Gözün aydın vallahi ben bile düşününce bi rahat ettim :) Biz de biraz hesap kitap yaptık haftasonu, belki de kredi çekmeye gerek kalmadan düğün masraflarını karşılayabiliriz. Benimki kaşla göz arasında birikim yapmış güzel güzel, bir de belki bi haber bekliyoruz olumlu çıkarsa o da bizi baya rahatlatır :)Teşekkür ederiiim :)
Valla kuzu aslında evet. Büyük parçalar tamam. Beyaz eşyalar ve mobilyalar kısmı. E ıvır zıvırın da çoğu gitti.
Biraz rahatladım sanki ya :)
Haha neden aradığımızı biz de bilmiyoruz kısmına bayıldımBen geçen gün katalogdan beğeniyorum davlumbazın önüyle bulaşık makinasını kombinliyodum en sonBende 106 ekran bakıyorum oturucağımız odaya alıcaz sadece şimdilik :) 3d yi neden aradığımızı bizde bilmiyoruz dün kipada 1300 liraydı 3d özelliği var diye heralde 200 daha eklemişler
Evet canım az kaldı gibi şimdilik bakalım kalanalrı da tamamlarız kalan sürede inşallah.benim azıcık canım sıkkın dün b
az kaldı senin kuşum onları tamamlarsın artık hepside çok güzel oldu
Haha ya ben de çok anlamam da sabit şeyler hakkında fikrim var sadece. Smart dediğim kablosuz inetrnet yani. Evdeki internete bağlayıp kullanabiliyosun kablosuz bi şekilde. O da netten film izlemek için falan süper oluyo. O yüzden bunu özellikle aradım. Film izlemeyi severiz biz , daha çok da nişanlım. Onu bulunca tamamdır dedik :)Hiç anlamıyorum ben bu tv özelliklerinden ya kuzu azıcık aydınlat beni
Haha dimi ama düşününce rahatlıyo insanGözün aydın vallahi ben bile düşününce bi rahat ettim :) Biz de biraz hesap kitap yaptık haftasonu, belki de kredi çekmeye gerek kalmadan düğün masraflarını karşılayabiliriz. Benimki kaşla göz arasında birikim yapmış güzel güzel, bir de belki bi haber bekliyoruz olumlu çıkarsa o da bizi baya rahatlatır :)
Haftasonu da lohusa bardaklarını hazırladım, bir de ıvır zıvırlarıma yenisini ekledim bimde indirim vardı kek fanusu aldım
Haha evet 106 oluyo kuzu :)
Aynı değildir o zaman. Bizimkinde 3D yok çünkü dediğim gibi. Evdekinde var hiç kullanmıyoruz. Gözlük takıp tv izlemeyiz herhalde dedik ama kullanacaklar için artı tabi ki iyi yapmışsınız. Ben smartı olsun yeter dedim. Filmleri falan oradan izleriz rahatça diye :
Fotoğraflar albümde :) Ya biz de ev almak istiyoruz ama düğünden sonra ancak alabiliriz gibi geliyor. En azından takılarla kredi kapatacağımıza ev peşinatı yapabiliriz o bile büyük bir şey şu anda. Ah keşke alabilseniz ne güzel rahatlık olur. Hem kira derdiyle uğraşmazsınız ödeyeceğiniz kendi ev borcunuz olur kimsenin ağız kokusunu çekmezsiniz, hem de on kez taşınma derdiniz olmaz.Ayy halletin mi neler yaptın bardaklar ıvır zıvırlar bim cicileri fanus hani foto
Kuzu vakitde varken bence de kredisiz halledersiniz bu işi. Evlendikten sonraya ne akdar borçsuz olunursa o kadar iyi olacak. Streslerden arınmış bi şekilde girmek istiyorum o eve.
Biz de ev alabilirmiyiz ki diye düşünmeye başladık ama bilmiyorum. Haftasonu emlakçıyla bi görüşücez bakalım bişey çıkar mı bilmiyorum zor ama
HahaBizimde illa 3d olması şartımız yoktu ama aldıktan sonra çok heves etti benimki film izlemek için nedense
İyi yapmışsın kuzu :) az çok biliyomuşsun ben 0 ımHaha neden aradığımızı biz de bilmiyoruz kısmına bayıldımAy neyi kombinleyeceğimizi şaşırdık bizde yaa
3Dsi olan da varmıymış aynısının. Bu bana fiyat olarak uygun gelince bi de tipini çok sevince (tv yi bile siyah istemedim çünkü) hemen alalım dedik. Baya uyguna geldi o iyi oldu. :)
Evet canım az kaldı gibi şimdilik bakalım kalanalrı da tamamlarız kalan sürede inşallah.
