- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
O zaman benim sorunda ondan kaynaklanıyo kuzu çok istemiştim bende ama benim de yoktuBende bütünü yoktu. Mutfak setini almak istemiştim de annem küçük parçalar diye onu almamıştı.
Belki de ondan mutfağı pembe yapmaya çalışıyorum.
Çocukluğuma inip sorunu çözdüm resmen hahahaha
Huhuuuu ne güzel nerelere gittin :)İyiyim bende , küçük bir tatil yaptım geri geldim :)
Haha resmen psikolojik bir yolculuk ile sorunu çözdüm tebrkler banaO zaman benim sorunda ondan kaynaklanıyo kuzu çok istemiştim bende ama benim de yoktu
Bende bütünü yoktu. Mutfak setini almak istemiştim de annem küçük parçalar diye onu almamıştı.
Belki de ondan mutfağı pembe yapmaya çalışıyorum.
Çocukluğuma inip sorunu çözdüm resmen hahahaha
Yo yoo hayıır o kadar kolay değilHahaha valla süpersin sorunu buldun çözdün pembe takıntısından kurtulabilirsin artık o bebek evinden al bir tane kenarda dursun
nişanlı kızgünaydın kızlar.güzel geçti bi sorun olmadı.çok gerildim ama nası sıktıysam kendimi hala heryerim ağrıyo.dans ederken özellikle stresten ağlıycaktım nerdeyse.sonradan alıştım ama fotoğraftan çektirmekten tebrikten sıkıntı bastı.bitsede kurtulsam diye baktım.fotoğraflarda da çok kötü çıktım kesin bakışlarım fenaydı.hediyelikleri dağıtmayı unuttuk o kötü oldu işte :)
Merhaba kuzu hoşgeldiin :)herkese merhaba buarada bugün yoğun bir gün detaylı okuyamadım ama gene kaynatıyorsunuz heralde :)
Yo yoo hayıır o kadar kolay değil
Onlar kesmez artık beni zamanında düşünselermişş
Evi baştan aşağı pembe yapıp hepsini cezalandırıcam
ben pembe değilde mor hastasıyı nolcak bilmiyorum :)Merhaba kuzu hoşgeldiin :)
Gel de birlikte kaynatalım, pespembe bir muhabbetin ortasındaydık
nişanlı kızaramıza hoş geldin :) ben de çok beğendim çok güzel olmuşsun. darısı düğüne artık :) ayrıca gayette güzel yakışıyorsunuz boşver milleri kimseyi memnun edemezsin. birde sıkıldığım an diye foto koymuşsun ya kız bir sürü bileziğin olmuş sıkılınırmı he çok ayıp valla
Huhuuuu ne güzel nerelere gittin :)
Haha resmen psikolojik bir yolculuk ile sorunu çözdüm tebrkler bana
Bencede ondan kuzu. Artık bana kimse laf edemez. Çocukken yaşadığım bir travma sonucu böyle bu ev der geçerim
kesinliklehahaen güzel kısmı dimi teşekkür ederim canım :)
Hallettiniz mi canım hadi hayırlı olsunNişanlımla memleketine gittik , nikah ve düğün işlemleri için :)
süpermiş canım :) sonuç hallettinizmi nasıl geçtiNişanlımla memleketine gittik , nikah ve düğün işlemleri için :)
Haha sorma artık beni tutabilene aşk olsunOh valla kulpunuda buldun
Mor da pembenin kankasıdır zaten hahaben pembe değilde mor hastasıyı nolcak bilmiyorum :)
Haha teşekkür ederim kuzu ben de güldüm kendime vallatebrik ederim kuzu ahahah ay ne güldüm
Ayy durulmaz mı canım ayıpsınkesinlikleeskiden takı törenleri için derdim okadar uzun süre ayakta duruyorlar manyakmı bunlar diye şimdi diyorum saatlerce durabilrim yeterki takan olsun haha
Aaa hayırlı olsun kuzuu , halloldu mu bari :)Nişanlımla memleketine gittik , nikah ve düğün işlemleri için :)
Hallettiniz mi canım hadi hayırlı olsun
süpermiş canım :) sonuç hallettinizmi nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?