2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yazık ne yapsın aldıkça alası geliyor insanın biz ne yapalım demi ama
Ay öyle valla.
Bi ara ayakkabı çanta elbise bakardım deli gibi. Şimdi o mağazalara uğramıyorum bile avmlerde.
Bu kısım daha heyecanlı geldi heralde

Kuzenim yaptı öyle bi sıkıntı yada zorlu olmadı ama gittiği mesafe zaten 4-5 saatlik bi yerdi

Bizim karayolu ile 12 saat..uçakla 1 saat.. beynim uyuştu ya..ben dış çekimi düğünden 1 gün önce istiyorum..saçlar daha doğal olsun falan diye..çarşamba kınamsı düğün cuma fotoğraf çekimi cumartesi de düğün

Ay öyle valla.
Bi ara ayakkabı çanta elbise bakardım deli gibi. Şimdi o mağazalara uğramıyorum bile avmlerde.
ben tam anlamıyla o moddan cıkamadım ceyiz moduna tam giremedim adımlarımı attım lakin birinin itmesi lazım:)

kınamsı düğün dedi nereye gidiyosun kuzu

Hahaha ay yemin ederim bulmaca gibi
Kınamsı düğünden sonra ben iptal zaten

çok mantıklı bir hafta
Öyle tabi
Tüüh DAha 2 gün önce karıştırdım tepe home u görememiştim bunları. Aramadığım için heralde

Haha bırak bırak evleneceğini unutsun millet
Ahaha deliye bak unutmazlar ya ne unutcaklar, ikinciye takı takabilsinler diye müddet veriyoruz işte
kızlar bende bir soru ile karşınızdayım etanimden amerikan servisi yapmak istiyorum eklediğim model nasıl sizce
çok cicii
Acayip bişey olacak benimki ya, düğün gibi başlayıp kınaya dönecek..ama herşey düğün gibi olacak
HEheh al işte benimki de öyle Baba evinden gelinlikle çıkmam lazım, babam nikahı da orada istiyor. Kına için bir de ayrıca yer tutmak istemiyoruz. O yüzden evden alacaklar mekanda nikah olacak, sonra da kına Çok komik içime de pek sinmiyor ama başka pek çözüm bulamadım. Belki gelin hamamı yaparız. Sonra da burada bi düğün daha işte..
Ay öyle valla.
Ben deee
ben tam anlamıyla o moddan cıkamadım ceyiz moduna tam giremedim adımlarımı attım lakin birinin itmesi lazım:)
Biz iteriz kuzu yeter ki iste

Aman ya yavaş yavaş gir zaten bak bana kendimi şaşırdım resmen
Allahım nasıl bişeyin içine düştüm ben yaaa

çok güzelde bebeğim çok uğraştırmaz mı seni aramızda gizli yeteneklerde varmış
canım ben severim böyle şeylerle uğraşmayı elimende gelir. şu amerikan servislerini bitirim sonraki hedefim seccade. hiç seccadem yok çünkü. çeyizde olması lazım bence bir tane

kınamsı düğün dedi nereye gidiyosun kuzu

Şöyle anlatayım :)

İstanbulda kına gibi düğün olacak..Herşey düğünde olması gerektiği gibi olacak.. sadece düğün bitimine yakın 1 saat gibi kına yakılacak adet yerini bulsun diye :) Ama ben gelinlik giyicem, o sırada becerebilirsem bindallı tarzı bişey giyicem..perşembe istanbuldan nişanlımın memlekete gidicez..akdeniz'e ..Orada da cuma günü fotoğraf çekimi yapıp, cumartesi de düğün gibi düğünü yapıcaz ( kısmetse tabii)

Ahaha deliye bak unutmazlar ya ne unutcaklar, ikinciye takı takabilsinler diye müddet veriyoruz işte
Haha çakallıkta sınır tanımıyoruz bazen
Ah nerde öyle bi haftada 2 takı takacak akrabaa. Sizde varsa beni nüfusunuza alın oradan gelin edin gönderin benii

Bencede böyle daha iyi ben iki hafta önce falan çekimi yaptırıcam sanırım :)

sende bendensin desene nikahı biz diğer şehirde düğünde yapıcaz inşallah..ondan yırttım

Haha çakallıkta sınır tanımıyoruz bazen
Ah nerde öyle bi haftada 2 takı takacak akrabaa. Sizde varsa beni nüfusunuza alın oradan gelin edin gönderin benii
İşin şakası işte o Çok bi takım olmaz zaten sanmıyorum ama gel kardeşim yapalım seni de

Gelin hamamı on numara fikir

hakikatten kafa zehir takı süresi:):)
kuzum bilemedim itsen mi ki
Aman ya yavaş yavaş gir zaten bak bana kendimi şaşırdım resmen
Allahım nasıl bişeyin içine düştüm ben yaaa
çok çalışmamız gerek çok daha ev alınacak diyosun of of

canım ben severim böyle şeylerle uğraşmayı elimende gelir. şu amerikan servislerini bitirim sonraki hedefim seccade. hiç seccadem yok çünkü. çeyizde olması lazım bence bir tane
güzel bişey hem uğraşmayıda seviyosan yap kesin seccade şart tabi

sizinki bayağı karışmış olsun ama dinlenmeye vaktin kalır en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…