2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaaa sen resmen gidişim sessiz oldu ama dönüşüm muhteşem diyosunnn :)
Valla süper haberlerle geldin kuzu. Nişanlın baya baya bugün geliyo öyle mi.
Çok heyecanlısındır eminiim. Gözünüz aydıınn. Allah başka ayrılık göstermesin İnşallah çok sevindim buna gerçekten. Zamanında ben de az beklememiştim
Seminer neredeymiş gel kahve içelim haha

yoktun ama güzel bir dönüş yaptın

Evet öyle oldu galiba :) görüşmeyeli nasılsınız ne yaptınız :)

:)))) evet ya heycandan ölüyorum hemde ama o kadar çok işim var ki yapmam gereken internetim olunca size de selam vereyim dedim :)

seminer avrupa tarafında görüşürüz inşallah canım :)

Avrupa yakasındamı hemdee :) İnşallah canımm..
Ay işlerini hallet madem hem zaman geçer bi orda bi burda

Ay çok sevindim hadi gözün aydın. Ne güzel heyecandır o şimdi Bir dahay ayrılmayın inşallah :)

Ben de avrupadayımmm

Oo hadi gözün aydın :)

Davetiye diyincee.. Davetiye metine bakın ;
Sevdik birbirimizi
Evlendirin dedik bizi
Kırmadılar sözümüzü
Yapıyorlar düğünümüzü
Bu mutlu günümüzde
Bekleriz hepinizi..

Arkadaş bu nasıl bir komedidir yaaa Kudurmuş gibi "evlendirin dedik bizi" hahaha . Ay benim gülesim mi geldi acaba durduk yere yoksa çok mu komik gerçektenn

O ne yaa ahahshd

Ayyy çok güldümm

Bu da benden olsunn .
Geçen Ekim ayında burun ameliyatı olmuştum. Ameliyathaneye girdiğimde radyo gördüm :) Doktorum bu şarkıyı açtı. Sevdin mi kalsın mı dedi. Eveet kalsın dedim ben de kurbanlık koyun halimle :) Başımda anestezi uzmanı ve doktorum şıkır şıkır oynarken ben gitmişim hahah

Aa ne ameliyatı oldunn geçmiş olsun. Güzel olmuş ama :) Bugün kulaklığımı unuttum dinleyemiyorum bişey

Aa ne ameliyatı oldunn geçmiş olsun. Güzel olmuş ama :) Bugün kulaklığımı unuttum dinleyemiyorum bişey
Haha sorma çok değişikdi ama gülerek bayılmış olmam iyi oldu baya
Burun ameliyatı kuzum. Hem iç hem dış tamir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…