- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 18
- 30
boyle sadece kendini dusunenlere hic haz etmiyorum.seni dusunmezler migüle güle kullan canım. bende sinri bozucu bir akşam geçirdim. benim kardeim yetmiyormuş gibi nişanlımın kardeşi çıktı piyasaya dün ona para gönderdikinsanların bize sorması gerekirken hala bizden bişiler bekliyorlar. ordan bakınca para basıyormuş gibimi görünüyoruz acaba
Aa süper ya çok uyguna gelmiş valla tebrik ederim sizii :)Tabikiii bir gelsin de hemen eklerim
Ya şöyle oldu aslında biz geziyorduk tam çıkarken mağazanın sahibi kaç para dedin dedi satıcı kadına normalde koltuk 3.700 dü + tv ünitesi + masa sandalye takımı bize patron indirimiyle 4.200e geldiMalzemeside gürgen canım
Ama pembesi de çok güzeldi ya ben de çok beğendim :)çaydanlıkla nevresim çok güzel.bende beğenmiştim bunları ama tabiki pembesini
Bakarım kuzu ayıp ettin :)Ayy baktımm çaydanlığını sevsinler senin. Çok ciciler bunlarÇok beğendim hepsini güle güle kullan kuzucuum.
Eve de hafta sonuna kadar bakarsın belki he ?Cumartesi gidicez görüşmeye ya :)
fiyat çok iyiymiş canım güle güle kullanın :)Tabikiii bir gelsin de hemen eklerim
Ya şöyle oldu aslında biz geziyorduk tam çıkarken mağazanın sahibi kaç para dedin dedi satıcı kadına normalde koltuk 3.700 dü + tv ünitesi + masa sandalye takımı bize patron indirimiyle 4.200e geldiMalzemeside gürgen canım
Aaa hadi hayırlı olsun canım. Gelsinde foto çek bol bol merak ederiz bilirsin
Ay yok kuzu almadım. Yeni bişey mi keşfettin yoksaa?
[
Ayy baktımm çaydanlığını sevsinler senin. Çok ciciler bunlarÇok beğendim hepsini güle güle kullan kuzucuum.
Ayy gerçekten nasıl bi talih bu kuzu yaa. Bir de o mu çıktı..
Valla para basıyomuş gibi mi görünüyosunuz bilmiyorum ama acilen para basmadığınızı aksine ihtiyacınız olduğunu gösterecek bişeyler yapın. En zor dönemde olanlara bak ya
Aa süper ya çok uyguna gelmiş valla tebrik ederim sizii :)
Yok keşfedemedim ondan sana sordum kafamda deli sorular nasıl bişey alınmalı bilemedimAaa hadi hayırlı olsun canım. Gelsinde foto çek bol bol merak ederiz bilirsin
Ay yok kuzu almadım. Yeni bişey mi keşfettin yoksaa?
[
Ayy baktımm çaydanlığını sevsinler senin. Çok ciciler bunlarÇok beğendim hepsini güle güle kullan kuzucuum.
Ayy gerçekten nasıl bi talih bu kuzu yaa. Bir de o mu çıktı..
Valla para basıyomuş gibi mi görünüyosunuz bilmiyorum ama acilen para basmadığınızı aksine ihtiyacınız olduğunu gösterecek bişeyler yapın. En zor dönemde olanlara bak ya
lise sonda kardeşi mezuniyeti varmış harçlık olarak istiyor ama kızdığım hadi gönderirsin edersin ama istediğinin 2 katını göndermek niye. ki anası babası başında biz neden gönderiyoruz. 3 tane daha çalışan ve masrafı borcu olmayan kardeş varken neden biz yani. nromal şartlarda olsa gene derim genç çocuk ama daha önce beyfendiye hediye aldık 250 tl lik, beyfendi beğenmemiş telefonda diyor bunumu aldın. ( befendinin beklediği 1500tl lik telefonbuarada ) böyle memnuniyetsiz insanlara hiç bişi yapasım gelmiyor. ailesinin haberimi varmı bilmiyorum ama çok sinir bozucu. bana gelince fotocudan şukadar kıs şundan ukadar kıs demeyi biliyor ama boşuna giden bir para gözümüzü kırpmadan gönderebiliyoruz.Ay ben anlamıyorum bu insanları ya. Düğün yapacak insanları para basıyor olarak mı görüyorlar acaba. Daha önce vukuat olmuş muydu böyle gerçekten mi ihtiyacı var yoksa yine fuzuli masraflar mı ? Biz o meseleyi çözer gibiyiz babam konuşmuş ama bakalım ne olacak..
