Ben de birine çok üzülmüştüm aynı kişidir belkiBen bi tane gördüm kıza çok üzüldüm ya insanların başına neler geliyor
merak etim bende bakayımBen de birine çok üzülmüştüm aynı kişidir belki
Ayama bu benim okuduğum korku filmi mübarek. Eşinin temizlik anlayışından bahsetmiş diyeyim.
Ama okuduğumdan beri burnumu tutarak geziyorum istem dışı. Bayılacak gibi olunca gerisini bıraktım
Bak dicem ama sana da kıyamıyorum kendine yazık etme kuzu hahaamerak etim bende bakayım
Benim elimde değil ne yazık ki. Ben desteklemesem annemler destekliyor
Annemlerin de destek olmayı bırakması lazım :/ Onlar borç ödemeye çalışıyor bizimkinin yaptığına bak..
Çok sağol kuzu amin :/
Ben bi tane gördüm kıza çok üzüldüm ya insanların başına neler geliyor
Bak dicem ama sana da kıyamıyorum kendine yazık etme kuzu hahaa
Bak bak, ama gösterdim diye bana söylenmeyin hahahEvet canım ailenle bbirlikte hareket etmelesin öğrenmesi lazım idareli gitmeyi allah yardımcın olsun
Ay neymiş merak ettim bende bakayım bari
Bak bak, ama gösterdim diye bana söylenmeyin hahah
Hangisi ?Off kızlar bdv de bir konu var ki baygınlık geçirebilirim.
Resmen midem ağzımda kendime gelemiyorum
Bak bak, ama gösterdim diye bana söylenmeyin hahah
Konunun adı ne
Hangisi ?
Hepiciğinize gönderdimBen bulamadım konuyu
Çok kızdım ya kafaya bakcanım zateno harcamaları düşünerek param kalmadı diyorlar
Ay ben de gördüm de kabusum olduBen de birine çok üzülmüştüm aynı kişidir belki
Ayama bu benim okuduğum korku filmi mübarek. Eşinin temizlik anlayışından bahsetmiş diyeyim.
Ama okuduğumdan beri burnumu tutarak geziyorum istem dışı. Bayılacak gibi olunca gerisini bıraktım
Amin inşallah :/Evet canım ailenle bbirlikte hareket etmelesin öğrenmesi lazım idareli gitmeyi allah yardımcın olsun
Ay neymiş merak ettim bende bakayım bari
Evlerden ırak yaaa offAy ben de gördüm de kabusum olduAllah yaşatmasın
Heh benim de bahsettiğim oydu demek aynısıymışş. Neler var yaaaDiğer konu da sevgilisi evleniyormuş da evinin eşyalarına falan beraber bakmışlar oydu
Diğer konu da sevgilisi evleniyormuş da evinin eşyalarına falan beraber bakmışlar oydu
nasıl ya? ben yanlış okuyorum dimiHeh benim de bahsettiğim oydu demek aynısıymışş. Neler var yaaa
Ay ne biçim birşey bu ne pismiş adamHeh benim de bahsettiğim oydu demek aynısıymışş. Neler var yaaa
Şok oldum benHeh benim de bahsettiğim oydu demek aynısıymışş. Neler var yaaa
Doğru vallahi. Mesajla vereyim linkininasıl ya? ben yanlış okuyorum dimi
Mesaj atıyorum şimdiAy ne biçim birşey bu ne pismiş adam
O bahsettiğiniz konu nee
Ben niye göremedim yaAllahım sen şaşırtma yarabbim bu ne biçim birşey yaÇok üzüldüm kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?