2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evlen evlen bitmiyoruz kiii

Hahaha kızım ben resmen kahkahaya boğuldum burda Allahtan kimse yokkk
Güm güm güm diye canlı canlı çalınca amca davulu, gürültüyü karnımda hissediyoduysam demek ki hahahahah
Şu iki mesajından hangisine daha çok güldüm bilmiyorum Davulun gümbürtüsünü karnında hissedip acıkmak nedir allah aşkına anlat ben anlayamıyroum D Yoksa anlıyor muyum

Güzel olur ya. Kına zaten kadın erkek karışık, bi kız kıza da eğlenelim yani

Suratının sümüğüyle pis pis tüküren bi çocuğum olabilir yani

Selamm
Aynen ben evde kızlarla ufak bi eğlence yapıcam sanırım çok meraklılarda oynayalım diyolar

Vahim bir durum ama işte çenesinin kilidi yokii kapansın herşekilde konuşuyoruz yani

İyi canım nolsun gülmekten sağ çıkmaya çalışıyorum. Bol alışverişli takılıyorum şu sıralar, bir de kuzenin bebişini bekliyoruz :) Senden naber ?
Aynen ben evde kızlarla ufak bi eğlence yapıcam sanırım çok meraklılarda oynayalım diyolar
Ama kız kıza ayrı olur yaa valla yapmak lazım :)

Şu iki mesajından hangisine daha çok güldüm bilmiyorum Davulun gümbürtüsünü karnında hissedip acıkmak nedir allah aşkına anlat ben anlayamıyroum D Yoksa anlıyor muyum
Hahahaha bunca senedir ben kendimi anladım mı ki sana anlatayım acabaa
Ama yeminle acıkıyodum ya yalan değildiiii

en kötü günün böyle olsun canım boşver hep gülelim :)

ayy hadi sağlıcakla gelsin inşşallah ,

bizde de bir telaş yeğenimin doğum günü için bir hazırlıkki sorma gitsin yani .annem çıldııryor bu kadar masraf ne yapıyrsunuz diye asıl benim aldığım şeyi duyunca çıldıracağından eminim

Haha ayyy ama bu çok fazla korkunç . Ben şuan senin doğmamış çocuğunu eleştirmedim di mi?
Yok canım benim eleştirdiğim çocuğu eleştirdin sadece
Hahahaha bunca senedir ben kendimi anladım mı ki sana anlatayım acabaa
Ama yeminle acıkıyodum ya yalan değildiiii
Sağlam psikopatmışsın ama Tamam düğünde acıkıyor insan da davulun sesinden olduğu nereden çıkıyorsa Neyse ben daha fazla soru sormayayım korkuyorum alacağım cevaplardan

senin acıkasın varmış ayy o sesle biz oynuyoduk genelde
Ay galiba yaa
Zaten misafirliğe gittiğimizde ben canım sıkıldı diye ağlayınca annem hemen " sana para veriym bakkaldan bişey al kendine " derdi Ne değişik bi çocukmuşum ben. Nasıl obez olmadım acabaa
yaşayıp görmek buna denir
Haha yaşayıp görmeyeydik iyiydi

İnşallah canım hepimizin böyle olsun :)
Kaç yaşına giriyorr. Merak ettim ne aldın :)

Yok canım benim eleştirdiğim çocuğu eleştirdin sadece
Eleştirdiğin çocuk sen de de olacak ya ben ondan şey ettim ya da Allah mı söyletti ne
Sağlam psikopatmışsın ama Tamam düğünde acıkıyor insan da davulun sesinden olduğu nereden çıkıyorsa Neyse ben daha fazla soru sormayayım korkuyorum alacağım cevaplardan
Hahaha ay sen de haklısın. Verdiğim cevaplardan kendim de tırstım ben
insan oynayınca da acıkıyor ama efor sarfediyorsun
Yok anacım ben oynamıyodum da inadımdan . Benimki tamamen davuldan hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…