Bizde de öyle canım oranın tüm eksiklerini nişanlım kapatıyo.Belki de ondan kolay geliyo bilemedimVallahi katkıları da olmayacak yani, yardımcı olup da dese anlarım dediğini de neyse ben bir şey demiyorum zaten. Nişanlım da allahtan idare edebiliyor durumu
Tamam kuzu olmazsa da kısmet artık kına fotoğraflarınaHadi inşallah dilediğin gibi olur
Benden bi tane daha bende plan yaparım hepAhaha deli ya
Ay sorma çok zaman olsa da bir şeyler netlik kazanmadan deliye dönüyorum. Çok plancıyım galibaOysaki ben kendimi spontane yaşayan biri olarak görürdüm
Bence askılı olabilir keşke askılar yukardayken de foto olsaydı ama bence provada öylede bi bak gayet iyi olur diye düşünüyorum
Ayyy ne güzel bi görüntü yaaaa :)
Kuzu valla askılı yaptır diyorum ben başka da bişey demiyorum yani.
Çok güzel olacak askılarıylaaa
Benimde bi gün oldu canım aslında arka arkaya da yapabilirdim de yer yoktuBu arada ben kına ile düğün arasına bir gün koyuyorum . Genel de de öyle olur zaten ama yeterlidir di mi?
Hehe kafan karıştı di miiii :)çok mutlu ettiniz kızlar beniŞimdi benim devreler yandı tabii
ahahah
Ay arka arkaya çok yorucu olur sanki ya. Şiş gözlerle düğün sabahına uyanırım ağlarsam kına daBenimde bi gün oldu canım aslında arka arkaya da yapabilirdim de yer yoktu
askıları hiç düşünmediğinden takmmaışsın bileama bencede askılıda güzel durabilir. bu senin üstüne göre dikliyorsa provaya gideceksen orada bakıp değiştirebilirsin canım
Bence askılı olabilir keşke askılar yukardayken de foto olsaydı ama bence provada öylede bi bak gayet iyi olur diye düşünüyorum[/QUOT
Askılı fotoğraf yok ne yazık ki..kendim bile pek net hatırlamıyorum nasıl durdu diye
Ayy bide o var yaa şimdi ne ağlarım haa gittiğim her kınada ağlamışlığım vardırAy arka arkaya çok yorucu olur sanki ya. Şiş gözlerle düğün sabahına uyanırım ağlarsam kına da
2 Eylül yıl dönümümüz bari kınayı o güne getireyim dedim ama 2 gün ara olmaz çok geldi
Benim de ağlama konusundaki performansım baya üst düzeyyAyy bide o var yaa şimdi ne ağlarım haa gittiğim her kınada ağlamışlığım vardırazıcık sulugözüm
Senin kafanda hep askı olmasın diye birşey vardı ondan heralde ama provda halledilir bence bakarsın hangisi daha çok içine sinerse :)
Benden bi tane daha bende plan yaparım hepnet olmayan şeylere de deli olurum
Çokk güzel olacaksın o gün hiçç yanmasın devrelerin :)çok mutlu ettiniz kızlar beniŞimdi benim devreler yandı tabii
Ayy bide o var yaa şimdi ne ağlarım haa gittiğim her kınada ağlamışlığım vardırazıcık sulugözüm
Benim de ağlama konusundaki performansım baya üst düzeyy
Kendi kınamda çılgınlar gibi ağlarım kesin korkuyorum.
O yüzden araya vakit sokmak iyi oldu bence :)
Haha tria olduk bayaAl işte benden iki tane dahaGeçen arkadaşın kına gecesini izledik ben annesini görünce bir koyverdim gitti ki anlatamam Ya dedim göbek atarak yakalım kınayı hiç anneli manneli şarkı söylemeyelim ben çok pis ağlarım. Gerçi bizim kına düğünden sonra olacak bir garip olacak ama olsun Öff hiç öyle de istemiyorum ama iki ayrı şehir işte :/
Baktım zalim pahalı:)
ama çok güzeller tabi sinmediyse içine iade etmelisintencere almıştım canım iki tane.birisi tahminimden büyükmüş.ben daha küçük almak istiyodum o yüzden iade etmek istiyorum.yükledim fotoğraflarını bakabilirsin :)
bende cok merak etmiştim fiyatı biraz varmış ama sindiyse içine değerGünaydın hatunlar, dün servise yetişecem diye cevap veremeden kaçtım.
