2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

boyle sadece kendini dusunenlere hic haz etmiyorum.seni dusunmezler mi

Aa süper ya çok uyguna gelmiş valla tebrik ederim sizii :)

çaydanlıkla nevresim çok güzel.bende beğenmiştim bunları ama tabiki pembesini
Ama pembesi de çok güzeldi ya ben de çok beğendim :)
Ayy baktımm çaydanlığını sevsinler senin. Çok ciciler bunlar Çok beğendim hepsini güle güle kullan kuzucuum.
Eve de hafta sonuna kadar bakarsın belki he ? Cumartesi gidicez görüşmeye ya :)
Bakarım kuzu ayıp ettin :)

fiyat çok iyiymiş canım güle güle kullanın :)

kafein_ cnm nişan yapmışsın sanırımm hayırlı olsun . Hep mutlu ol inşaAllah . Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:

Aa süper ya çok uyguna gelmiş valla tebrik ederim sizii :)

Evet şansımıza patron oradaydı şanslı günümüzdeydik hiç almak yoktu aklımızda sadece bakıyorduk halbuki
İnşallah bugün gelirde hemen fotoğraflarımm sizin için

N Nyks01 Aldıkların çok güzell güle güle kullanın inşallah

Yok keşfedemedim ondan sana sordum kafamda deli sorular nasıl bişey alınmalı bilemedim

lise sonda kardeşi mezuniyeti varmış harçlık olarak istiyor ama kızdığım hadi gönderirsin edersin ama istediğinin 2 katını göndermek niye. ki anası babası başında biz neden gönderiyoruz. 3 tane daha çalışan ve masrafı borcu olmayan kardeş varken neden biz yani. nromal şartlarda olsa gene derim genç çocuk ama daha önce beyfendiye hediye aldık 250 tl lik, beyfendi beğenmemiş telefonda diyor bunumu aldın. ( befendinin beklediği 1500tl lik telefonbuarada ) böyle memnuniyetsiz insanlara hiç bişi yapasım gelmiyor. ailesinin haberimi varmı bilmiyorum ama çok sinir bozucu. bana gelince fotocudan şukadar kıs şundan ukadar kıs demeyi biliyor ama boşuna giden bir para gözümüzü kırpmadan gönderebiliyoruz.

Bu sorunlar bitmiyo hiç ya gerçekten çok anlayışsız oluyolar ya bu insanlar düğünü nasıl yapıyp neyle yapıyo düşünülmüyo bazen gerçekten bende acaba para basıyo gibimi gözüküyoruz diyorum bi an önce şu işler olsun artık kurtulalım

cnm nişan yapmışsın sanırımm hayırlı olsun . Hep mutlu ol inşaAllah . Allah tamamına erdirsin

teşekkür ederim :) amin canım.bu arada yazdıklarını okudum.aranızın düzelmesine sevindim.belki mesefa azalınca daha iyi olursunuz.istanbulda akrabaların varsa yapabilceğini düşünüyorum ben.Allah korusun kötü bişey olduğunda da için rahat olur elinden geleni yapıyosun sen.zaten belli bi yaştan sonra aileyle de zor oluyo,çünkü yaşın kaç olursa olsun ailen her konuda seni yönlendirmek istiyo.bu açıdan da iyi olur daha özgür olursun.bikaç eş dost olursa zor bişey değil.herşey istediğin gibi olur inşallah :)

Ahh bu topiğin kardeşlerden çektiği nedir yahu hepsimi umursamaz oluyor. Burda iş sizde bitiyor ama şımartmamak lazım

kesinlikle ya kimse sormuyor nasıl yapıyorsunuz birşeye ihtiyacınız varmı. sormasınlar gene sorsunlar demiyorum ama bari zararlarıda olmasın ya bütün hesabımı alt üst ediyorlar. biizm nişanlı beye söylenincede off boşver diyor kızıyor ama bana gelince çok şey istiyorsun ksı oluyor. ben neden elimdeki paraya göre hareket etmek zorunda kalıyorum zoman

Bakarım kuzu ayıp ettin :)
Hihiiii
Evet şansımıza patron oradaydı şanslı günümüzdeydik hiç almak yoktu aklımızda sadece bakıyorduk halbuki
İnşallah bugün gelirde hemen fotoğraflarımm sizin için
Haha öyle daha da süper olmuş, kısmet işte orada bekliyomuş sizi demek ki alıp çıkmışsınız. Heyecanla bekiyorum ben kendi adıma fotolarıı :)

Yok keşfedemedim ondan sana sordum kafamda deli sorular nasıl bişey alınmalı bilemedim
Haha ben de heveslendim bi fikrin var diye
Aman yaa şu oturcağımız evi biri rüyama soksa keşke de ona göre hareket etseemmm

Sağolun fıstıklar çok teşekkür ederim
Ne demekk. Bu kadar kaybolma da ortalıktan bi daha, meraklarda bırakma bizi de :)
Teşekkür ederim canım inşallah güzel güzel evlerimize yerleşmek nasip olsun :)
Okumaya başladığımda ne olacak ya gönderiversin dedim ama yavaş yavaş sinir katsayısı artıran bi yazı olmuş. Başka kardeşlerinin olması, onların da verebilecek olması, üzerine alınan hediyelerin beğenilmemesi ve maddiyata dayalı beklenti beni bile sinirlendirdi burada. Her insan empati kurmayı bilmeli artık ya, azıcık deneseler herkes birbiriyle geçinebilir bence.

Haklısın canım, ama şimdi senin kardeşine yardım ettiniz diye bişeyde diyemiyosun..

Bu kadar çok şey alınınca paranın çok olduğunu düşüneceklerine bu kadar çok şey alınınca borcun çok olduğunu düşünmeleri gerek..
Kendimize harcamaya kıyacak paramız yok ama milletin lüksüne paramız çok.

canm kesinlikle sadece bir mezuniyet harçlığı olsa olay sesim çıkmaz ama öyle değilki. ayrıca bunun daha üniversitesi var. düşünsenize en çok paraya ihtiyacımız olduğu dönemde gönderebiliyorsak borcumuz olmadığında o ünide okurken kim bilir neler göndeririz bukadar sinirlendim ama tabi nişanlıma bişi demedim paşa paşa gönderdik parayı. ama sinir odluğumun farkında sabahtan beri şirinlik yapıyor bana

Olur inşallah kuzu böyle bir fikir varsa e harekete de geçtiniz Allah yardım eder, ben bi ara sahibiden de takılıyodum hep ve kesinlikle şans eseri oldu aa pahalıymış dedik bakmadık sonra daha uygun bişey çıktı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…