günaydın nişanlı kız :)günaydın kızlar :)
canım günaydın özlettin kendiniGünaydın kızlaarrr
Günaydın canıım, hangi mevsimde olduğumuzu ben de anlamadım gerçekten . Bir gün yaz bir gün kış. Hayır bu şekilde evleneceğim diye heveslenemiyorum daha çok var gibi geliyo. Yaz gelecek de sonra baharı bekle zor işGünaydın kızlarr.
Bugün yine hava berbat. Gerçekten yazı ilkbaharı es geçtik direk sonbahar oradan da kışa doğru gidiyoruz galiba
Amaa neyseki bu iğrenç havada bile moralimi yüksek tutabilirim çünkü dün yeni bebişlerimi aldımm. Bir de bizim gelecek minik kuzuya dayanamadım bir elbise kapıverdim. Rengini tahmin edersiniz ama vallahi kasıtlı almadım onu elim öyle gidiverdi yani
Günaydın canımm.Günaydın kızlaarrr
Günaydınnnnn :)
günaydın kızlar :)
Kizlar gunaydin
nasilsiniz.neler yapiyorsunuz
sohbetiz cok guzel iyi ki varsiniz.
Size de günaydın kuzulaaaar :)günaydın herkese
Hayırlı olsun kuzuu halletmişmiydiniz mobilyayı orayı kaçırmışım benGünaydın kuzular bu akşam bir aksilik çıkmazsa salon mobilyalarımız geliyor
Kuzuuu ne sorucam sana kirli sepeti aldın mı ??Günaydın canıım, hangi mevsimde olduğumuzu ben de anlamadım gerçekten . Bir gün yaz bir gün kış. Hayır bu şekilde evleneceğim diye heveslenemiyorum daha çok var gibi geliyo. Yaz gelecek de sonra baharı bekle zor iş
Kuzuya aldığın şeye bayıldıımmm. Sağlıkla giysin İnşallah. Diğerinde de aklın kalmakta haklıAma aldığın şeyin cicişliği onu ört pas eder Sonra devamı gelecek nasılsa bu almaların onu da alırsın bi araa :)
Bu arada diğer aldıkların nerde hanii, cocodan neler kaptın düün?
Günaydın canımm.
Benim yalnız yaşama gibi bir deneyimim yok o yüzden o kısmı düşünemiyorum ama kızlar haklı. Öyle yaparsan elinden geleni yapmış olacaksın, gerisi de olacağına varacak artık sıkma canını lütfen.
Direkt yaşadığın şehri yazarsan bu da ekstra bi problem yaratabilir gibi hem
HAkkınızda hayırlısı olsun. Evlilik önemli bir karar sadece karşı tarafı bekleme, sen de iyice ölç tart. Bundan sonrası koca bir ömür çünkü, kolay değil. Umarım en hayırlısı neyse o olur ...
Size de günaydın kuzulaaaar :)
Oh bak zam da var çok iyi bak hiç korkma en kötü ihtimalin bile kötü bi ihtimal değil yaparsın sen :)Teşekkür ederim kuzular sağolun. Allah nasip ederse unvanım değişeceği için maaşım 400 civarı artıcak. ekstra masraf sadece işte kira giderim olucak eğer istanbulda kalırsam evlilik gerçekleşmezse felan dayımların olduğu yere giderim aynı yerde dururum onlarla öyle düşündüm. Bide aklıma şey geldi normal tayinler 5 yıl ama kurum tekrar sınav açmayı planlıyordu yine sınav açılır tekrar sınava girme hakkım var oşekilde yine geri gelirim die düşündüm
Çaydanlık, nevresim takımı bir de ben bol yastık kullanmayı devdiğim için nevresime uyacak bir renk yastık kılıfı daha aldım, albüme de koydum :) Daha alacaktım da dur dedim yapma.Ne aldın ne aldın
Değil mi ama. Hiç planlamamıştım hatta cıss diye zaranın kapısının önünden geçmezdimÇok şekerr ya :)
Günaydıın :)günaydın kızlar :)
Günaydın kuzuugünaydın herkese
Cocodan çıkınca kendime bir şeyler mi baksam diye gezerken kendimi bebek kıyafeti bakarken buldum tamamen gelişigüzel gerçekleşti. Sonunda kendime alacağım pantolondan vazgeçip bunu aldımGünaydın canıım, hangi mevsimde olduğumuzu ben de anlamadım gerçekten . Bir gün yaz bir gün kış. Hayır bu şekilde evleneceğim diye heveslenemiyorum daha çok var gibi geliyo. Yaz gelecek de sonra baharı bekle zor iş
Kuzuya aldığın şeye bayıldıımmm. Sağlıkla giysin İnşallah. Diğerinde de aklın kalmakta haklıAma aldığın şeyin cicişliği onu ört pas eder Sonra devamı gelecek nasılsa bu almaların onu da alırsın bi araa :)
Bu arada diğer aldıkların nerde hanii, cocodan neler kaptın düün?
