Haha ay şuan böyle deyince bi ürperti geldi banaaçok çalışmamız gerek çok daha ev alınacak diyosun of of
Ay cidden mi yaa. Zaten bizim şehirde de hamam yapmazsak saçma olur yani :) Hiç de hamama gitmemiş biri olarak söylüyorum bunuGelin hamamı on numara fikir
Dalga geçme benlehakikatten kafa zehir takı süresi:):)
kuzum bilemedim itsen mi ki
Oyy yaa yorucu olacak gerçekten Allah kolaylık versinŞöyle anlatayım :)
İstanbulda kına gibi düğün olacak..Herşey düğünde olması gerektiği gibi olacak.. sadece düğün bitimine yakın 1 saat gibi kına yakılacak adet yerini bulsun diye :) Ama ben gelinlik giyicem, o sırada becerebilirsem bindallı tarzı bişey giyicem..perşembe istanbuldan nişanlımın memlekete gidicez..akdeniz'e ..Orada da cuma günü fotoğraf çekimi yapıp, cumartesi de düğün gibi düğünüyapıcaz ( kısmetse tabii)
Taksınlar sana da annemgiller zamanında herkese takmış ayıp öyle ailenin ikinci kızına takmayıp kime takacaklarHaha amaan o zaman bizden bi farkı kalmadı kı yaaa
İkimizinkileri toplasan anca toplarız ganimeti bence haha
Bence onların çırpınışlarını izlemek çok eğlenceli olurOyy yaa yorucu olacak gerçekten Allah kolaylık versin
Kendi düğününden sonra uzunca bi süre düğüne gitmezsin belki de
Hamam çok güzel olur cidden yaa ben çok severiiimm..Ay cidden mi yaa. Zaten bizim şehirde de hamam yapmazsak saçma olur yani :) Hiç de hamama gitmemiş biri olarak söylüyorum bunu
Dalga geçme benle
İtmeyeyim bence, kendi halimden başkasında da olsun istemem. Kafayı yemiş gibi görünüyorumdur dışarıdan muhtemelenCool takılıcam sessiz sessiz hazırlanıcam derken aldığım her şeyi herkese anlatacak konuma gelmeye başladım korkuyorum
Annemgil o düğünlere gitmeyeydi zaten benim düğün yapacak yüzüm olmazdıTaksınlar sana da annemgiller zamanında herkese takmış ayıp öyle ailenin ikinci kızına takmayıp kime takacaklar
Anaamm vicdansız sıtaylaaaBence onların çırpınışlarını izlemek çok eğlenceli olur
Oyy yaa yorucu olacak gerçekten Allah kolaylık versin
Kendi düğününden sonra uzunca bi süre düğüne gitmezsin belki de
Şaka gibiyiz yaa huffHamam çok güzel olur cidden yaa ben çok severiiimm..
Cool takılcakmış bi de bak bak bak
Bizde kalmadı öyle şeyler ya herşeyi serdik meydana geçelim bunları bence haha
Bende hiç gitmedim ama çok istiyorum arkadaşlarla yaparız diyoruz da bakalımAy cidden mi yaa. Zaten bizim şehirde de hamam yapmazsak saçma olur yani :) Hiç de hamama gitmemiş biri olarak söylüyorum bunu
Dalga geçme benle
İtmeyeyim bence, kendi halimden başkasında da olsun istemem. Kafayı yemiş gibi görünüyorumdur dışarıdan muhtemelenCool takılıcam sessiz sessiz hazırlanıcam derken aldığım her şeyi herkese anlatacak konuma gelmeye başladım korkuyorum
Hahah bi de farkındaaaŞaka gibiyiz yaa huffBüyük konuşmayacaksın bacım işte al ne hallere geldik Hep bu lafı derim hep de büyük konuşurum ne zaman uslanıcam acaba. Yaramaz ötesi ayaklı felaket bi çocuğum olunca bence uslanabilirim anca Büyük konuşmalarımın son noktası çünkü
Ahahhhahshahah sandalyeden düşüyodum ya o neeeAnnemgil o düğünlere gitmeyeydi zaten benim düğün yapacak yüzüm olmazdı
Küçüklüğümden beri gitmezdim düğünlere. Küçükken annem zorla götürünce de "davul sesi benim karnımı acıktırıyo yaaa" diye mızıldanıyodum aklıma o geldi şimdi hahahahaha
Anaamm vicdansız sıtaylaaa
Evlen evlen bitmiyoruz kiiimin hepimize inşallah..Kendi düğünümden sonra iki düğün daha var gitmem gereken :)
Hahah bi de farkındaaa
ben de hep " kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin iştee" diye bilmişlik yapıp hep de eleştirirm. Allah cezamızı verecek
Hahaha kızım ben resmen kahkahaya boğuldum burda Allahtan kimse yokkkAhahhhahshahah sandalyeden düşüyodum ya o neeeMillet deliye biz akıllıya hasret Ne mantıkla acaba davul sesinden acıktığını söyledin çok merak etmekteyim
Güzel olur ya. Kına zaten kadın erkek karışık, bi kız kıza da eğlenelim yaniBende hiç gitmedim ama çok istiyorum arkadaşlarla yaparız diyoruz da bakalım
Suratının sümüğüyle pis pis tüküren bi çocuğum olabilir yaniHahah bi de farkındaaa
ben de hep " kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin iştee" diye bilmişlik yapıp hep de eleştirirm. Allah cezamızı verecek
SelammKIZLAR NASILSINIZ
Hahah bi de farkındaaa
naber canımGüzel olur ya. Kına zaten kadın erkek karışık, bi kız kıza da eğlenelim yani
Suratının sümüğüyle pis pis tüküren bi çocuğum olabilir yani
Selamm
AHA bu da benden , ablamın eşi için çok konuşurdumm , allah dedi sen öyle konuş ben sana bir tane vereyim de gör dedi :)
hemen hemen aynılar eniştemle huyları ve kmi zaman çıldırıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?