Teşekkür ederim canım :) Dün mavi modundaydım sanırım :) Çaydanlıkta pembe olanı da beğenmiştim ama kahvaltı takımının demliğiyle uyumlu olsun dedim böyle aldım. Zaten aklım maviye daha çok kaymıştı :)
Bu sorunlar bitmiyo hiç ya gerçekten çok anlayışsız oluyolar ya bu insanlar düğünü nasıl yapıyp neyle yapıyo düşünülmüyo bazen gerçekten bende acaba para basıyo gibimi gözüküyoruz diyorum bi an önce şu işler olsun artık kurtulalımgüle güle kullan canım. bende sinri bozucu bir akşam geçirdim. benim kardeim yetmiyormuş gibi nişanlımın kardeşi çıktı piyasaya dün ona para gönderdikinsanların bize sorması gerekirken hala bizden bişiler bekliyorlar. ordan bakınca para basıyormuş gibimi görünüyoruz acaba
cnm nişan yapmışsın sanırımm hayırlı olsun . Hep mutlu ol inşaAllah . Allah tamamına erdirsin
lise sonda kardeşi mezuniyeti varmış harçlık olarak istiyor ama kızdığım hadi gönderirsin edersin ama istediğinin 2 katını göndermek niye. ki anası babası başında biz neden gönderiyoruz. 3 tane daha çalışan ve masrafı borcu olmayan kardeş varken neden biz yani. nromal şartlarda olsa gene derim genç çocuk ama daha önce beyfendiye hediye aldık 250 tl lik, beyfendi beğenmemiş telefonda diyor bunumu aldın. ( befendinin beklediği 1500tl lik telefonbuarada ) böyle memnuniyetsiz insanlara hiç bişi yapasım gelmiyor. ailesinin haberimi varmı bilmiyorum ama çok sinir bozucu. bana gelince fotocudan şukadar kıs şundan ukadar kıs demeyi biliyor ama boşuna giden bir para gözümüzü kırpmadan gönderebiliyoruz.
kesinlikle ya kimse sormuyor nasıl yapıyorsunuz birşeye ihtiyacınız varmı. sormasınlar gene sorsunlar demiyorum ama bari zararlarıda olmasın ya bütün hesabımı alt üst ediyorlar. biizm nişanlı beye söylenincede off boşver diyor kızıyor ama bana gelince çok şey istiyorsun ksı oluyor. ben neden elimdeki paraya göre hareket etmek zorunda kalıyorum zomanBu sorunlar bitmiyo hiç ya gerçekten çok anlayışsız oluyolar ya bu insanlar düğünü nasıl yapıyp neyle yapıyo düşünülmüyo bazen gerçekten bende acaba para basıyo gibimi gözüküyoruz diyorum bi an önce şu işler olsun artık kurtulalım
HihiiiiBakarım kuzu ayıp ettin :)
Haha öyle daha da süper olmuş, kısmet işte orada bekliyomuş sizi demek ki alıp çıkmışsınız. Heyecanla bekiyorum ben kendi adıma fotolarıı :)Evet şansımıza patron oradaydı şanslı günümüzdeydik hiç almak yoktu aklımızda sadece bakıyorduk halbuki
İnşallah bugün gelirde hemen fotoğraflarımm sizin için
Haha ben de heveslendim bi fikrin var diyeYok keşfedemedim ondan sana sordum kafamda deli sorular nasıl bişey alınmalı bilemedim
Ne demekk. Bu kadar kaybolma da ortalıktan bi daha, meraklarda bırakma bizi de :)Sağolun fıstıklar çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım inşallah güzel güzel evlerimize yerleşmek nasip olsun :)
Okumaya başladığımda ne olacak ya gönderiversin dedim ama yavaş yavaş sinir katsayısı artıran bi yazı olmuş. Başka kardeşlerinin olması, onların da verebilecek olması, üzerine alınan hediyelerin beğenilmemesi ve maddiyata dayalı beklenti beni bile sinirlendirdi burada. Her insan empati kurmayı bilmeli artık ya, azıcık deneseler herkes birbiriyle geçinebilir bence.lise sonda kardeşi mezuniyeti varmış harçlık olarak istiyor ama kızdığım hadi gönderirsin edersin ama istediğinin 2 katını göndermek niye. ki anası babası başında biz neden gönderiyoruz. 3 tane daha çalışan ve masrafı borcu olmayan kardeş varken neden biz yani. nromal şartlarda olsa gene derim genç çocuk ama daha önce beyfendiye hediye aldık 250 tl lik, beyfendi beğenmemiş telefonda diyor bunumu aldın. ( befendinin beklediği 1500tl lik telefonbuarada ) böyle memnuniyetsiz insanlara hiç bişi yapasım gelmiyor. ailesinin haberimi varmı bilmiyorum ama çok sinir bozucu. bana gelince fotocudan şukadar kıs şundan ukadar kıs demeyi biliyor ama boşuna giden bir para gözümüzü kırpmadan gönderebiliyoruz.
