Durr sakin olAlışveriş yapasım var
Kızlar lohusa şerbeti için bardak süslemesi yapıcam da etiket hazırladım bardağa yapıştırmak için, albüme de koydum bi bakabilir misiniz nasıl olmuş :)
Kızlar lohusa şerbeti için bardak süslemesi yapıcam da etiket hazırladım bardağa yapıştırmak için, albüme de koydum bi bakabilir misiniz nasıl olmuş :)
ben çok beğendim seviyorum soft renkleriKızlar lohusa şerbeti için bardak süslemesi yapıcam da etiket hazırladım bardağa yapıştırmak için, albüme de koydum bi bakabilir misiniz nasıl olmuş :)
Teşekkür ederimm :)Durr sakin ol
Yaa çok beğendiiiim, çok tatlı olmuş kuzuu! Alkışlarımmm
Öyle mi dersin ya. Her yer şimdi pespembe olacak ya azıcık bu böyle yumuşatsın demiştim de oynayayım bakalım bi :)Çok hoş olmuş canım ellerine sağlık , ama baskıda yazı soluk çıkabilir gibi geldi bana
Teşekkür ederimm :) Lazım olursa böyle bişeyler hazırda var söylemeniz yeterben çok beğendim seviyorum soft renkleri
Teşekkür ederimm :)
Öyle mi dersin ya. Her yer şimdi pespembe olacak ya azıcık bu böyle yumuşatsın demiştim de oynayayım bakalım bi :)
Teşekkür ederimm :) Lazım olursa böyle bişeyler hazırda var söylemeniz yeter
Aa bu süper bir haber. Kına için değişik fikirlerim var yardım isterim senden :)Teşekkür ederimm :) Lazım olursa böyle bişeyler hazırda var söylemeniz yeter
Çok şeker olmuş :)Teşekkür ederimm :)
Öyle mi dersin ya. Her yer şimdi pespembe olacak ya azıcık bu böyle yumuşatsın demiştim de oynayayım bakalım bi :)
Teşekkür ederimm :) Lazım olursa böyle bişeyler hazırda var söylemeniz yeter
Aynen çok hafif stroke versem daha iyi olabilir :)Öyle geldi bana canım yazıyı bold yap ozaman bold yoksa kontur ver
Ay olur tabi ki yardımcı olurum :) Ben de davetiye için çok güzel şeyler buldum fırsat bulunca denerim ama şu an hiç düğün modunda değilim tahmin edebileceğin gibi :)Aa bu süper bir haber. Kına için değişik fikirlerim var yardım isterim senden :)
Teşekkür ederim canım :)Çok şeker olmuş :)
Sağol kuzucuuum :)Ay olur tabi ki yardımcı olurum :) Ben de davetiye için çok güzel şeyler buldum fırsat bulunca denerim ama şu an hiç düğün modunda değilim tahmin edebileceğin gibi :)
Aynen çok hafif stroke versem daha iyi olabilir :)
Ay olur tabi ki yardımcı olurum :) Ben de davetiye için çok güzel şeyler buldum fırsat bulunca denerim ama şu an hiç düğün modunda değilim tahmin edebileceğin gibi :)
Teşekkür ederim canım :)
İnan çok hatırlayamıyorum dün indirmiştim bakmadım bugün ama dün çok beğenmiştimŞu vintage çiçekli davetiylerdenmi buldun yoksa çok güzeller onlar
İnan çok hatırlayamıyorum dün indirmiştim bakmadım bugün ama dün çok beğenmiştimKarışık tarzlardaydı sanırsam
Ooo hoşgeldin kaçak gelinnSelam güzelliklerr nasılsınız bayağıdır giremiyorum,
Ofis değişikliği yaptık internetimi yeni bağladılar sizden de ayrı kaldım
Hoşgeldinn cidden baya oldu gelmeyeli. NasılsınSelam güzelliklerr nasılsınız bayağıdır giremiyorum,
Ofis değişikliği yaptık internetimi yeni bağladılar sizden de ayrı kaldım
Ooo hoşgeldin kaçak gelinn
Baya ara verdin buraya :) Neler yaptın bu sırada bakiiiim :)
Hoşgeldinn cidden baya oldu gelmeyeli. Nasılsın
yoktun ama güzel bir dönüş yaptınherşeyi yazayım mı hahahah
Yeni ofis telaşı, antalya -alanya gezisi süper dopingdi :)
Askerliğini bitirdi nişanlım bugün dönüyorr
iki gün önce çok güzel bir kutuda çikolatalar aldım nişanlım yollamış :)
İş-güç gerisi hayatım. Pazartesi de istanbula seminere gidiyoruz inşallahhh
Özetle böyle siz ne yaptınız ben yokken hı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?