2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy senin ne değişik anıların var böyle yaa

Ay benim de var öyle dıştan tamir hevesim de işte canım çok kıymetli Bir de parama kıyamıyorum
Haha Benim de canım çok kıymetliydi valla ama nefes problemi de olunca bi de dıştan da yaptırmayı kafaya koyduğumdan yapıp kurtulucam dedim. Nefes problemim için gittiğim hastanede 1 hafta sonra ameliyathanede buldum kendimi oldu bitti.
Zor bi süreç ama ilk bir haftayı isyanlar eşliğinde atlatınca kendime geldim neyseki
Gerçi beğenmediğim küçük bi nokta var 1 ay sonra kontrole gidicem 2. kez olabilirim. Herkes saçmalama dese de ben o kadar acı çekmişken tam olsun düşüncesindeyim. Bakalım ne olacak :)
Ayy senin ne değişik anıların var böyle yaa
Haha sorma kuzu. Anılarımda en az benim kadar enteresan galiba
Ama çok iyi olmuştu öyle girmem ameliyata. Benden önce ameliyattan çıkan kadını görünce kaçacaktım ama iyi moralle girince güzel çıktım ameliyattan da. Ona bağladım ben ya da bilmiyorum :)

Ya önemli olan senin karar vermen çekecek olan sensin bunu sonuçta. Gözüne kestirdiysen yap gitsin

Ya önemli olan senin karar vermen çekecek olan sensin bunu sonuçta. Gözüne kestirdiysen yap gitsin
Anen kuzu bencede. Zaten küçük bi operasyon olcak 2.si olursa. O yüzden doktorum da okey verirse birkez daha giricem ameliyata. Ama bu sefer istek şarkı yapıcam hahah

ay bu yazılar ban ahep komik gelmiştir nişanda allahtan böyle yapmadık düğün içinde lüfen fikir alışverişinde bulunalım bunları yazmak zorunda kalmayalım

ay bu yazılar ban ahep komik gelmiştir nişanda allahtan böyle yapmadık düğün içinde lüfen fikir alışverişinde bulunalım bunları yazmak zorunda kalmayalım
Haha bence de canım gerçekten Allah korusun yanii
Ben hatta kendim ya da nişanlım yazsa çok isterdim ama çıkar mı bizden böyle bişey şu aşamada bilemedim
Deneyip görmek gereek

Ben hatta kendim ya da nişanlım yazsa çok isterdim ama çıkar mı bizden böyle bişey şu aşamada bilemedim
Deneyip görmek gereek
ben nişanda netteki araştırmalarım sonunda bulduğum bir sözü bize uyarlayıp yazdım
iki şehir arasında gidip gelmeler bitiyor artık gün sayacağız tek bir şehirde "bir" olmak "biz "olmak için... sizleride bu mutlu günümüze tanık nişanımıza konuk olmaya davet ediyoruz

Eveet görmüştüm bunu. İştee duruma çok uygun olmuş, çok da güzel olmuşşş :)

Kızlar hani kardeşim param kalmadı demişti ya bana. Eve bir geldim ki 70tllik viski almış, fişini buldum

Deneyip görmek gereek

:) Ben nişandaki gibi klasik bişey yazarım yine

Kızlar hani kardeşim param kalmadı demişti ya bana. Eve bir geldim ki 70tllik viski almış, fişini buldum
Ay gerçekten inanmıyorum artık.
KArdeşine kelimeler kifayetsiz kaldı kuzu. Ne desen haklısın yani.
Alışmış nasıl düzeltebilirsin kii

Hiçbir şey demedim kavgaya da giremem artık, annemlere havale ettim yalvarırım alın şunun kartını elinden bıktım artık dedim. Çıldırırım yoksa

Herşeyi sen idare ettiğin için rahata alışmış bir dahaki sefere sen de param kalmadı kirayı ödeyemicem diye bakalım o ne yapacak

Off kızlar bdv de bir konu var ki baygınlık geçirebilirim.
Resmen midem ağzımda kendime gelemiyorum

Ay gerçekten inanmıyorum artık.
KArdeşine kelimeler kifayetsiz kaldı kuzu. Ne desen haklısın yani.
Alışmış nasıl düzeltebilirsin kii
Benim elimde değil ne yazık ki. Ben desteklemesem annemler destekliyor
Herşeyi sen idare ettiğin için rahata alışmış bir dahaki sefere sen de param kalmadı kirayı ödeyemicem diye bakalım o ne yapacak
Annemlerin de destek olmayı bırakması lazım :/ Onlar borç ödemeye çalışıyor bizimkinin yaptığına bak..
Allah sabır versin sana kuzu
Çok sağol kuzu amin :/
Off kızlar bdv de bir konu var ki baygınlık geçirebilirim.
Resmen midem ağzımda kendime gelemiyorum
Ben bi tane gördüm kıza çok üzüldüm ya insanların başına neler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…