Evet canım kesinlikle denemeden bilinmez. Bi de alışılmışın dışında bişey hiç olmaz.
Bakalımm biz hiç bakmadık damatlık gidip de. Bakmaya başlayınca neler çıkıcak görücez.
Çok pahalı olmasında gelinliğe daha geniş bütçe kalsın ya hahaha
Aa çok sevdim kampanyayı bu fiyata ayarlarsak çok iyi olur ya. İnşallah bunu çok aşmayız diye temenni ediyoruuum :)Yok ya pahalı değil çok . Hatta şuan damatta kampanya var aveaya 700 e geliyor damatlık ayakkabı hariç
Ben sevdim, gayet güzel görünüyo kuzu :)Kızlarr gelin makyajı nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 1498512 Eki Görüntüle 1498513 Eki Görüntüle 1498514
Ben sevdim, gayet güzel görünüyo kuzu :)
Görmüştüm ben konusu vardı bunun değil mi ? Doğal geldi bana gayet hoş :)Kızlarr gelin makyajı nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 1498512 Eki Görüntüle 1498513 Eki Görüntüle 1498514
İşte o kısım riskli. Yani her makyaj herkese olmuyor tabii. Ama işten anlayan biriyle çalışılırsa olup olmayacağını bilir hatta bunu sana göre uyarlar.Bende çok beğendim ya ama benim gözlerim küçük nasıl olur acaba çok hoşuma gitti
Görmüştüm ben konusu vardı bunun değil mi ? Doğal geldi bana gayet hoş :)
İşte o kısım riskli. Yani her makyaj herkese olmuyor tabii. Ama işten anlayan biriyle çalışılırsa olup olmayacağını bilir hatta bunu sana göre uyarlar.
O yüzden gelin makyajı için gerçekten iyi bi yere ihtiyacımız var , işimiz zor :)
Ben de de var aynı sorun. Kuaför tamam ama makyöz yok. Sürekli değişiyor daha doğrusu takip edemiyorumEvet canım kk dan :)
Evet kuaförümün makyözün beğenmiyorum o yüzden dışarıdan birini bulucam inşallah düzgün bir makyöz bulabilirm.
Eğer kötü olursa makyajım kıyamet kopar çünkü
Evet canım kk dan :)
Evet kuaförümün makyözün beğenmiyorum o yüzden dışarıdan birini bulucam inşallah düzgün bir makyöz bulabilirm.
Eğer kötü olursa makyajım kıyamet kopar çünkü
Bişey diyim mi ben galiba takmıyorum bu konuyu çok fazla. Şaşırdım kendime şu anBen de de var aynı sorun. Kuaför tamam ama makyöz yok. Sürekli değişiyor daha doğrusu takip edemiyorum
O yüzden de güvenemiyorum.
Sırf bu sebepten ikisini de başka bi yerde yaptırabilirim ama bunun için tavsiyelere falan ihtiyacım var öyle körü körüne de gidemem
E kopar kıyamet tabii gelin makyajı bu yanii güzel olmak zorunda alternatifi yok
Aa ben de şaşırdım sana şuanBişey diyim mi ben galiba takmıyorum bu konuyu çok fazla. Şaşırdım kendime şu an
Ben de de var aynı sorun. Kuaför tamam ama makyöz yok. Sürekli değişiyor daha doğrusu takip edemiyorum
O yüzden de güvenemiyorum.
Sırf bu sebepten ikisini de başka bi yerde yaptırabilirim ama bunun için tavsiyelere falan ihtiyacım var öyle körü körüne de gidemem
E kopar kıyamet tabii gelin makyajı bu yanii güzel olmak zorunda alternatifi yok
Bişey diyim mi ben galiba takmıyorum bu konuyu çok fazla. Şaşırdım kendime şu an
Allah Allah yaaa nası bişi bu anlamadım hahaBenim zeki reklamlarım şimdi de kozmetik tanıtımı yapıyor
Ben ikisine de takılıyorum arkadaş. Ne takıntılı insanmışım benDışarıdan birini ayarlamak lazım o gün kuaföre gelmesi için. Benimde tavsiyeye ihtiyacım var hatta prova yapsalar keşke
Bende saça pek takmıyorum nedense
Sıkma canını deme öyle ya düzelir kuzuuaman kuzu çözülmedi büyüdü daha da yakında gelir burda ağlarsam ayrıldık diye şaşırmayın ama girmiycem bu konulara keyifli başlamak istiyorum zaten terfi aldıktan sonra işyerinde işler tıkırında şükür keyif kaçıran bir tek o onuda askıya aldım
Durun bakalım bir deneme yapalımParti organizasyonları hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar Kına için organizasyonla anlaşacak mısınız
Ben ikisine de takılıyorum arkadaş. Ne takıntılı insanmışım ben
Provasız çok tehlikeli ya ben istiyorum prova. Bazıları o şekilde anlaşıyo zaten gelin makyajı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?