Evlen evlen bitmiyoruz kiii
Şu iki mesajından hangisine daha çok güldüm bilmiyorumHahaha kızım ben resmen kahkahaya boğuldum burda Allahtan kimse yokkk
Güm güm güm diye canlı canlı çalınca amca davulu, gürültüyü karnımda hissediyoduysam demek ki hahahahah
Aynen ben evde kızlarla ufak bi eğlence yapıcam sanırım çok meraklılarda oynayalım diyolarGüzel olur ya. Kına zaten kadın erkek karışık, bi kız kıza da eğlenelim yani
Suratının sümüğüyle pis pis tüküren bi çocuğum olabilir yani
Selamm
Haha ayyy ama bu çok fazla korkunçSuratının sümüğüyle pis pis tüküren bi çocuğum olabilir yani
Bu örnek de ablamı anlattı işte. Babama söylendi durdu senecelerce. Bu adam da maç izleyince kimse duymuyo sinir oluyorum bu ne diye
Şimdi eniştem tv açık olunca hakaret etsen işitmez o ayrı, adamı sarsıyosun tık yok haha
Büyük konuşmayacaktı
Ayyy o mesajlara bende güldümŞu iki mesajından hangisine daha çok güldüm bilmiyorumDavulun gümbürtüsünü karnında hissedip acıkmak nedir allah aşkına anlat ben anlayamıyroum D Yoksa anlıyor muyum
İyi canım nolsun gülmekten sağ çıkmaya çalışıyorum. Bol alışverişli takılıyorum şu sıralar, bir de kuzenin bebişini bekliyoruz :) Senden naber ?naber canım
Ama kız kıza ayrı olur yaa valla yapmak lazım :)Aynen ben evde kızlarla ufak bi eğlence yapıcam sanırım çok meraklılarda oynayalım diyolar
Hahahaha bunca senedir ben kendimi anladım mı ki sana anlatayım acabaaŞu iki mesajından hangisine daha çok güldüm bilmiyorumDavulun gümbürtüsünü karnında hissedip acıkmak nedir allah aşkına anlat ben anlayamıyroum D Yoksa anlıyor muyum
Hahaha küçücük çocuktum ben , duyduğum gürültüyü midemde hissettim diye hor görmeyinnnAyyy o mesajlara bende güldüm
Haha evet artık ne çıkarsa bahtımıza yaniiiVahim bir durum ama işte çenesinin kilidi yokii kapansın herşekilde konuşuyoruz yani
İyi canım nolsun gülmekten sağ çıkmaya çalışıyorum. Bol alışverişli takılıyorum şu sıralar, bir de kuzenin bebişini bekliyoruz :) Senden naber ?
Ama kız kıza ayrı olur yaa valla yapmak lazım :)
Hahaha küçücük çocuktum ben , duyduğum gürültüyü midemde hissettim diye hor görmeyinnn
Haha evet artık ne çıkarsa bahtımıza yaniii
Yok canım benim eleştirdiğim çocuğu eleştirdin sadeceHaha ayyy ama bu çok fazla korkunç. Ben şuan senin doğmamış çocuğunu eleştirmedim di mi?
Sağlam psikopatmışsın amaHahahaha bunca senedir ben kendimi anladım mı ki sana anlatayım acabaa
Ama yeminle acıkıyodum ya yalan değildiiii
senin acıkasın varmış ayy o sesle biz oynuyoduk genelde
Ay galiba yaasenin acıkasın varmış ayy o sesle biz oynuyoduk genelde
Haha yaşayıp görmeyeydik iyiydiyaşayıp görmek buna denir
İnşallah canım hepimizin böyle olsun :)en kötü günün böyle olsun canım boşver hep gülelim :)
ayy hadi sağlıcakla gelsin inşşallah ,
bizde de bir telaş yeğenimin doğum günü için bir hazırlıkki sorma gitsin yani .annem çıldııryor bu kadar masraf ne yapıyrsunuz diye asıl benim aldığım şeyi duyunca çıldıracağından eminim
Orası doğruinsan oynayınca da acıkıyor ama efor sarfediyorsun
Eleştirdiğin çocuk sen de de olacak ya ben ondan şey ettim ya da Allah mı söyletti neYok canım benim eleştirdiğim çocuğu eleştirdin sadece
Hahaha ay sen de haklısın. Verdiğim cevaplardan kendim de tırstım benSağlam psikopatmışsın amaTamam düğünde acıkıyor insan da davulun sesinden olduğu nereden çıkıyorsa Neyse ben daha fazla soru sormayayım korkuyorum alacağım cevaplardan
Yok anacım ben oynamıyodum da inadımdan . Benimki tamamen davuldan hahahinsan oynayınca da acıkıyor ama efor sarfediyorsun
Bu tezi çürüttüğüm yorumum için bknz: bir önceki yorumumBak bu çok daha mantıklı bir açıklama @extravolume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?