2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haklısın canım, ama şimdi senin kardeşine yardım ettiniz diye bişeyde diyemiyosun..
aynen öyle oyüzden sesimi çıkarmadım. benim kardeşimde saolsun tek kelime etmiyor geri verme niyetinde değil hala gereksiz harcamalarına devam ediyor elimi kolumu bağladı
kesinlikle tam dedim evlenince rahatlarım die ama görüyorumki yok iki taraflı sömürülecez

Amin canım amin inşallah yerleşmiş hallerinide paylaşırız birbirimizle
ah bunu nişanlı bey bi anlasa

Yani sen birşey söylesen suçlu olursun. Nişanlın hayır demeli

Aynen canım ama herkes işine geldiği gibi düşünüyo artık sinirlenmiyorum hiçbişeye ya o kadar relaxım

Gerçekten insanın elinde olsa verir ya ama dediğin gibi bazen saf yerine koyuyolar herkes hayatını yaşıyo ceremesini biz çekiyoruz

İnşallah kuzu ya , kader de varsa gelir bulur zaten bizi dimi :)
Bütün belirsizliklerden kurtulmak istiyorum bi an önce ya, ne olacağını bilmemek çok kötüüü

ah bunu nişanlı bey bi anlasa
üzme kendini ya canım, bizimkide çok yufka yüreklidir kıyamaz hiç ama biz konuştuk ve gerçekten şu an yeteri kadar ödememiz var bizim kimseye destek olcak durumumuz yok diyince haklısın diyip anladı sizin zor durumda kalcagınızı anlat canım anlicakdır
Bütün belirsizliklerden kurtulmak istiyorum bi an önce ya, ne olacağını bilmemek çok kötüüü
Şu an kendimi görüyorum sende yaa bende belirsizliklerle kafayıyı yemiştim, internettende araştır gerçekten bazen anında iyi bi fırsat çıkıyo canım

Şuan yanda açık olan sahibinden sekmelerini görsen, burdan köye yol olur dedikleri cinsten
Ayy sşz ne şekil hallettiniz o işii. Bana desene özelden falan, başarı hikayelerine ihtiyacım var :)

Bence yine de onunla aranı etkilemesine fazla izin verme sonuçta o da kardeşi bi yerde. İnsan kendi söyler ama dışarıdan laf geldiğinde de yediremeyebilir. Sakınmadığını sadece durumunuzdan kaynaklandığını bi şekilde anlatmalısın bence.
Amin canım amin inşallah yerleşmiş hallerinide paylaşırız birbirimizle
Bişey diyeyim mi en çok heyecanlandığım konulardan biri. Bir de düğün günlerimiz olacak sanırım :) Tamam şu anda da kendi evimdeyim zaten ama evlenip gideceğin evin heyecanı bir başka oluyormuş.
Gerçekten insanın elinde olsa verir ya ama dediğin gibi bazen saf yerine koyuyolar herkes hayatını yaşıyo ceremesini biz çekiyoruz
Çok haklısın... Bütün saftirikler bir konuda mı toplandık diye düşünüyorum bazen
Bilmez miyimmm

Şuan yanda açık olan sahibinden sekmelerini görsen, burdan köye yol olur dedikleri cinsten
Ayy sşz ne şekil hallettiniz o işii. Bana desene özelden falan, başarı hikayelerine ihtiyacım var :)
ayyy ne güldüm tamam konuşalım sana tüm püf noktaları anlatıcam hazırmısın

ahahah aynenn ayy ne güldümm

Orası farklı tabi sevdiğin adamla oturacaksın o evde daha özel

Kızlarr bi sessizlik oldu. Yok mu yeni alınacak bir şeyler bulan Sıkıntıdan kendi kendime oynuyorum oturduğum yerde

Kızlarr bi sessizlik oldu. Yok mu yeni alınacak bir şeyler bulan Sıkıntıdan kendi kendime oynuyorum oturduğum yerde
Hahah ben kaşıklık arıyorum resmen ama gözümde canlanan şeyi google a hangi kelimelerle anlatacağımı bulamadım. Çok çaresizim yaa

Hahha Çekmece içine mi nasıl bişey arıyosun anlat belki biliyorumdur
Yok yaa tezgah üstü için kuzu
Ama asıl amacı kaşıklık olmayan bişey benim aradığım. Böyle kulplu sürahimsi bişey ama malzemesini bilmiyorum metal gibi bi de renkli hahaha
Hadi çöz kurban olam ya

N Nyks01 bunun gibi ama tam olarak bu değil

Eklentiler

• decotown_metal_eskitme_desen_koyevi_kulplu_sulama_kabi.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 43

ben şimdi öğle arasında birsürü bişeyler aldım english homedan :) var olmasına rağmen renklere modellere doyamıyorumm

ben şimdi öğle arasında birsürü bişeyler aldım english homedan :) var olmasına rağmen renklere modellere doyamıyorumm
Aa bir ben değilmişim demek öğle arasında çeyizlere dalan
Neler aldın nerdeleer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…