Baktım zalim pahalı:)
ama çok güzeller tabi sinmediyse içine iade etmelisin
bende cok merak etmiştim fiyatı biraz varmış ama sindiyse içine değer
kesin işi bırakıp çeyize dalarsın adamlar der çılgın gelin
aman yok canım ofiste hastaydı herkes bulaştı valla perişanım
günaydınn
günaysın canım valla ıhlamurla başladım güne bide satışta tekim bugün diğer arkadaş yok
günaydın canım
bende ilaç aldım az önce ayakta uyutuyor kahve havuzu hazır gel beraber dalalım
canım balayına çopk sevindim çok güzel bir yer
sağol canım ne güzel ya artık o da heveslenmiş evi için
azıcık fazla ama sindiyse değer diyorum
10bin
belki maddiyattandır konustunuz mu hiç
Allah seni hiç güleceğim yoktu deli
çok sevindim inşallah olur kayınvalide takı telafisine başlamıs coktan:)
cok beğendimmmmm askı kalsın
aminnn
bencede koyulmalı cok yorucu oluyor
valla biliyosun ki mavi deyince akan sular duruyor büyük tenceren yoksa kalsın bence ama varsa değiştir tabipembeyi sevdim ama mavi pek sinmedi içime fazla büyük geldi.bakalım iade etmeyi becerebilirsem edicem :)
Ah kuzuuum bi de tekmisin hasta halinlee . Hadi bakalım ıhlamur şifa olsun İnşallah :)günaysın canım valla ıhlamurla başladım güne bide satışta tekim bugün diğer arkadaş yok
Aynen kuzuu, gerçi o kabahatinin kabahat olduğunu bilmiyor ondan yapmamıştır ama ben sonuca bakarımçok sevindim inşallah olur kayınvalide takı telafisine başlamıs coktan:)
Benim de ağlama konusundaki performansım baya üst düzeyy
Kendi kınamda çılgınlar gibi ağlarım kesin korkuyorum.
O yüzden araya vakit sokmak iyi oldu bence :)
HAhah kararsız ve plancı hatunlar
Çokk güzel olacaksın o gün hiçç yanmasın devrelerin :)
Al işte benden iki tane dahaGeçen arkadaşın kına gecesini izledik ben annesini görünce bir koyverdim gitti ki anlatamam Ya dedim göbek atarak yakalım kınayı hiç anneli manneli şarkı söylemeyelim ben çok pis ağlarım. Gerçi bizim kına düğünden sonra olacak bir garip olacak ama olsun Öff hiç öyle de istemiyorum ama iki ayrı şehir işte :/
Ayy şu durduk yere kendi kendilerine samimiyet kuranlar yok mu ben de deli oluyorum onlara.bu arada bizde kavga ettik dün kıskançlık kavgası acayip sinir oldum açmıyorum telefonları
acente temsilcimiz vardı Y bey beni aradı zeroglu hanım demedi samimi konustu biraz zeroglu naber falan
normalde resmi konuslur delirdi
ben zaten dedim ne sıfatla benimle böyle konusursunuz özür diledi
ama yetmedi
Önce söyle kuzums atıcıya mesaj at. Hatta ismiyle bak bazen kendi siteleri oluyo telefon ile ulaşabilirsen öyle daha iyi.
Yoksa da soru sor kısmından durumu anlat öyle gönder. Haberli olsun ki kargoyu sorunsuz teslim alıp yapsınlar iadeni.
İyi fikir valla geliyorumBaktım zalim pahalı:)
ama çok güzeller tabi sinmediyse içine iade etmelisin
bende cok merak etmiştim fiyatı biraz varmış ama sindiyse içine değer
kesin işi bırakıp çeyize dalarsın adamlar der çılgın gelin
aman yok canım ofiste hastaydı herkes bulaştı valla perişanım
günaydınn
günaysın canım valla ıhlamurla başladım güne bide satışta tekim bugün diğer arkadaş yok
günaydın canım
bende ilaç aldım az önce ayakta uyutuyor kahve havuzu hazır gel beraber dalalım
canım balayına çopk sevindim çok güzel bir yer
sağol canım ne güzel ya artık o da heveslenmiş evi için
azıcık fazla ama sindiyse değer diyorum
10bin
belki maddiyattandır konustunuz mu hiç
Allah seni hiç güleceğim yoktu deli
çok sevindim inşallah olur kayınvalide takı telafisine başlamıs coktan:)
cok beğendimmmmm askı kalsın
aminnn
bencede koyulmalı cok yorucu oluyor
Hahah ayy ben de dün düğünde babasıyla dans eden gelin gördüm, Ferhat göçerin kızımlı bi şarkısıydıtebrik ederim o zaman bizi ben internette yüklenen kına videolarına bile ağlarım kuzenin kınasında o ağlamadı oturdum ben ağladım
Satıcının adını yazsana bana özelden canım bi bakayım bi yol bulurum belkim :)tamam canım soru cevap kısmından yazdım ama hata verdi.beceriksizim birazcık ya ilk kez iade yapıyorum
aman sorma dışarda hepsi inşallahAh kuzuuum bi de tekmisin hasta halinlee . Hadi bakalım ıhlamur şifa olsun İnşallah :)
Aynen kuzuu, gerçi o kabahatinin kabahat olduğunu bilmiyor ondan yapmamıştır ama ben sonuca bakarım
İnşallah olur bu iş :)
Ooo fena bi durum ay anlamıyorum insanların şu samimi olma çabalarınıbu arada bizde kavga ettik dün kıskançlık kavgası acayip sinir oldum açmıyorum telefonları
acente temsilcimiz vardı Y bey beni aradı zeroglu hanım demedi samimi konustu biraz zeroglu naber falan
normalde resmi konuslur delirdi
ben zaten dedim ne sıfatla benimle böyle konusursunuz özür diledi
ama yetmedi
canım burda ıhlamur krallığı kurdum sezen aksudanda perişanım şimdiyi actım of offfİyi fikir valla geliyorumgeçmiş olsun bol bol ıhlamur nane limon depola canım
Aynen öyle canım ben de öyle düşünüyorum :)aman sorma dışarda hepsi inşallah
neyse kısa zamanda telefi güzeldir
benim kızdığım o değil bana kalkıp bu adam neden seninle samimi olmaya çalıstı durusunda mı sorun var deyince tepem attı ne demek falşan dedim toparlamaya çalıstı ama nafileOoo fena bi durum ay anlamıyorum insanların şu samimi olma çabalarını
Hahaha kendini iyice moda sokmuş bi de Allahım Allahıııımcanım burda ıhlamur krallığı kurdum sezen aksudanda perişanım şimdiyi actım of offf
Anammm bende dün gördüm onu oturdum ağladım bi güzel teyzeme attım hatta o da oturmuş ağlamışHahah ayy ben de dün düğünde babasıyla dans eden gelin gördüm, Ferhat göçerin kızımlı bi şarkısıydı
Valla ofiste ağlamamak için zor tuttum kendimi hemen doldu gözler.
Anam biz napiciğiz böyle , neyimze evleniyosak
inşallah istediğin gibi gönlünce olur içine sinsindeAynen öyle canım ben de öyle düşünüyorum :)
Hımm durum başka o zaman canım haklısın ama olmamış o söz haketmiş yani siniribenim kızdığım o değil bana kalkıp bu adam neden seninle samimi olmaya çalıstı durusunda mı sorun var deyince tepem attı ne demek falşan dedim toparlamaya çalıstı ama nafile
valla biliyosun ki mavi deyince akan sular duruyor büyük tenceren yoksa kalsın bence ama varsa değiştir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?