlarım dediğini de neyse ben bir şey demiyorum zaten. Nişanlım da allahtan idare edebiliyor durumu
Tamam kuzu olmazsa da kısmet artık kına fotoğraflarına Hadi inşallah dilediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…