ah bunu nişanlı bey bi anlasaAhh bu topiğin kardeşlerden çektiği nedir yahu hepsimi umursamaz oluyor. Burda iş sizde bitiyor ama şımartmamak lazım
Haklısın canım, ama şimdi senin kardeşine yardım ettiniz diye bişeyde diyemiyosun..kesinlikle ya kimse sormuyor nasıl yapıyorsunuz birşeye ihtiyacınız varmı. sormasınlar gene sorsunlar demiyorum ama bari zararlarıda olmasın ya bütün hesabımı alt üst ediyorlar. biizm nişanlı beye söylenincede off boşver diyor kızıyor ama bana gelince çok şey istiyorsun ksı oluyor. ben neden elimdeki paraya göre hareket etmek zorunda kalıyorum zoman
Bu kadar çok şey alınınca paranın çok olduğunu düşüneceklerine bu kadar çok şey alınınca borcun çok olduğunu düşünmeleri gerek..Bu sorunlar bitmiyo hiç ya gerçekten çok anlayışsız oluyolar ya bu insanlar düğünü nasıl yapıyp neyle yapıyo düşünülmüyo bazen gerçekten bende acaba para basıyo gibimi gözüküyoruz diyorum bi an önce şu işler olsun artık kurtulalım
Kendimize harcamaya kıyacak paramız yok ama milletin lüksüne paramız çok.kesinlikle ya kimse sormuyor nasıl yapıyorsunuz birşeye ihtiyacınız varmı. sormasınlar gene sorsunlar demiyorum ama bari zararlarıda olmasın ya bütün hesabımı alt üst ediyorlar. biizm nişanlı beye söylenincede off boşver diyor kızıyor ama bana gelince çok şey istiyorsun ksı oluyor. ben neden elimdeki paraya göre hareket etmek zorunda kalıyorum zoman
canm kesinlikle sadece bir mezuniyet harçlığı olsa olay sesim çıkmaz ama öyle değilki. ayrıca bunun daha üniversitesi var. düşünsenize en çok paraya ihtiyacımız olduğu dönemde gönderebiliyorsak borcumuz olmadığında o ünide okurken kim bilir neler gönderirizNe demekk. Bu kadar kaybolma da ortalıktan bi daha, meraklarda bırakma bizi de :)
Teşekkür ederim canım inşallah güzel güzel evlerimize yerleşmek nasip olsun :)
Okumaya başladığımda ne olacak ya gönderiversin dedim ama yavaş yavaş sinir katsayısı artıran bi yazı olmuş. Başka kardeşlerinin olması, onların da verebilecek olması, üzerine alınan hediyelerin beğenilmemesi ve maddiyata dayalı beklenti beni bile sinirlendirdi burada. Her insan empati kurmayı bilmeli artık ya, azıcık deneseler herkes birbiriyle geçinebilir bence.
Olur inşallah kuzu böyle bir fikir varsa e harekete de geçtiniz Allah yardım eder, ben bi ara sahibiden de takılıyodum hep ve kesinlikle şans eseri oldu aa pahalıymış dedik bakmadık sonra daha uygun bişey çıktı falanHihiiii
Haha öyle daha da süper olmuş, kısmet işte orada bekliyomuş sizi demek ki alıp çıkmışsınız. Heyecanla bekiyorum ben kendi adıma fotolarıı :)
Haha ben de heveslendim bi fikrin var diye
Aman yaa şu oturcağımız evi biri rüyama soksa keşke de ona göre hareket etseemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?