kesinlikleeskiden takı törenleri için derdim okadar uzun süre ayakta duruyorlar manyakmı bunlar diye şimdi diyorum saatlerce durabilrim yeterki takan olsun haha
Oo baya şey halletmişsiniz ne güzelAmin canımmmm
İlk olarak belediyeye gittik, nikah saatini hallettik..20:30 olacak nikah kısmetse inşallah. Sonra düğün mekanına gittik menüyü seçtik , masa ve sandalye süslemelerine kakar verdik organizasyon firması ile anlaştık.Otelin fotoğrafçısına gittik, orta derecedeydi fotoğraflar pek beğenmedim ama mekana başka fotoğrafçı sokmuyorlar..Kuaför ve makyöz nişanlımın annesinn kuaförü olacak..hem evlerine yakın hem tanıdık..Gelin masasında olacak canlı çiçeği bile seçtikGeriye dış çekim fotoğrafçısı kaldı , en önemlisi yani
Oo baya şey halletmişsiniz ne güzelDış çekim mühim iyi araştırman lazımm
çoğu gitmiş :) maşallah hayırlısı olsunAmin canımmmm
İlk olarak belediyeye gittik, nikah saatini hallettik..20:30 olacak nikah kısmetse inşallah. Sonra düğün mekanına gittik menüyü seçtik , masa ve sandalye süslemelerine kakar verdik organizasyon firması ile anlaştık.Otelin fotoğrafçısına gittik, orta derecedeydi fotoğraflar pek beğenmedim ama mekana başka fotoğrafçı sokmuyorlar..Kuaför ve makyöz nişanlımın annesinn kuaförü olacak..hem evlerine yakın hem tanıdık..Gelin masasında olacak canlı çiçeği bile seçtikGeriye dış çekim fotoğrafçısı kaldı , en önemlisi yani
dışardan gelseymiş iyi olurmuş ama bunada şükür :)bende aynen ne saçma bu bilezikleri falan takıyolar diye düşünürdüm.önemsiz geliyodu, şimdi güzel geliyo ya.tabi yine alışamadım takamıyorum uzun süre.birde bunların sadece bi tanesini halam taktı o da ince.birer tane de babamla dedem.gerisini nişanlım taktı.yani kendi kendimize taktık sayılır.küçük altınlar kazancımıza oldu işte.
Rahatladım bende nihayet , hep aklımda soru işaretleri vardı nasıl olacak diye ..Dış çekim çok önemli ya hatunun birinden fiyat aldık indirimli hali 2750 tl :)
izmirdeydin dimi canım:)Maşallah maşallah iyi ki indirim yapmışBiz 900 e anlaştık herşey dahil ama tanıdık bütün fotoğrafların filmine kadar alıcaz
çoğu gitmiş :) maşallah hayırlısı olsun
dışardan gelseymiş iyi olurmuş ama bunada şükür :)
çoğu gitmiş :) maşallah hayırlısı olsun
dışardan gelseymiş iyi olurmuş ama bunada şükür :)
Maşallah maşallah iyi ki indirim yapmışBiz 900 e anlaştık herşey dahil ama tanıdık bütün fotoğrafların filmine kadar alıcaz
Evet canımizmirdeydin dimi canım:)
Oooo baya baya hallomuş işte canım :) bu arada geçen hafta bizde hallettik nikah işlemlerini :)Amin canımmmm
En az yorulacağın yeri seç bence yaa çünkü o iş inanılmaz yorucu nişanda test ettim hatta sonu baya hüsranla bittikızlar size sorum var :
Şimdi kısmet olursa benim iki şehirde düğünüm olacak, Şöyle ki , kendi yaşadığım şehirde düğün gibi başlayıp sonunda kına olacak..Çünkü iki düğün arası 1 gün var..Diğer şehirde de normal düğün olacak..
Buradaki düğün mekanında fotoğrafçı var, ve başka fotoğrafçı almıyorlar..Diğer şehirde de durum aynı.. Bu durumda iki şehirde dış çekim saçma olacak..sizce hangi şehri seçmeleyim?
Kimle anlaştın canım :)Evet canım
Camiamızın kıymetli insanlarından
Ahahahah hiç güleceğim yoktu demiycem acayip gülesim var ama buna baya güldümBenim evin son durumu !Eki Görüntüle 1501826
Karim Rashid evi miBilirim bunu pekte severim aslında tasarımlarını bizim bir arkadas bunun için pembe bir ev tasarlamıştı hatta projesinde
Niye ama ben de istedim bana da almadılar ama evimi pembe yapmıyorum, tezinizi de böyle çürütür kaçarımHaha resmen psikolojik bir yolculuk ile sorunu çözdüm tebrkler bana
Bencede ondan kuzu. Artık bana kimse laf edemez. Çocukken yaşadığım bir travma sonucu böyle bu ev der geçerim
Ay hayırlı olsunn bir sürü şey halloldu artık beklemek kaldı deseneAmin canımmmm
Benim de aynı şekilde olacak ve kararsızım, galiba mekanları en çok nerede beğenirsem orayı seçerim diyorumkızlar size sorum var :
Şimdi kısmet olursa benim iki şehirde düğünüm olacak, Şöyle ki , kendi yaşadığım şehirde düğün gibi başlayıp sonunda kına olacak..Çünkü iki düğün arası 1 gün var..Diğer şehirde de normal düğün olacak..
Buradaki düğün mekanında fotoğrafçı var, ve başka fotoğrafçı almıyorlar..Diğer şehirde de durum aynı.. Bu durumda iki şehirde dış çekim saçma olacak..sizce hangi şehri seçmeleyim?
Oooo baya baya hallomuş işte canım :) bu arada geçen hafta bizde hallettik nikah işlemlerini :)
Yalçın studio canım erkek arkadaşımın arkadaşıydı başka birini hiç araştırmadım bileKimle anlaştın canım :)
Sen yeterince istememişsin kesin. Başka açıklaması yok hahahaNiye ama ben de istedim bana da almadılar ama evimi pembe yapmıyorum, tezinizi de böyle çürütür kaçarım
Ben bi bugün gidip yağmalayayım mademkızlar cococum yatak örtüsünde inidirm yapmış gidip bakacak olan varmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?