2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

pembeyi sevdim ama mavi pek sinmedi içime fazla büyük geldi.bakalım iade etmeyi becerebilirsem edicem :)

bu arada bizde kavga ettik dün kıskançlık kavgası acayip sinir oldum açmıyorum telefonları
acente temsilcimiz vardı Y bey beni aradı zeroglu hanım demedi samimi konustu biraz zeroglu naber falan
normalde resmi konuslur delirdi
ben zaten dedim ne sıfatla benimle böyle konusursunuz özür diledi
ama yetmedi

pembeyi sevdim ama mavi pek sinmedi içime fazla büyük geldi.bakalım iade etmeyi becerebilirsem edicem :)
valla biliyosun ki mavi deyince akan sular duruyor büyük tenceren yoksa kalsın bence ama varsa değiştir tabi

günaysın canım valla ıhlamurla başladım güne bide satışta tekim bugün diğer arkadaş yok
Ah kuzuuum bi de tekmisin hasta halinlee . Hadi bakalım ıhlamur şifa olsun İnşallah :)
çok sevindim inşallah olur kayınvalide takı telafisine başlamıs coktan:)
Aynen kuzuu, gerçi o kabahatinin kabahat olduğunu bilmiyor ondan yapmamıştır ama ben sonuca bakarım
İnşallah olur bu iş :)

Benim de ağlama konusundaki performansım baya üst düzeyy
Kendi kınamda çılgınlar gibi ağlarım kesin korkuyorum.
O yüzden araya vakit sokmak iyi oldu bence :)

tebrik ederim o zaman bizi ben internette yüklenen kına videolarına bile ağlarım kuzenin kınasında o ağlamadı oturdum ben ağladım

Ayy şu durduk yere kendi kendilerine samimiyet kuranlar yok mu ben de deli oluyorum onlara.
Nerden geliyor bu cesaret acaba, gıcıklar ya.
Sen gerekli cevabı vermişsin o iyi olmuş. Seninki de anlayaydı iyiydi.

tamam canım soru cevap kısmından yazdım ama hata verdi.beceriksizim birazcık ya ilk kez iade yapıyorum

İyi fikir valla geliyorum geçmiş olsun bol bol ıhlamur nane limon depola canım

tebrik ederim o zaman bizi ben internette yüklenen kına videolarına bile ağlarım kuzenin kınasında o ağlamadı oturdum ben ağladım
Hahah ayy ben de dün düğünde babasıyla dans eden gelin gördüm, Ferhat göçerin kızımlı bi şarkısıydı
Valla ofiste ağlamamak için zor tuttum kendimi hemen doldu gözler.
Anam biz napiciğiz böyle , neyimze evleniyosak

aman sorma dışarda hepsi inşallah
neyse kısa zamanda telefi güzeldir

Ooo fena bi durum ay anlamıyorum insanların şu samimi olma çabalarını

Ooo fena bi durum ay anlamıyorum insanların şu samimi olma çabalarını
benim kızdığım o değil bana kalkıp bu adam neden seninle samimi olmaya çalıstı durusunda mı sorun var deyince tepem attı ne demek falşan dedim toparlamaya çalıstı ama nafile

Anammm bende dün gördüm onu oturdum ağladım bi güzel teyzeme attım hatta o da oturmuş ağlamış aynenn ya hem ağlarım hem giderim bu oluyo heralde

benim kızdığım o değil bana kalkıp bu adam neden seninle samimi olmaya çalıstı durusunda mı sorun var deyince tepem attı ne demek falşan dedim toparlamaya çalıstı ama nafile
Hımm durum başka o zaman canım haklısın ama olmamış o söz haketmiş yani siniri

valla biliyosun ki mavi deyince akan sular duruyor büyük tenceren yoksa kalsın bence ama varsa değiştir tabi

bende pembe hastasıyım değişiklik olsun mavi alıyım dedim.misafir için ihtiyacım var aslında ama şuan daha temel ihtiyaçlarımı alıyorum.o yüzden iade etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…