2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım ürün açıklamalarında iade durumunda kargonun sana ait olduğu yazıyorsa ödemen gerekiyor yada ürünü geri alacaksın. ben aldığımda kırık gelmişti yemek takımı 3-4 kere parça gönderdiler her seferindede kargoyu mağaza karşılamıştı. ürün özelliklerini iyi inccele. aldığın ürünün linkini at bende bi bakıyım.

canım ürünü zaten ben ücretsiz kargoyla almıştım iade ederkende bakmıştım ücretsizdi.kargocuya öderim demiştim ama mağazayı aradım onların hatası ödemeyin bizde ödemiycez dedi.anlaşmaları varmış ama bunlar farklı bi adrese fatura kesmişler.tekrar kargocuyu aradım önce anlaşmaları bitmiş iki tarafa da ihbar çekeriz ürünü satarız bilmem ne diyodu.sonradan birileriyle konuştu mağazanın başka bi anlaşması varmış meğer faturayı oraya kesicez dedi.iyiki aramışım mağazayı ya yoksa boşu boşuna ödüyodum.

ay ne saçma iş. öyle işmi olur ihbar çekip ürünü satarız falan masus sylüyorlar . bu kargocuların hiç birini sevmiyorum bir tane normali denk gelmezmi ya.

ay ne saçma iş. öyle işmi olur ihbar çekip ürünü satarız falan masus sylüyorlar . bu kargocuların hiç birini sevmiyorum bir tane normali denk gelmezmi ya.

mağazadakilerde onlar sizden para almak için söylemiştir ödemeyin dedi.kargoyla ikinci konuşmamızda ödeyim demedim hiç,mağaza ödemeyin diyo kendileri de ödemiycekmiş dedim sadece, ne kadar sürer falan dedim.ondan sonra birileriyle görüştü tamam hallediyorum dedi.nası hallediyosunuz ihbar mı çekiceksiniz şimdi dedim yok başka bi anlaşmaları varmış oraya kesicez dedi.aynen bende hiç güvenmiyorum bu kargoculara

Slam kuzulaar sinav maduresi olarak buradayim ben de :) tel.den girmek cok skci konuara dahil olamiyorummm
2. Sinav icin beklemedm suan yalnizlik cok cirkin
kafein_ kuzu ne cok sorun cikmis ya o firmadan aldgm mkna srnlu cknca gndrrdim hic problem olmamisti ben de sans iste
Soyledigim kisiler ilgilenmedi mi ?
Kargo ile sorun halletmek ayri dert zaten..

ilgilendiler canım onlarla konuştum zaten.onlardan ve benden kaynaklı bi sorun değilmiş.kargonun hatasıymış o da bana denk geldi.üçkağıtçılık yaptım ya allah cezamı verdi işte

@Conchiglia kuzuu ben de tek ders icin. Bi dr eve gitsem degmicekti ilk sinav sonrasi cnku cok ters bi yerde. bende avm gezisi yapiyorim ama keske yapmasaydiim. Tepe home a girip gordgm guzelliklere asik oldum icimde kaldiiiii
kafein_ hahaha deli olurmu oyle sey herks yapiyo onuuu cabucak cozulur umarimmm

herkes yapar ama ben yapınca böyle olur.çok şanssızım çok

Ne gördünn kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…