Hayırlı olsun kuzuu halletmişmiydiniz mobilyayı orayı kaçırmışım bennerden aldınız fikir alalım bi :)
Duymamıştım bunu kuzu hiç fiyatlar nasıl peki malzemesini falan biliyomusun ?1 ayı geçti biz alalı ama renkte karar verememiştikÇiğlide mert mobilya var ordan aldık inegölde yapılıyordu seçtiğimiz marka oradan geliyor ve baya kaliteli canım lansse markası
güle güle kullan canım. bende sinri bozucu bir akşam geçirdim. benim kardeim yetmiyormuş gibi nişanlımın kardeşi çıktı piyasaya dün ona para gönderdikOh bak zam da var çok iyi bak hiç korkma en kötü ihtimalin bile kötü bi ihtimal değil yaparsın sen :)
Çaydanlık, nevresim takımı bir de ben bol yastık kullanmayı devdiğim için nevresime uyacak bir renk yastık kılıfı daha aldım, albüme de koydum :) Daha alacaktım da dur dedim yapma.
Değil mi ama. Hiç planlamamıştım hatta cıss diye zaranın kapısının önünden geçmezdimAyaklarım oraya çekti beni ama :)
Günaydıın :)
Günaydın kuzuu
Cocodan çıkınca kendime bir şeyler mi baksam diye gezerken kendimi bebek kıyafeti bakarken buldum tamamen gelişigüzel gerçekleşti. Sonunda kendime alacağım pantolondan vazgeçip bunu aldımDeğdi bence Ama senin bahsettiğin ev civarına gidemedim bu arada bakmaya :/ Coco yağmalamalarımı da albüme koydum.
İyi yapmışsın canım :) bu arada aldıklarında güzeller baya uyumlu bir çalışma olmuş :)Oh bak zam da var çok iyi bak hiç korkma en kötü ihtimalin bile kötü bi ihtimal değil yaparsın sen :)
Çaydanlık, nevresim takımı bir de ben bol yastık kullanmayı devdiğim için nevresime uyacak bir renk yastık kılıfı daha aldım, albüme de koydum :) Daha alacaktım da dur dedim yapma.
Değil mi ama. Hiç planlamamıştım hatta cıss diye zaranın kapısının önünden geçmezdimAyaklarım oraya çekti beni ama :)
Günaydın kuzuu
Cocodan çıkınca kendime bir şeyler mi baksam diye gezerken kendimi bebek kıyafeti bakarken buldum tamamen gelişigüzel gerçekleşti. Sonunda kendime alacağım pantolondan vazgeçip bunu aldımDeğdi bence Ama senin bahsettiğin ev civarına gidemedim bu arada bakmaya :/ Coco yağmalamalarımı da albüme koydum.
Hayırlı olsuun fotoğraf isteriz gelince :)
Duymamıştım bunu kuzu hiç fiyatlar nasıl peki malzemesini falan biliyomusun ?
Oh bak zam da var çok iyi bak hiç korkma en kötü ihtimalin bile kötü bi ihtimal değil yaparsın sen :)
Günaydın kuzuu
Aaa hadi hayırlı olsun canım. Gelsinde foto çek bol bol merak ederiz bilirsinGünaydın kuzular bu akşam bir aksilik çıkmazsa salon mobilyalarımız geliyor
Ay yok kuzu almadım. Yeni bişey mi keşfettin yoksaa?Kuzuuu ne sorucam sana kirli sepeti aldın mı ??
Ayy baktımm çaydanlığını sevsinler senin. Çok ciciler bunlarCocodan çıkınca kendime bir şeyler mi baksam diye gezerken kendimi bebek kıyafeti bakarken buldum tamamen gelişigüzel gerçekleşti. Sonunda kendime alacağım pantolondan vazgeçip bunu aldımDeğdi bence Ama senin bahsettiğin ev civarına gidemedim bu arada bakmaya :/ Coco yağmalamalarımı da albüme koydum.
Ayy gerçekten nasıl bi talih bu kuzu yaa. Bir de o mu çıktı..güle güle kullan canım. bende sinri bozucu bir akşam geçirdim. benim kardeim yetmiyormuş gibi nişanlımın kardeşi çıktı piyasaya dün ona para gönderdikinsanların bize sorması gerekirken hala bizden bişiler bekliyorlar. ordan bakınca para basıyormuş gibimi görünüyoruz acaba
Ay ben anlamıyorum bu insanları ya. Düğün yapacak insanları para basıyor olarak mı görüyorlar acaba. Daha önce vukuat olmuş muydu böyle gerçekten mi ihtiyacı var yoksa yine fuzuli masraflar mı ? Biz o meseleyi çözer gibiyiz babam konuşmuş ama bakalım ne olacak..güle güle kullan canım. bende sinri bozucu bir akşam geçirdim. benim kardeim yetmiyormuş gibi nişanlımın kardeşi çıktı piyasaya dün ona para gönderdikinsanların bize sorması gerekirken hala bizden bişiler bekliyorlar. ordan bakınca para basıyormuş gibimi görünüyoruz acaba
Teşekkür ederim canım :) Dün mavi modundaydım sanırım :) Çaydanlıkta pembe olanı da beğenmiştim ama kahvaltı takımının demliğiyle uyumlu olsun dedim böyle aldım. Zaten aklım maviye daha çok kaymıştı :)İyi yapmışsın canım :) bu arada aldıklarında güzeller baya uyumlu bir çalışma olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?