2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet ya nolcak bu halimiz bilmiyorum sürekli bi şey çıkınca yetemeyince sıkılıyorum yaa şu düğün geçsede rahatlasam artık
Ayy al benden de o kadar yaa. Biri bitiyo diğeri bağlıyo seri seri devam ediyo hikaye resmen
İnşallah dediğin gibi o günler gelsin de rahatlayalıımm

ya ailesinin sozunde cikmaz.ailesini seviyorum ama.ailesi bizi dusunecek kapasiteleri yok.
aslinda eylulde dusunuyoruz.
bizim odun ailesi biraz gec olsun diyor.
ailesi oglunun tursusunu kurmak istiyorlar.

ya ailesinin sozunde cikmaz.ailesini seviyorum ama.ailesi bizi dusunecek kapasiteleri yok.
aslinda eylulde dusunuyoruz.
bizim odun ailesi biraz gec olsun diyor.
ailesi oglunun tursusunu kurmak istiyorlar.
canım sizin nişan vardı değilmi. yani düğün için eylül düşünüyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam. ailesi neden istemiyorki. maddiyattan dolayı ise ailesinden destek almadan yapamıyormusunuz. yani ailesi turşusunu kurmak istiyorlar demişsin evlenmesinimi istemiyorlar. ayy çok soru sordum biliyorum cevaplamak istemezsen anlarım

Yaa herkes askılı dedi sanırım ben de dahil . Kafan karıştı haliyle.
İyi düşün senin içine sinmesi önemli olan. Ama askılı +1 diyorum

Şimdi panikte yaptım, ben askı istemiyorum dedim..ee siparişi ona göre mi erdiler bilmiyorum..faturaya baktım öyle bişey yazmıyor da

Şimdi panikte yaptım, ben askı istemiyorum dedim..ee siparişi ona göre mi erdiler bilmiyorum..faturaya baktım öyle bişey yazmıyor da
Kararını değiştirdin mi kii?
Hemen hallolacağını sanmam konuşursun askılı istiyosan vakit geçemden. Hallolur bence yaa

Gördüm kız seni gayet idealsin sen
Katılıyorummm

Kızlar ya ben de rüyamda düğünü gördüm. Garip bişeydi sürekli panik halindeydim ayakkabılarımı kaybediyordum bir ara gelinliği bulamıyordum nikah memuru bekliyordu benim gelinliğim yoktu turkuaz bir şey giydirmişlerdi kına elbisemmiş vs. sonra beyaz bir elbise giyiyordum nikahımız kıyılıyordu o zaman gelinliği buluyordum. Sürekli bir şeyler kayıptı ama. Ay ne garipti öyle

Prova da mı karar versem diyorum askılı olup olmayacağına, yani gelinlik gelse bir daha mı baksam alıcı gözüyle
Tabi ki o zaman daha iyi şekillenir kafanda. Askıları çok şık görünüyo o yüzden hepimiz orada takılı kaldık.
Ama sana yakışan hangisi onu bulmak daha muhim tabiiki

Hahah ay güldürdün yaa
Rüyaların tersi çıkarmış bilirsin :)
Demek ki herşey o kadar yolunda gidecek kii şaşıracaksınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…