2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İkisini de aldın mıı fotoğraf var mıı

Hiç ya önceden su ısıtıcı mı vardı

Teşekkür ederimm idareli kullanmaya çalış derim

Ama yanda sekme açıp parfüm baktın mı? O zaman da çıkıyor. Sadece konuşmayla çıkan ayrı

Deniyorum ama vakitte çok yahu
Aa evet baktım ben benim ki senin ki kadar akıllı değil demek

Kızlarcıııım
Şimdi ablam hastaneden fotoları atmış da bana. Albüme bi foto koyucam orda yan profil var.
2. ameliyatı neden isetdiğimi anlayanlar el kaldırsın tamam mıı?

Olmadı sadece yakın çekimi koyuyorum diğeri ağır geldii

Haha tamm tahmn ettiğim gibi.
Şuan elimde tek foto var o yzden bi normalini bi yakın halini koyucam şimdlk idare edin
Vallahi nedenini göremedim gayet düzgün ve doğal görünüyor :) Kuzuyu da gördük maşallah ya allah analı babalı büyütsün :)

Vallahi nedenini göremedim gayet düzgün ve doğal görünüyor :) Kuzuyu da gördük maşallah ya allah analı babalı büyütsün :)
Sorun bende demek ki haha ama pazartesi daha yakın çekiym atiym de anlayın beni
Desteğe ihtiyacım var bu konuda biri bana evet ol demelii
Teşekkür ederiz bebiş bu arada , amiin :)
Bu foto ablamın yeni doğmuş bebeğin kirli saçlarına taktığı anlardan ama hahahah

Bence gayet güzel ve doğal tabi yine sen bilirsin. Bebişe de maşallah
Evet doğal olduğu kısmına inanıyorum. Eskisine göre gayet farklı ama kimse söylemeden anlamıyo b kısmı sevindirici
Teşekkür ederim kuzuumcuum :)

Hahaha nasıl yani ablan da değişik sanırım

Hahaha nasıl yani ablan da değişik sanırım
Hahaha sorma
Ay çok güldüm yorumuna kahkahayı patlatıcam şimdi
Evet ama cidden yeni doğmuş bebek bu yine de "ama saçları çok pis yıkasalardı"diyo. Yarın yıkicaklarmış işte bi gün durması lazım diyoruz tamam ama beresini takın diyo
Açılınca da bereyi kapat diye uyarı veriyodu haha

Sen bunca muhabbeti canlı yaşamış biri olarak benim yorumuma mı güldün yani Ay deli ya hahahahah bi de ayıpmış gibi kapa demiş ahahah Ay biri beni durdursun

Sen bunca muhabbeti canlı yaşamış biri olarak benim yorumuma mı güldün yani Ay deli ya hahahahah bi de ayıpmış gibi kapa demiş ahahah Ay biri beni durdursun
Hahahaaha alışkınım ben kızım baksana halimizee hahaha
Ay gerçekten şuan bayılabiliri gülmekten

Aa pismi olurmuş ya bebiş ablan lohusa depresyonundamıydı acaba o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…