- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 18
- 30
:) çok güzelll maşallah güle güle giyhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sectigim-gelinlik-sizce-nasil.815439/
kızlar meraba günaydınlarr :) gelinliğimi buraya koydum yorumlarınızı bekliyorum kötü yorumlarada açığım
Sınavı sorma kuzu pazar günü 2. oturuma yolların berbatlığı sebebiyle yetişemedim!
Çok beğendimm ben :)özellikle buzdolabunın orta kısmında elcşk detayı çok hoş :) güle güle kullan kuzu bu arada tv için bi sorum var bende lg bakıyorumda fiyatı nasıl kaç cm bide 3d varmı :)Sınavı sorma kuzu pazar günü 2. oturuma yolların berbatlığı sebebiyle yetişemedim!
Evet büyükler bitti kuzu çok şükür :) Resimleri de yükledim
Ooo çok güzeller canım hayırlı olsun :) Artık baya baya ev tamamlandı sanki sizin.Kuzularr günaydııın!
toz-pembe canım ben yeni gördüğümden yeni yorumlayabildim. Çok beğendim orada da belirttim mutlulukla giy İnşallah sonucu da göster :)..
kafein_ kuzuu meraktan çatlayabiliriim. Nasıl geçti nişan gel de anlaaat! :)
Kızlar cumartesi sınav çıkışı buzdolabı ve bulaşık makinası faslını da kapadım , mutluyumAlbüme koyiciğim hepsini şimdii :)
Sınavı sorma kuzu pazar günü 2. oturuma yolların berbatlığı sebebiyle yetişemedim!
ooo hayırlı olsun bekliyorum resimleriKuzularr günaydııın!
toz-pembe canım ben yeni gördüğümden yeni yorumlayabildim. Çok beğendim orada da belirttim mutlulukla giy İnşallah sonucu da göster :)..
kafein_ kuzuu meraktan çatlayabiliriim. Nasıl geçti nişan gel de anlaaat! :)
Kızlar cumartesi sınav çıkışı buzdolabı ve bulaşık makinası faslını da kapadım , mutluyumAlbüme koyiciğim hepsini şimdii :)
Teşekkür ederim canım. Siyah şerit kısmını da bulaşık mk. da kombinledim nişanlım çok gülüyoÇok beğendimm ben :)özellikle buzdolabunın orta kısmında elcşk detayı çok hoş :) güle güle kullan kuzu bu arada tv için bi sorum var bende lg bakıyorumda fiyatı nasıl kaç cm bide 3d varmı :)
Sorma kuzu giremedim 2. oturumaAa şansa bak giremedinmi tühh
Çok güzel hepsi tatlım güle güle kullanın. Tvnin kodu ne bizimkine çok benziyor
Teşekkür ederim kuzucuum. Yükledim albümde varlar :)ooo hayırlı olsun bekliyorum resimleri
Teşekkür ederiiim :)Ooo çok güzeller canım hayırlı olsun :) Artık baya baya ev tamamlandı sanki sizin.
canımm çok güzel hayırlı olsunSınavı sorma kuzu pazar günü 2. oturuma yolların berbatlığı sebebiyle yetişemedim!
42 inc 106mı oluyorSorma kuzu giremedim 2. oturumaTeşekkür ederimm
Yaa buu fotolar hazırda vardı kodu şuan bilmiyorum ki kuzu nişanlımda vardır ama
106 ekran smart tv . Öyle mi sizinki de :)
Haha evet 106 oluyo kuzu :)42 inc 106mı oluyorAma aynı değil sanırım bizimkinde 3d var çünkü
Ben geçen gün katalogdan beğeniyorum davlumbazın önüyle bulaşık makinasını kombinliyodum en sonTeşekkür ederim canım. Siyah şerit kısmını da bulaşık mk. da kombinledim nişanlım çok gülüyo
Tv.nin Fiyatı çok uygundu aldığımda kuzu hatta beyaz eşyayı aldığımız yerden nakit alınca 1100e aldık :)
106 ekran. Smart özelliği var ama 3d yok. Ben 3d aramadığım için bana makul geldi :)
az kaldı senin kuşum onları tamamlarsın artık hepside çok güzel olduTeşekkür ederiiim :)
Valla kuzu aslında evet. Büyük parçalar tamam. Beyaz eşyalar ve mobilyalar kısmı. E ıvır zıvırın da çoğu gitti.
Biraz rahatladım sanki ya :)
Hiç anlamıyorum ben bu tv özelliklerinden ya kuzu azıcık aydınlat beniHaha evet 106 oluyo kuzu :)
Aynı değildir o zaman. Bizimkinde 3D yok çünkü dediğim gibi. Evdekinde var hiç kullanmıyoruz. Gözlük takıp tv izlemeyiz herhalde dedik ama kullanacaklar için artı tabi ki iyi yapmışsınız. Ben smartı olsun yeter dedim. Filmleri falan oradan izleriz rahatça diye :
çok teşekkür ederim canım:) çok güzelll maşallah güle güle giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?