Bunlar böyle bebiş biliyosun kii. Haklı çıkacak sanıyo ama yok öyle şey :)
Kuzulaar.
Size çöp kovalarımı göstermek için yeni albüm oluşturdum. Girip bakabilirsiniz
Hahaha kızlar ya uzun süremediAy gülüyorum ama şöyle oldu benden eşim diye bahsetmiş ama bana hiç anlatmadı bunları, şimdi triplenince kızdım öyle açığa çıktı kendi kendine triplere girmişsin yine deyip bunu yolladı Eki Görüntüle 1496410 Hoff bi trip atıyoduk o da yalan oldu
H happyNow çok güzel kovaalrın güle güle kullan :) Küçük olan tam patates soğan kovası olurmuş bak
Başta deseydi ama. Açık açık kızgınım dedim haberim yok dedi işe bak. Anlatsana o zamanHahaha çok güldüm.
Ay rezil olduk burda çocuğun yaptığına bak bi de bizim konuştuklarımıza . Ayıpladım kendimizi bi de seni
Yolladığına bak bi de ya hahahah
Şimdi görebilirsiiin :)
Benimkindennnn buhttp://www.n11.com/arcelik-k-8105-k...2?cid=604001&gclid=CLGkg6OH-8QCFQkIwwodlYwAXQ
Kızlarr ben bunu beğendiim
TEşekkürler canım :) Ay nasıl yakından daha mı güzel ben baya taktım bundan alayım diyorum yaBenimkindennnn bubu arada sevindim düzeldğine canımmm
Güzel canım aynı böyle parlakta benim hoşuma gitti :) tost makinamda arçeliğindi yine beyazdı öyle uyumlu olsun diye almıştım ben :) siyahıda çok güzelTEşekkürler canım :) Ay nasıl yakından daha mı güzel ben baya taktım bundan alayım diyorum ya
Yaa evet siyahını da çok beğendim ben aslında da bilemedim kararsız kaldım beyaz da çok güzel. Zaman çok artık o sırada karar veririm :)Güzel canım aynı böyle parlakta benim hoşuma gitti :) tost makinamda arçeliğindi yine beyazdı öyle uyumlu olsun diye almıştım ben :) siyahıda çok güzel
Haha trip bağımlılık yaptı heralde sana, devam edesin var gibiBaşta deseydi ama. Açık açık kızgınım dedim haberim yok dedi işe bak. Anlatsana o zaman
Canımmm çok teşekkür ederimmÇok güzeller güle güle kullan bende patates soğan için alıcam inşallah
Nişan fotoğraflarına baktım da çok tatlısın maşallah çok yakışmışsınız yalnız bir şey dikkatimi çekti zevklerimiz çok benziyor nişandan sonra resim eklersem sende anlayacaksın :)
http://www.n11.com/arcelik-k-8105-k...2?cid=604001&gclid=CLGkg6OH-8QCFQkIwwodlYwAXQ
Kızlarr ben bunu beğendiim
Çok güzelmiş buu.Benimkindennnn bubu arada sevindim düzeldğine canımmm
Ay yok yapmıyorum trip falan. Gülmekten yapamadım zaten o resim neydi yaHaha trip bağımlılık yaptı heralde sana, devam edesin var gibiBırak çocuğu günahı yokmuş işteee
Canımmm çok teşekkür ederimm
Yaa çok merak ettim şimdii senin fotolarıı. Bi an önce güng elsin de göreyimmm :)
Kararsız ben 6 ay sonraya rengine karar verirsem almayı planlıyorumÇok güzelmiş buu.
@Conchiglia sen almışsın zaten güle güle kullan kuzum :)
Darısı N Nyks01 n başınaa
Hahaha o iyiymiş gerçekten, nerden geldiyse aklınaaaAy yok yapmıyorum trip falan. Gülmekten yapamadım zaten o resim neydi yaBen ciddi ciddi sinirlenmişim pat diye püskevit amcayı gönderiverdi
Deli yaHahaha o iyiymiş gerçekten, nerden geldiyse aklınaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?