canım ürün açıklamalarında iade durumunda kargonun sana ait olduğu yazıyorsa ödemen gerekiyor yada ürünü geri alacaksın. ben aldığımda kırık gelmişti yemek takımı 3-4 kere parça gönderdiler her seferindede kargoyu mağaza karşılamıştı. ürün özelliklerini iyi inccele. aldığın ürünün linkini at bende bi bakıyım.kızlar şu tencere iadesinde sorun oldu.n11den ücretsiz kargoyla almıştım.mağaza kabul etmemiş kargoyu geri yollamış.ücretsiz olarak gelmesi gerekiyomuş.n11e açıklama olarak kargodan kaynaklı yazmış.kargodan aradılar ben ödeyim dedim ama napmam gerekiyo kızlar.boşu boşuna mı ödüyorum acaba.kargocu tekrar tekrar gönderirler daha büyük sorun olur size diyo.
canım ürün açıklamalarında iade durumunda kargonun sana ait olduğu yazıyorsa ödemen gerekiyor yada ürünü geri alacaksın. ben aldığımda kırık gelmişti yemek takımı 3-4 kere parça gönderdiler her seferindede kargoyu mağaza karşılamıştı. ürün özelliklerini iyi inccele. aldığın ürünün linkini at bende bi bakıyım.
ay ne saçma iş. öyle işmi olur ihbar çekip ürünü satarız falan masus sylüyorlar . bu kargocuların hiç birini sevmiyorum bir tane normali denk gelmezmi ya.canım ürünü zaten ben ücretsiz kargoyla almıştım iade ederkende bakmıştım ücretsizdi.kargocuya öderim demiştim ama mağazayı aradım onların hatası ödemeyin bizde ödemiycez dedi.anlaşmaları varmış ama bunlar farklı bi adrese fatura kesmişler.tekrar kargocuyu aradım önce anlaşmaları bitmiş iki tarafa da ihbar çekeriz ürünü satarız bilmem ne diyodu.sonradan birileriyle konuştu mağazanın başka bi anlaşması varmış meğer faturayı oraya kesicez dedi.iyiki aramışım mağazayı ya yoksa boşu boşuna ödüyodum.
ay ne saçma iş. öyle işmi olur ihbar çekip ürünü satarız falan masus sylüyorlar . bu kargocuların hiç birini sevmiyorum bir tane normali denk gelmezmi ya.
Slam kuzulaar sinav maduresi olarak buradayim ben de :) tel.den girmek cok skci konuara dahil olamiyorummm
2. Sinav icin beklemedm suan yalnizlik cok cirkin
kafein_ kuzu ne cok sorun cikmis ya o firmadan aldgm mkna srnlu cknca gndrrdim hic problem olmamisti ben de sans iste
Soyledigim kisiler ilgilenmedi mi ?
Kargo ile sorun halletmek ayri dert zaten..
@Conchiglia kuzuu ben de tek ders icin. Bi dr eve gitsem degmicekti ilk sinav sonrasi cnku cok ters bi yerde.bende avm gezisi yapiyorim ama keske yapmasaydiim. Tepe home a girip gordgm guzelliklere asik oldum icimde kaldiiiii
kafein_ hahaha deli olurmu oyle sey herks yapiyo onuuu cabucak cozulur umarimmm
Ne gördünn kuzu@Conchiglia kuzuu ben de tek ders icin. Bi dr eve gitsem degmicekti ilk sinav sonrasi cnku cok ters bi yerde.bende avm gezisi yapiyorim ama keske yapmasaydiim. Tepe home a girip gordgm guzelliklere asik oldum icimde kaldiiiii
kafein_ hahaha deli olurmu oyle sey herks yapiyo onuuu cabucak cozulur umarimmm
Ayyyy inşallah hersey cok güzel gecer canım pazartesi tüm detayları isterizzzyarın nişanım var bana dua edin kızlar güzel bi gün olsun
Ayyyy inşallah hersey cok güzel gecer canım pazartesi tüm detayları isterizzz
tamam canım paylaşırım pazartesi sizinle :)
Ben buna yorum yapmıştım yeniden yapayım : Bayıldımmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sectigim-gelinlik-sizce-nasil.815439/
kızlar meraba günaydınlarr :) gelinliğimi buraya koydum yorumlarınızı bekliyorum kötü yorumlarada açığım
biliyorum canımm çok teşekkür ederimmBen buna yorum yapmıştım yeniden yapayım : Bayıldımmm
Nereden olduğunu da sorabilir miyimm :)
bel kısmından inişi çok güzel keskin değilBen buna yorum yapmıştım yeniden yapayım : Bayıldımmm
Nereden olduğunu da sorabilir miyimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?