2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bunlar böyle bebiş biliyosun kii. Haklı çıkacak sanıyo ama yok öyle şey :)

Kuzulaar.
Size çöp kovalarımı göstermek için yeni albüm oluşturdum. Girip bakabilirsiniz

BEn göremiyorummm

Tatlıya bağlandımı kuzu bak günahını aldık

Hahaha çok güldüm.
Ay rezil olduk burda çocuğun yaptığına bak bi de bizim konuştuklarımıza . Ayıpladım kendimizi bi de seni
Yolladığına bak bi de ya hahahah
Başta deseydi ama. Açık açık kızgınım dedim haberim yok dedi işe bak. Anlatsana o zaman

Şimdi görebilirsiiin :)

Çok güzeller güle güle kullan bende patates soğan için alıcam inşallah
Nişan fotoğraflarına baktım da çok tatlısın maşallah çok yakışmışsınız yalnız bir şey dikkatimi çekti zevklerimiz çok benziyor nişandan sonra resim eklersem sende anlayacaksın :)

TEşekkürler canım :) Ay nasıl yakından daha mı güzel ben baya taktım bundan alayım diyorum ya
Güzel canım aynı böyle parlakta benim hoşuma gitti :) tost makinamda arçeliğindi yine beyazdı öyle uyumlu olsun diye almıştım ben :) siyahıda çok güzel

Güzel canım aynı böyle parlakta benim hoşuma gitti :) tost makinamda arçeliğindi yine beyazdı öyle uyumlu olsun diye almıştım ben :) siyahıda çok güzel
Yaa evet siyahını da çok beğendim ben aslında da bilemedim kararsız kaldım beyaz da çok güzel. Zaman çok artık o sırada karar veririm :)

Başta deseydi ama. Açık açık kızgınım dedim haberim yok dedi işe bak. Anlatsana o zaman
Haha trip bağımlılık yaptı heralde sana, devam edesin var gibi Bırak çocuğu günahı yokmuş işteee
Canımmm çok teşekkür ederimm
Yaa çok merak ettim şimdii senin fotolarıı. Bi an önce güng elsin de göreyimmm :)

Ay yok yapmıyorum trip falan. Gülmekten yapamadım zaten o resim neydi ya Ben ciddi ciddi sinirlenmişim pat diye püskevit amcayı gönderiverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…