kesin işi bırakıp çeyize dalarsın adamlar der çılgın gelinGünaydın kızlarrr. Ben de şimdi hızlıca elimdeki bir kaç işi halledip kaçacağımBugün işimiz avmlerde umarım kendimi kaptırıp çeyiz alışverişine dönüştürüp rezil olmam Benimki dalga geçiyor sen ürün bakarken çeyiz almaya başlarsın diye Hayır dedim son derece profesyonel olacağım
aman yok canım ofiste hastaydı herkes bulaştı valla perişanımcanim gecmis olsun.nazara mi geldin yoksa
günaydınnGünaydınnn :)
günaysın canım valla ıhlamurla başladım güne bide satışta tekim bugün diğer arkadaş yokGünaydın hatun kişilerrr
Nasılsınııızz? :)
Trpst kuzuu geçmiş olsuunn, dikkat et kendine toparlan hemen :)
günaydın canım
bende ilaç aldım az önce ayakta uyutuyor kahve havuzu hazır gel beraber dalalımAyyy ben iyi değilim çok uykum var yaa
canım balayına çopk sevindim çok güzel bir yergünaydın kızlarr artık benimde balayım belli =)
sağol canım ne güzel ya artık o da heveslenmiş evi içinBenimki sıkılmaz ya :) İlginç bir şekilde onun da hoşuna gitmeye başladı hevesli, aman nazar değmesinBu arada dikkatimden kaçmadı siteyi baya öğrenmişsin bak
Hayırlı olsunn çok çok güzel geçsin inşallah :)
Trpst kız noldu sana hasta mısınn? Çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar nankör
azıcık fazla ama sindiyse değer diyorumÖdendi canım da açıkcası bana da fazla geldi ama
10binnişanlım tam fiyatı söylemiyor ama sanırım 10 bin civarınta tuttu asgı yu
tesekkürler canım insallah
belki maddiyattandır konustunuz mu hiçya ailesinin sozunde cikmaz.ailesini seviyorum ama.ailesi bizi dusunecek kapasiteleri yok.
aslinda eylulde dusunuyoruz.
bizim odun ailesi biraz gec olsun diyor.
ailesi oglunun tursusunu kurmak istiyorlar.
Allah seni hiç güleceğim yoktu deliKatılıyorummm
Kızlar ya ben de rüyamda düğünü gördüm. Garip bişeydi sürekli panik halindeydim ayakkabılarımı kaybediyordum bir ara gelinliği bulamıyordum nikah memuru bekliyordu benim gelinliğim yoktu turkuaz bir şey giydirmişlerdi kına elbisemmiş vs. sonra beyaz bir elbise giyiyordum nikahımız kıyılıyordu o zaman gelinliği buluyordum. Sürekli bir şeyler kayıptı ama. Ay ne garipti öyle
çok sevindim inşallah olur kayınvalide takı telafisine başlamıs coktan:)Kıııızlaaar benden de bir iyi haber özellikle de sana gelsin kuzu @curlygirl
Dün akşam otururken sevgili kayıbnvalidem aradı :) Ben de nişanlımın şarjı yoktu teli kapalıydı ulaşamadı da ondan aradı sandım solgun bi sesle açtım telefonuNapıyosun nasılsından sonraa bana dedi kii. Senin istediğin bahçeli mekan ile görüştüm (belediyenin semt konağının bahçesi dün bahsettiğimm) . Araya tanıdıkları sokmuş belediyeden bir de erkek tarafı değilde ben kızın annesiyim demiş . Yarı yarıya inidirim yapmışş.
Yarın akşam (bu akşam için) gidip konuşalım paramızı verelim istersen dedi. Orayı çok istediğimi biliyodu. Adam gelin masa düzenini nasıl süsleyeceğimizi masa örtülerini falan konuşalım demiş.
Akşam oraya gidicez iş çıkışı ve ben çok heyecanlıyım. Bi aksilik çıkmasın lütfen dua edin banaa
Orayı çok istedim ya korkuyorum bişeyler ters gider diyeee
cok beğendimmmmm askı kalsın
aminnnTeşekkür ederim canım yaa, inşallah tüm hatunlar içine sinen gelinlikleri giyer
bencede koyulmalı cok yorucu oluyorBu arada ben kına ile düğün arasına bir gün koyuyorum . Genel de de öyle olur zaten ama yeterlidir di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?