Ay benim de var öyle dıştan tamir hevesim de işte canım çok kıymetliHaha sorma çok değişikdi ama gülerek bayılmış olmam iyi oldu baya
Burun ameliyatı kuzum. Hem iç hem dış tamir
Bayılırım bende buna ya :) bilmiyorum sabahtan beri söylüyorum kendi kendime kurtulabilirmiyiz :)Yaa çok nostaljik olduuu, eğlendim vallahi sağol kuzuu :)
Kurulurmuyuz bunalımdan hamakta sallansaak?
Ayy senin ne değişik anıların var böyle yaaBu da benden olsunn .
Geçen Ekim ayında burun ameliyatı olmuştum. Ameliyathaneye girdiğimde radyo gördüm :) Doktorum bu şarkıyı açtı. Sevdin mi kalsın mı dedi. Eveet kalsın dedim ben de kurbanlık koyun halimle :) Başımda anestezi uzmanı ve doktorum şıkır şıkır oynarken ben gitmişim hahah
HahaAy benim de var öyle dıştan tamir hevesim de işte canım çok kıymetliBir de parama kıyamıyorum
Haha sorma kuzu. Anılarımda en az benim kadar enteresan galibaAyy senin ne değişik anıların var böyle yaa
Ya önemli olan senin karar vermen çekecek olan sensin bunu sonuçta. Gözüne kestirdiysen yap gitsinHahaBenim de canım çok kıymetliydi valla ama nefes problemi de olunca bi de dıştan da yaptırmayı kafaya koyduğumdan yapıp kurtulucam dedim. Nefes problemim için gittiğim hastanede 1 hafta sonra ameliyathanede buldum kendimi oldu bitti.
Zor bi süreç ama ilk bir haftayı isyanlar eşliğinde atlatınca kendime geldim neyseki
Gerçi beğenmediğim küçük bi nokta var 1 ay sonra kontrole gidicem 2. kez olabilirim. Herkes saçmalama dese de ben o kadar acı çekmişken tam olsun düşüncesindeyim. Bakalım ne olacak :)
Anen kuzu bencede. Zaten küçük bi operasyon olcak 2.si olursa. O yüzden doktorum da okey verirse birkez daha giricem ameliyata. Ama bu sefer istek şarkı yapıcam hahahYa önemli olan senin karar vermen çekecek olan sensin bunu sonuçta. Gözüne kestirdiysen yap gitsin
ay bu yazılar ban ahep komik gelmiştirDavetiye diyincee.. Davetiye metine bakın ;
Sevdik birbirimizi
Evlendirin dedik bizi
Kırmadılar sözümüzü
Yapıyorlar düğünümüzü
Bu mutlu günümüzde
Bekleriz hepinizi..
Arkadaş bu nasıl bir komedidir yaaaKudurmuş gibi "evlendirin dedik bizi" hahaha . Ay benim gülesim mi geldi acaba durduk yere yoksa çok mu komik gerçektenn
Haha bence de canım gerçekten Allah korusun yaniiay bu yazılar ban ahep komik gelmiştirnişanda allahtan böyle yapmadık düğün içinde lüfen fikir alışverişinde bulunalım bunları yazmak zorunda kalmayalım
ben nişanda netteki araştırmalarım sonunda bulduğum bir sözü bize uyarlayıp yazdımHaha bence de canım gerçekten Allah korusun yanii
Ben hatta kendim ya da nişanlım yazsa çok isterdim ama çıkar mı bizden böyle bişey şu aşamada bilemedim
Deneyip görmek gereek
Eveet görmüştüm bunu. İştee duruma çok uygun olmuş, çok da güzel olmuşşş :)ben nişanda netteki araştırmalarım sonunda bulduğum bir sözü bize uyarlayıp yazdım
iki şehir arasında gidip gelmeler bitiyor artık gün sayacağız tek bir şehirde "bir" olmak "biz "olmak için... sizleride bu mutlu günümüze tanık nişanımıza konuk olmaya davet ediyoruz
Haha bence de canım gerçekten Allah korusun yanii
Ben hatta kendim ya da nişanlım yazsa çok isterdim ama çıkar mı bizden böyle bişey şu aşamada bilemedim
Deneyip görmek gereek
:) Ben nişandaki gibi klasik bişey yazarım yineben nişanda netteki araştırmalarım sonunda bulduğum bir sözü bize uyarlayıp yazdım
iki şehir arasında gidip gelmeler bitiyor artık gün sayacağız tek bir şehirde "bir" olmak "biz "olmak için... sizleride bu mutlu günümüze tanık nişanımıza konuk olmaya davet ediyoruz
Şaka gibi iyiki kalmamış deseydin..Kızlar hani kardeşim param kalmadı demişti ya bana. Eve bir geldim ki 70tllik viski almış, fişini buldum
Hiçbir şey demedim kavgaya da giremem artık, annemlere havale ettim yalvarırım alın şunun kartını elinden bıktım artık dedim. Çıldırırım yoksaŞaka gibi iyiki kalmamış deseydin..
Ay gerçekten inanmıyorum artık.Kızlar hani kardeşim param kalmadı demişti ya bana. Eve bir geldim ki 70tllik viski almış, fişini buldum
Hiçbir şey demedim kavgaya da giremem artık, annemlere havale ettim yalvarırım alın şunun kartını elinden bıktım artık dedim. Çıldırırım yoksa
Allah sabır versin sana kuzuHiçbir şey demedim kavgaya da giremem artık, annemlere havale ettim yalvarırım alın şunun kartını elinden bıktım artık dedim. Çıldırırım yoksa
Benim elimde değil ne yazık ki. Ben desteklemesem annemler destekliyorAy gerçekten inanmıyorum artık.
KArdeşine kelimeler kifayetsiz kaldı kuzu. Ne desen haklısın yani.
Alışmış nasıl düzeltebilirsin kii
Annemlerin de destek olmayı bırakması lazım :/ Onlar borç ödemeye çalışıyor bizimkinin yaptığına bak..Herşeyi sen idare ettiğin için rahata alışmış bir dahaki sefere sen de param kalmadı kirayı ödeyemicem diye bakalım o ne yapacak
Çok sağol kuzu amin :/Allah sabır versin sana kuzu
Ben bi tane gördüm kıza çok üzüldüm ya insanların başına neler geliyorOff kızlar bdv de bir konu var ki baygınlık geçirebilirim.
Resmen midem ağzımda kendime gelemiyorum
canım zateno harcamaları düşünerek param kalmadı diyorlarKızlar hani kardeşim param kalmadı demişti ya bana. Eve bir geldim ki 70tllik viski almış, fişini buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?