Alma alma annen isyan eder yoksaaKararsız ben 6 ay sonraya rengine karar verirsem almayı planlıyorum1 yıl önceden de almayayım şimdi onları
Haha trip bağımlılık yaptı heralde sana, devam edesin var gibiBırak çocuğu günahı yokmuş işteee
Canımmm çok teşekkür ederimm
Yaa çok merak ettim şimdii senin fotolarıı. Bi an önce güng elsin de göreyimmm :)
Kızlar bu arada kına gecesi için dün tekrar gittik.
Ses sistemi problemi vardı yani ayrıca kiralamak gerekiyodu 650 lira demişlerdi.
Kayınvalideciim onu da halletti. 300 e Dj ve ses ekipmanı gelecek.
Kına gecesi tam da istediğim gibi ollacak sanırım. Kır düğünü yapamasam da kır kınası yaPıcam
Süslemeleri kendim ayarlicam ama o aşamada açık alana yapılacak şeyler için fikriniz gerekli şimdiden bilinnn :)
Bişeyler yolunda gidince ben de şaşırıyorum vallahi anlamadım bu işi :)Hadi bakalım herşey istediğin gibi gidiyor maşşalah çok güzel bir haber bu.
Mekan süslemeleri için seçenek çok birlikte beyin fırtınası yaparız burada :)
Saoll canımm :) aminnnÇok güzelmiş buu.
@Conchiglia sen almışsın zaten güle güle kullan kuzum :)
Darısı N Nyks01 n başınaa
Yaa evet siyahını da çok beğendim ben aslında da bilemedim kararsız kaldım beyaz da çok güzel. Zaman çok artık o sırada karar veririm :)
Ayyyy çok güzel ya tüllerle süslersiniz çok güzel olur etrafta ağaç falan varmı ben gözümde öyle canlandırdım şimdiiKızlar bu arada kına gecesi için dün tekrar gittik.
Ses sistemi problemi vardı yani ayrıca kiralamak gerekiyodu 650 lira demişlerdi.
Kına gecesi tam da istediğim gibi ollacak sanırım. Kır düğünü yapamasam da kır kınası yaPıcam
Süslemeleri kendim ayarlicam ama o aşamada açık alana yapılacak şeyler için fikriniz gerekli şimdiden bilinnn :)
Hahaha bana kimse bir şey diyemez annemlerden ayrı yaşıyorum ekstradan da boşta bir oda var. Giyinme odası olmuştu artık çeyiz odası olmaya başladı yavaştanAlma alma annen isyan eder yoksaa
Ben her bişey götürdüğümde kadıncaaz delleniyoNereye koyucaz bunları diye. Ben de duygu sömürüsü yaptım . 4 ay falan kaldı ya bunları da alır giderim açılır ortalık diye
Çok güzel bi bakış attı bana işe yaradı ama haha
Ay çok iyi gördükçe ses ederim sana :)Kızlar bu arada kına gecesi için dün tekrar gittik.
Vintage nişan yapmış biri o mu acabaaBişeyler yolunda gidince ben de şaşırıyorum vallahi anlamadım bu işi :)
Evet canım çok seçenek var , güzel bi hazırlık yapabilirim umarım. Gezinirken gördüğüm bi blog vardı. Bahçede herşeyi kendileri yapmışlar ama o akdar güzel görünüyodu kii. Oradan da bişeyler çıkarmaya çalışıcam kopyalayıp
Aslında var kuzu ama nasıl diyim böyle mekan kareyse sol köşesinde bi kaç tane yaniAyyyy çok güzel ya tüllerle süslersiniz çok güzel olur etrafta ağaç falan varmı ben gözümde öyle canlandırdım şimdii
Aaa doğru sen özgürsün hahahHahaha bana kimse bir şey diyemez annemlerden ayrı yaşıyorum ekstradan da boşta bir oda var. Giyinme odası olmuştu artık çeyiz odası olmaya başladı yavaştanDuygu sömürüsü işini de annem bana yapıyor niyeyse. İyi tamam 1 yıl kaldı bak kurtuluyosun diye laf atıyor bana
Aynı şeyden bahsediyo olabiliriz kuzuu evett :)Vintage nişan yapmış biri o mu acabaa
Ay deme öylee biter ya koca yılçok deme bende geçen yıl çok dedim ama hala bitmediler
Köşe detayı iyidir ama bak fotoğraf çekimi için süper olur :) Ben niye harikalar diyarı kurdum şu an kafamda onu bilmiyorum ama bakAslında var kuzu ama nasıl diyim böyle mekan kareyse sol köşesinde bi kaç tane yani
Çok beğenmiştim ben de onuuAaa doğru sen özgürsün hahahOooh boş bi oda olaydı neler teperdim oraya ben var yaa
Anneler de bizdeb daha nazlı ya bu işte bi terslik var hahah
Aynı şeyden bahsediyo olabiliriz kuzuu evett :)
Hımm olsun şirin olur yaa bende dışarda yapmak isterdim kınayıda ama olmadı açık mekan yok olanlarda pahalı :) düğünle idare etcez artık. Düğün yeri tutuldu dimi sizin ?Aslında var kuzu ama nasıl diyim böyle mekan kareyse sol köşesinde bi kaç tane yani
Yavaş yavaş al sen yinede zaman ilerleyince parada kalmıyo kızAy deme öylee biter ya koca yıl
Köşe detayı iyidir ama bak fotoğraf çekimi için süper olur :) Ben niye harikalar diyarı kurdum şu an kafamda onu bilmiyorum ama bak
Evet bak fotoğraf çekimi için ağaçların bulunduğu alana bişeyler yapılabilir mi sankiiii? İyi bi fikir opldu bu , bi de o gözle bakayım mademKöşe detayı iyidir ama bak fotoğraf çekimi için süper olur :) Ben niye harikalar diyarı kurdum şu an kafamda onu bilmiyorum ama bak
Ay evet yaa ne ilginççÇok beğenmiştim ben de onuuYa biz seninle hep aynı şeylere bakıyoruz böyle garip
Senin düğün mekanı açıktamıydı ? :)Hımm olsun şirin olur yaa bende dışarda yapmak isterdim kınayıda ama olmadı açık mekan yok olanlarda pahalı :) düğünle idare etcez artık. Düğün yeri tutuldu dimi sizin ?
Öff para konusu ayrı dert valla o hiç olmuyor. Ama şu sıralar olumlu bi haberler var gibi kesin olmasa da. İnşallah olur o olursa çünkü acayip rahat ederiz :)Yavaş yavaş al sen yinede zaman ilerleyince parada kalmıyo kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?