Tabi canım geçen bana bizim koltuk takımının pembe versyonunu görüp onu göndermişHAhah ama bi erkek olarak iyi dayanmış
Bende de farklı olmaz sanırım. Biz plastik mi alsak ki riske girmemiş oluruzMAşşallahYahu o benim bir bulaşık operasyonuma bakar anında tuz buz oluverir bu sakarlıkla
:Haha yok artık olmaz heraldeYok mu artıran
Yola geliyo sandın öyle miTabi canım geçen bana bizim koltuk takımının pembe versyonunu görüp onu göndermiş
Güzel di mi diye hahaTAbi ki de çok güzel dedim, yola geliyo sandım ama bazen dellenmesine mani olamıyorum
Bende de farklı olmaz sanırım. Biz plastik mi alsak ki riske girmemiş oluruz
:Haha yok artık olmaz heralde
Hahaha sende haklısın ama gül gibi geçinir giderdik diye şey ettim ben ooof offYola geliyo sandın öyle miKızım dua et gelmesin o yol yol değil erkeğin bu kadar pembe düşkünü olması mı yol Ahaha aklıma karim rashid geldi Pembeli adam Valla ben alayım camları da bari kırıldı mı eğlencesi olsun. Plastiği de kırabilirim çünkü
https://www.google.com.tr/search?q=...8ywP7xIHAAw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1075Hahaha sende haklısın ama gül gibi geçinir giderdik diye şey ettim ben ooof off
pembeli adamı da duydu bu kulaklar Allahııım
Plastiği de kırma ihtimalin için seni ayakta alkışlarım anca başka bişey gelmez elimden
Hahhahahttps://www.google.com.tr/search?q=...8ywP7xIHAAw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1075
İyi de şimdi bu adama pembeli demeyeyim de ne diyeyim
Hoşgeldin kaçak :)Selam hatunlarrr
Hahaaha beğendi yahuHahhahaNe de tatlı şeyler giymiş ya canım benim hahaha
İkincisi bence :)@kafein_ maşallah çok güzel olmuşsunuz allah ayırmasın
Kızlar bende nişan için etiket yaptım albüm yapıp koyucam şimdi 2 seçenek var seçmeme yardımcı olurmusnuz ?
Konseptimiz papatya buarada onun için papatyalı :)
Alan biri banada alsın bi zahmetBiri bana da şundan alsın ya
Kadehin güzelliğiiPembe diye mi böyle oldum yoksa
Töbe de yaa şaka yaptım hahahaHahaaha beğendi yahu
Bi hayırsever vatandaş bekliyorum bulursam sana da yönlendiricem kuzu hahaAlan biri banada alsın bi zahmet
Benim evin son durumu !Eki Görüntüle 1501826
Hoşgeldin kaçak :)
Bende bütünü yoktu. Mutfak setini almak istemiştim de annem küçük parçalar diye onu almamıştı.Ahahah çok iyi benim küçükken vardı bundan hep böyle hayal ederdim evimi
Bilirim bunu pekte severim aslında tasarımlarını bizim bir arkadas bunun için pembe bir ev tasarlamıştı hatta projesindehttps://www.google.com.tr/search?q=...8ywP7xIHAAw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1075
İyi de şimdi bu adama pembeli demeyeyim de ne diyeyim
Hadi inşallahTöbe de yaa şaka yaptım hahaha
Pembe damatlık canlandı hayallerimde elim ayağım titredi
Bi hayırsever vatandaş bekliyorum bulursam sana da yönlendiricem kuzu haha
şükür iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın :)Hoşbuldum ortak :) nasılsın :)
şükür iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?