Hayırdır kuzum senin neye canın sıkkın? Neler oldu ne yaptınız?
Haha ya ben de çok anlamam da sabit şeyler hakkında fikrim var sadece. Smart dediğim kablosuz inetrnet yani. Evdeki internete bağlayıp kullanabiliyosun kablosuz bi şekilde. O da netten film izlemek için falan süper oluyo. O yüzden bunu özellikle aradım. Film izlemeyi severiz biz , daha çok da nişanlım. Onu bulunca tamamdır dedik :)
Haha dimi ama düşününce rahatlıyo insan
Ayy halletin mi neler yaptın bardaklar ıvır zıvırlar bim cicileri fanus hani foto
Kuzu vakitde varken bence de kredisiz halledersiniz bu işi. Evlendikten sonraya ne akdar borçsuz olunursa o kadar iyi olacak. Streslerden arınmış bi şekilde girmek istiyorum o eve.
Biz de ev alabilirmiyiz ki diye düşünmeye başladık ama bilmiyorum. Haftasonu emlakçıyla bi görüşücez bakalım bişey çıkar mı bilmiyorum zor ama
Ay sevindim kuzu inşallah olur ya :) bu kredi falan filan durumlarında çok bilgi sahibi oldum her türlü yardımlaşırız :)Haha neden aradığımızı biz de bilmiyoruz kısmına bayıldımAy neyi kombinleyeceğimizi şaşırdık bizde yaa
3Dsi olan da varmıymış aynısının. Bu bana fiyat olarak uygun gelince bi de tipini çok sevince (tv yi bile siyah istemedim çünkü) hemen alalım dedik. Baya uyguna geldi o iyi oldu. :)
Evet canım az kaldı gibi şimdilik bakalım kalanalrı da tamamlarız kalan sürede inşallah.
Hayırdır kuzum senin neye canın sıkkın? Neler oldu ne yaptınız?
Haha ya ben de çok anlamam da sabit şeyler hakkında fikrim var sadece. Smart dediğim kablosuz inetrnet yani. Evdeki internete bağlayıp kullanabiliyosun kablosuz bi şekilde. O da netten film izlemek için falan süper oluyo. O yüzden bunu özellikle aradım. Film izlemeyi severiz biz , daha çok da nişanlım. Onu bulunca tamamdır dedik :)
Haha dimi ama düşününce rahatlıyo insan
Ayy halletin mi neler yaptın bardaklar ıvır zıvırlar bim cicileri fanus hani foto
Yaa çok ciciler. Çok güzel durmuş etiketler. Aah ahh biz de az uğraşmadık o şerbet bardaklarıyla etiketleriyleFotoğraflar albümde :) Ya biz de ev almak istiyoruz ama düğünden sonra ancak alabiliriz gibi geliyor. En azından takılarla kredi kapatacağımıza ev peşinatı yapabiliriz o bile büyük bir şey şu anda. Ah keşke alabilseniz ne güzel rahatlık olur. Hem kira derdiyle uğraşmazsınız ödeyeceğiniz kendi ev borcunuz olur kimsenin ağız kokusunu çekmezsiniz, hem de on kez taşınma derdiniz olmaz.
Ay çok teşekkür ederim kuzum benim İnşallah .Ay sevindim kuzu inşallah olur ya :) bu kredi falan filan durumlarında çok bilgi sahibi oldum her türlü yardımlaşırız :)
Ay çok teşekkür ederim kuzum benim İnşallah . Görüştükten sonra sana danışmak için notlar alıcam
Dediğim gibi bana biraz zor geliyo aslında bu iş ama. Haftasonu bi görüşelim bakalım ne çıkacak.
Bi de uzak olması düşündürücü. Bizim şuan oturduğumuz yerlerde de evler inanılmaz pahalı. Bi bakayım dedim oturduğum sokakta bile 350-400binden aşağı yok. O yüzden o imkansız ev alacaksak uzak olmayı göze almam gerek
HahaHeves ettiyse bi iki kullanır belki. Fazla özellik de göz çıkarmaz zaten kuzu , olmuşken o da olsun
İyi yapmışsın kuzu :) az çok biliyomuşsun ben 0 ımbizde çok severiz film izlemeyi ben arşiv yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş :)
benim azıcık canım sıkkın dün b
benim azıcık canım sıkkın dün b
dün beraberdik cok güzeldi falan onların işle alakalı bir sorun oldu haliyle canlar sıkkın kosovadan misafirlerde gittiTrpst Kuzu canın mı sıkkın neyin var?
