2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok çalışmamız gerek çok daha ev alınacak diyosun of of
Haha ay şuan böyle deyince bi ürperti geldi banaa
Ev çok korkunç bi iş ya. Ben önce kredi kartımı ödeyeyim ev şöyle köşede duruversin
Off şaka bi yana cidden zor, o iş de olacak mı bilinmezzz

Gelin hamamı on numara fikir
Ay cidden mi yaa. Zaten bizim şehirde de hamam yapmazsak saçma olur yani :) Hiç de hamama gitmemiş biri olarak söylüyorum bunu
hakikatten kafa zehir takı süresi:):)
kuzum bilemedim itsen mi ki
Dalga geçme benle
İtmeyeyim bence, kendi halimden başkasında da olsun istemem. Kafayı yemiş gibi görünüyorumdur dışarıdan muhtemelen Cool takılıcam sessiz sessiz hazırlanıcam derken aldığım her şeyi herkese anlatacak konuma gelmeye başladım korkuyorum

Oyy yaa yorucu olacak gerçekten Allah kolaylık versin
Kendi düğününden sonra uzunca bi süre düğüne gitmezsin belki de

Hamam çok güzel olur cidden yaa ben çok severiiimm..
Cool takılcakmış bi de bak bak bak
Bizde kalmadı öyle şeyler ya herşeyi serdik meydana geçelim bunları bence haha

Taksınlar sana da annemgiller zamanında herkese takmış ayıp öyle ailenin ikinci kızına takmayıp kime takacaklar
Annemgil o düğünlere gitmeyeydi zaten benim düğün yapacak yüzüm olmazdı
Küçüklüğümden beri gitmezdim düğünlere. Küçükken annem zorla götürünce de "davul sesi benim karnımı acıktırıyo yaaa" diye mızıldanıyodum aklıma o geldi şimdi hahahahaha
Bence onların çırpınışlarını izlemek çok eğlenceli olur
Anaamm vicdansız sıtaylaaa

Hamam çok güzel olur cidden yaa ben çok severiiimm..
Cool takılcakmış bi de bak bak bak
Bizde kalmadı öyle şeyler ya herşeyi serdik meydana geçelim bunları bence haha
Şaka gibiyiz yaa huff Büyük konuşmayacaksın bacım işte al ne hallere geldik Hep bu lafı derim hep de büyük konuşurum ne zaman uslanıcam acaba. Yaramaz ötesi ayaklı felaket bi çocuğum olunca bence uslanabilirim anca Büyük konuşmalarımın son noktası çünkü

Bende hiç gitmedim ama çok istiyorum arkadaşlarla yaparız diyoruz da bakalım

Hahah bi de farkındaaa
ben de hep " kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin iştee" diye bilmişlik yapıp hep de eleştirirm. Allah cezamızı verecek

Ahahhhahshahah sandalyeden düşüyodum ya o neee Millet deliye biz akıllıya hasret Ne mantıkla acaba davul sesinden acıktığını söyledin çok merak etmekteyim

Hahah bi de farkındaaa
ben de hep " kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin iştee" diye bilmişlik yapıp hep de eleştirirm. Allah cezamızı verecek

AHA bu da benden , ablamın eşi için çok konuşurdumm , allah dedi sen öyle konuş ben sana bir tane vereyim de gör dedi :)
hemen hemen aynılar eniştemle huyları ve kmi zaman çıldırıyorum ben

Ahahhhahshahah sandalyeden düşüyodum ya o neee Millet deliye biz akıllıya hasret Ne mantıkla acaba davul sesinden acıktığını söyledin çok merak etmekteyim
Hahaha kızım ben resmen kahkahaya boğuldum burda Allahtan kimse yokkk
Güm güm güm diye canlı canlı çalınca amca davulu, gürültüyü karnımda hissediyoduysam demek ki hahahahah

Bende hiç gitmedim ama çok istiyorum arkadaşlarla yaparız diyoruz da bakalım
Güzel olur ya. Kına zaten kadın erkek karışık, bi kız kıza da eğlenelim yani
Hahah bi de farkındaaa
Suratının sümüğüyle pis pis tüküren bi çocuğum olabilir yani
KIZLAR NASILSINIZ
Selamm

AHA bu da benden , ablamın eşi için çok konuşurdumm , allah dedi sen öyle konuş ben sana bir tane vereyim de gör dedi :)
hemen hemen aynılar eniştemle huyları ve kmi zaman çıldırıyorum ben
Bu örnek de ablamı anlattı işte. Babama söylendi durdu senecelerce. Bu adam da maç izleyince kimse duymuyo sinir oluyorum bu ne diye
Şimdi eniştem tv açık olunca hakaret etsen işitmez o ayrı, adamı sarsıyosun tık yok haha
Büyük konuşmayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…