Hahah arşiv iyi fikirmişİyi yapmışsın kuzu :) az çok biliyomuşsun ben 0 ımbizde çok severiz film izlemeyi ben arşiv yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş :)
Uuuu bi tane dahaBilmiyorum bakalım evlendikten sonra görücez kaç kere izlenicek gözlükle
Yaa bizde şimdiden 3d film indiriyoruz heheh
Hem evi erken aldın geç aldın gibi zaman kısıtlaman yok al çeyizleri doldur içine :) Ah inşallah canım ya hepimiz için en iyisi olsun.Yaa çok ciciler. Çok güzel durmuş etiketler. Aah ahh biz de az uğraşmadık o şerbet bardaklarıyla etiketleriyle
Fanusun da çok ciciii maviş maviiişş :) Bardaklar da mı bimden? Ben hiçbişey yakalayamadım oradan ya , dert edindim şimdi bak
Kuzu biz de anca evlendikten sonra dediğin gibi yaparak alabiliriz zaten. Takıları peşinat yaparak yani. Başka yolu yok.
Bi fırsat bulduk , annemlere uzak biraz ama peşinatsız girebiliyosun eve. Biraz ğeşinat verebilirsek taksit tutarlarını düşürebiliriz o da avantaj olur ama dediğim gibi bana biraz zor geliyo bu iş keşke olsa
İnşallah hepimiz bunu başarabiliriz gerçekten büyük rahatlık. Bi kere kendi evin, öyle mi oldu böyle mi oldu yok. Dediğin gibi taşınma derdi yok. Başında konuşacak biri de yok ...
cok güzel olmuş döktürmüşsün yine sen grafik tasarımı yapıyosun değil mi?Fotoğraflar albümde :) Ya biz de ev almak istiyoruz ama düğünden sonra ancak alabiliriz gibi geliyor. En azından takılarla kredi kapatacağımıza ev peşinatı yapabiliriz o bile büyük bir şey şu anda. Ah keşke alabilseniz ne güzel rahatlık olur. Hem kira derdiyle uğraşmazsınız ödeyeceğiniz kendi ev borcunuz olur kimsenin ağız kokusunu çekmezsiniz, hem de on kez taşınma derdiniz olmaz.
Yeni gelişen yerlerden alabilirsin kuzu bizim oturduğumuz yerde de evler çok pahalı diye işyerime yakın yeni gelişen bir bölge var ordan aldık biz düğünden sonra yapılandırma yapıp düşürücez inşallah bide iyi olucakAy çok teşekkür ederim kuzum benim İnşallah .
Dediğim gibi bana biraz zor geliyo aslında bu iş ama. Haftasonu bi görüşelim bakalım ne çıkacak.
Bi de uzak olması düşündürücü. Bizim şuan oturduğumuz yerlerde de evler inanılmaz pahalı. Bi bakayım dedim oturduğum sokakta bile 350-400binden aşağı yok. O yüzden o imkansız ev alacaksak uzak olmayı göze almam gerek
Aynen öyle kuzu eşyaları direkt oraya gönderirdim çok da süper bişey olurdu :)Hem evi erken aldın geç aldın gibi zaman kısıtlaman yok al çeyizleri doldur içine :) Ah inşallah canım ya hepimiz için en iyisi olsun.
Bardakları çok önceden almıştım aslında nişandan önce kipada denk gelmişlerdi, paşabahçe kampanyası vardı. Onları öyle kenara koyup unutuvermişim yeni aklıma geldi de fotoğraf çektim. Hatta o zamanlar bu mevzuya uzaktım şu an oturduğum eve alıyordum 4 tane falan almışımSonra dedim çeyiz yapayım ya ben bunları nolur ki, annem de dedi ne o öyle 4 bardak mı alınır 12 tane olması lazım. Gittim devamını da aldım ama tabi son 1 tanesi eksik kaldı bitmiş hepsi. Onu da tesadüfen annemler kendilerine de almışlar oradan tamamlıycam
Ne baharı yahu bi yüzünü gösterdi kaçtı kar gelecekmiş bu haftaTrpst canin neden sikkin kuzum.lutfen rahatla bak bahar geldi.hersey duzelir.sabir
Kafası mı dalgın acaba ya öyle şey mi olur anlamadım şimdidün beraberdik cok güzeldi falan onların işle alakalı bir sorun oldu haliyle canlar sıkkın kosovadan misafirlerde gitti
malum bu ay sonu geleceklerdi haliyle herkes öyle biliyor işten dolayı olsa gerek
konu dahi açılmadı bide dedi ki konu bize gelmeden açıldı ilerisi için mi diyosun demez mi ne diyeceğimi bilemedim
madem öyle neden söyletti herkese
ben zaten erteleme taraftarıyım
babam annem herkes bana bakıyor annem sordu bişey demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?